valborg!

Ta det lugnt ikväll! :* ♥
//old pict.....

Nu blire ut o röra sig!

Drar ut och går/joggar med Erika, riktigt najs!
Bloggar senare puss!

dagens låt:

gammal men den äger! :*

It's true my friend.


Godmorgon.

Har precis kommit ur duschen,nyrakad och fräsch. Tänkte väl snart börja fixa mig lite. Va uppe till 5 inatt, känns bra hahha! Jag o Erika hade det bara allmänt skoojj o buusa runt lite på internet....
Men tror jag ska ta o plugga lite snart, behövligt. Vi har ju ledig från skolan måndag,tisdag så det är najs!
.... hoppas ni andra hade en grym lördagskväll, slänger in ngt inlägg senare, stay tuned! ♥

klockren!


blöööh

Känner mig bara allmänt äcklig idag, fyy hatar såna dagar... Men ska iallafall ner till mormin nu och göra Erika sällskap, hon har ju sååå tråkigt och ja kommer nu o räddar hennes dag, woopwoop!

:*

blev kvar hos emil inatt,orkade inte åka hem... så det fick bli så :)
Men iallafall kom hem för typ 1,5 timme sen, och nu kollar jag på repriset av BB.
Funderar på att sova lite snart, blev trött... puss!

stop the hate and spread the love!

TjenareTjenare!
Blir mot Emil ikväll då, blev tyvärr ingen bio idag.. men så kan det vara, får bli en annan gång! :) Nu ska jag bara fixa lite här hemma och sen tar jag bussen till Emil, så vi hörs väl kanske senare inatt eller imorrn ♥

love...

kom hem för en stund sen, blev förbi affären för att köpa chips,ooja me like !, Skulle antagligen på bio ikväll med boysen men nu vet jag inte längre om det blir så.. aja vi får se. Annars får man väl ta och hitta på något annat... dää fixar sig ;)

Fredag!

woopwoop!
Vem älskar inte fredagar!?
Sovmorgon idag också, o ensam hemma hela helgen, love life!
Men ska platta håret nu, puss!

A warrior's heart.

bra film!

♥♥♥


härligt!

Skrev nationella provet i svenska förut, ja vi får väl se hur det gick på resultatet. Skulle egentligen slutat 16:40 idag men vi fjäska oss till inställda lektioner, like always! Dock hemuppgifter ist, men såå mkt bättre! :) Sitter iallafall på mitticity med Kelly nu, får se vad vi hittar på. Blir väl cheeseburgare sen, hungriga nu, (a) ahahah så jävla standard så det finns inte! 


Onsdag

Skoldagen rullade på som vanligt, blev godkänd på naturprovet, tack! Imorgon är det nationella i svenska,uppsats lycka till... fyfan det suger jag verkligen på. Iallafall just nu lyssnar man på musik och många tankar går igenom huvudet, hmm.. intressant? nää! aja ahaha vi höres senare!

The lucky one!

fyfan vilken fin film det verkar vara, måste verkligen se den, MÅSTE!
Sååå får väl se om man lyckas dra med ngn och kolla på bion annars
fåre bli att vänta tills den kommer ut på tanka;)
........

strong girl


I don't care anymore!...

Tjenare!
Kollar på desperate housewives och dampar sönder, för ngn dog som inte skulle dött, o ja ni förstår! hehe.... så jag dampar på chatten på fb med Malin.. haha. ååå... :( Aja nog om det... Efter programmet blir det Bigbrother like always... aldrig fel. Rätt så najs att man blir ensam hemma hela helgen denna veckan, oja!
.......

snart natur.

Väntar på att naturen ska börja med kelly&malin, svenska nationella provet hoppas jag att det gick bra. Ska inte säga att det gjorde det får då får jag nog inte så bra resultat, haha brukar vara så. Efter skolan blire iväg till gymmet med mammi och erika, blir najs och bräna lite fett. Men vi hörs väl senare!

dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering på senaste tiden, speciellt kelly som har tjatat om att jag ska blogga, så ah allt för dig! ♥haha. Nejrå men har inte haft tid eller lust riktigt. Åkte till lager157 idag igen fast med Malin efter skolan, fick med mig en tjocktröja och 2 tröjor, najs. Sen har jag bara försökt fixat med historia inlämningen och tänker antagligen skicka in den nu... hoppas den blev bra... Kommer dö imorrn på svenska nationella, jag suger på läsförståelse.
...

måndag

Sitter i skolan just nu med Malin, väntar på att törliga mattelektionen ska börja. Åå sämsta läraren... Nationella prov i svenska imorgon, lycka till! kommer gå åt helvete men det ska jag inte tänka på nu. Efter skolan blir det hem och göra klart historiauppgiften och idrottsinlämningen som skulle vara inne för ett tag sen, haha bra där!

myskväll väntar!

Blir antagligen en trevlig myskväll framför ngn film och massa snack med godingen Malin! Hur najs?! :) Just nu lyssnar man på musik och väntar på att godingen ska komma hit. Men vi höres väl senare, puss! ♥

Lördag, najs!


Lördag idag då, as najjs!
Vet inte riktigt vad det blir idag, men kanske iallafall blir lite plugg
och sen får vi se vad dagen har att bjuda på:)

feeling good!

Precis typ kommit hem från Emil ... är verkligen gör trött så ska bara se klart på repriset av bigbrother och sen blire nog sova. Imorgon funderar jag på om man ska dra och kolla in den nya affären på välsviken, lager157, verkar vara riktigt nice och billigt, tur att man har pengar nu då (a) aja jag är trött, godnatt!

dagens:


Fredag!

Fredag och det är helg om 2,5 timme, wiihoo!
Fan vad häärligt, så fick man verkligen sova ut imorse oxå, finns inget bättre!
Sitter just nu på historia lektionen och jobbar med en inlämningsuppgift, ska faktiskt försöka bli klar med den idag om jag inte ska dra ut ngnstans ikväll, vi får väl se! Efter historian, har vi matte som i allmänt bara suger... fattar inget och vi har sämsta matteläraren. lyckat!

myspys!

tjalalala.
Händer yaao? Allt bra yao? Good yao! ooookej! :o
Ska ta o försöka hoppa in i duschen nu, gööttans, sovmorgon imorrn börjar 11:50, awesome! Ska dock till optikern efter skolan vid 16:30 eller ngt, buhu, min syn suger rööv...:( aaja men ska duscha nu puss!
.....

Imorgon är det fredag,woop,woop!


Nationellt muntligt prov i svenska

Sådär ja då var det gjort, känns bra, och det gick rätt bra! Dock var jag väldigt nervös innan jag skulle snacka men det gick :D Ämnet var relationer och jag snackade om mina låtsas-systrar Emma o Erika, najjan! Har varit allmänt irriterad och sur idag oxå, gud vet inte vad det är med mitt huvud, har as ont, buhu.... Aja blir nog på bättre humör när jag tar mig en goo cheeseburgare med gooa kelly på Donken, ooyeeah WE LIKE! OJA!

huvudvärk...

Dagen har varit hur jobbig som helst och hade världens lust att bara dra hem från skolan och skita i dom 2 provet. Men jag stog ut, gjorde proven , drog till tandläkaren. Proven gick väl helt okej, vi får väl se hur det visar sig på resultatet sen. Försöker att göra klart svenskan nu, känns inte bra och som om allt är huller om buller och att ingen kommer fatta någonting när jag står o snackar imorrn, men aja shiet the same! :* ♥

hatar plugg.

pluggat i stortsett ända sen jag kom hem, ärligt så har ja säkert inte fått in ngt i min lilla hjärna..haha. Längtar tills morgondagen är över, 2 prov,tandläkaren... kan det bli värre? :o  Aja har fått min Ziperall idag, haha ser ut som en stor bebis som vandrar runt, men guud så skön den är! love♥ Men ska läsa lite ur naturboken sen sova, godnatt!

Español.

tjaba!
Sitter på spanska lektionen och slutar väl snart, hade ett oförberett muntligt prov, gick faktiskt helt okej för att vara spanska haha! Hade ju utvecklingsamtal igår och det kom ju inte direkt som en chock att man har F-varning i Natur. Bra där osv..osv... ahhaha nejrå men det fixar sig, får se till att göra ett omprov o klara det bara, så går det nog! Får väl hoppas på det bästa, det törliga är ju att jag har valt naturkunskap i 2:an oxå, why,why?? fan gjorde jag det för! haha men vet ju inte direkt vad jag vill bli så blev ju nästan tvungen att ta det. Men nu är jag jävligt hungrig för jag hann inte käka frukost, så ska sitta o drömma om mat nu, tjarå!♥
bildbrist, sorry! ehhehe

jävla svenska.

Har suttit med en svenska grej ända sen halv 4, och ännu har jag inte fått ner nog med mkt ord och allt jag har skrivit låter helt fel. Det är alltså nationella provet i svenska jag snackar om nu, vi ska snacka muntligt inför klassen på torsdag och ämnet är relationer. Jag ska då snacka om mina låtsas-systrar, dock är det väldigt svårt att få ihop allting så det blir bra.... sen måste ja även plugga på natur och spanska provet... herre! aja hörs sen!

- tbx i skolan.

fuck skolan!
Hhah nejrå men ah ni fattar... Har utvecklingsamtal idag o det kommer ju gå bra, eller?  Tror nog jag drar o tränar efter skolan, om ja orkar (a) sen mååste jag plugga som fan...

Gomörra!

Nyss vaknat, ska ta o börja baka kladdkaka för en del av släkten kommer hit sen. Verkligen ingen lust.... trött,tandvärk,stressad osv.osv. FAN skola imorrn, livet suger!

haha nörd?

Ska tydligen köra wow med boysen nu, herre lycka till! inte ens kul ju haha!

home sweet home!

Kom precis hem, har varit ute med adam,tuana,simon & basse och sen kom även Emma&Josefine. Lirade fotboll och basket, aldrig fel. Men iallafall blev as kallt, så trodde ja skulle dö på vägen hem, hehe fan! Aja nuu har man precis hällt upp en liten skål med chips o ska bara chilla resten av kvällen/natte, puss!♥

today


godmorgon!

Snackade i skype igår med bästa till typ halv 6 innan vi bestämde oss för att det kanske var dags att sova, haha sköna! Idag blir det städa rummet och försöka att plugga, sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

vad blir det?

haha körde precis lite wow, kelly var med ibörjan, men sen lämnade hon kvar mig :(, känner mig inte alls nördig eller så, nejnej.. haha vafan. Aja laddade precis hem 2 skräckfilmer, buhu forever alone, ska kolla själv.. fan...måste även då ha en annan rolig film man kan se efter, så man inte blir rädd hehe (a), gäller bara att man hittar ngn då... good luck emelie,good luck! Förlåt för att ja skriver konstigt idag, men jaa bara varit inne hela dagen, så börjar bli rastlös, heheh aja puss!'

Fredag den 13:e

scary!
Nejrå brukar faktisk inte ha otur på den här dagen, okej hehe så ska ja inte säga... kommer inte sluta bra... Mensvärken har lagt sig lite iallafall göttans, nu väntar man på maten. Såg även att det verkligen inte är några bra skräckfilmer ikväll,.... fan.. Aja så är det, men vi hörs väl senare puss!
....

värt? haha

Satt uppe till halv 6 och vaknade precis. Hade egentligen tänkt åka till Begvik på morgonen men man vaknade ju inte till alarmet... Aja iallafall haft mensvärk hela natten och har det fortfarande, tror jag dööör. Så jävla ont, så går inte ens att förklara. Får väl typ knarka tabletter & hoppas att det blir bättre.

ahahha seiöst?

....
detta kom upp på facebook, sjukt att man kan läsa varje jävla ord ändå hahaha!

love titanic.

Sinnessjukt hur mkt man gilla en film..... dör ju.
Hade ju varit grymt om man skulle gå på Titanic 3D som går på bion nu, oouf skulle dö, funderar på't!♥

plugg över facebook?

haha smart ändå, pluggar med kelly över facebook går rätt så bra. Är fan typ klara med naturkunskapsfrågorna , hur sköönt? gick rätt så snabbt oxå. Aja nu väntar jag på att ppappsen ska komma hem o laga mat, hehe ! (a)
Och grattis till bästa Malin som blev 17 år idag, hoppas du får en grym dag goding! :) ♥♥♥

Onsdag

Blivit väldigt desperat av pogrammet Frestad som är en Norskt program, tror jag!
Iallafall man kan kolla på tv6play på datorn om man vill se det.
Så det har jag kollat på rätt så mkt idag, sen drog jag och träna, tog en sväng
ner till mamma och fixade lite med Emmas hår. Och nu ska jag snart duscha!
Sen blir det väl film resten av kvällen, om man hittar ngn bra :)
ps.. göölligt inlägg tuana skrev igår :)
bildbrist..

My fuck buddy!:)

Tja Emelies bloggläsare, Nu ska jag berätta lite om emelie hihihi :)
Kan börja så här att jag och emelie har känd varandrar sen i 2an, men i början hata vi varandra sedan blev vi vänner och efter det blev vi bästisar. Emelie är den person jag vänder mig till när jag mår dåligt eller bra för jag vet alltid vart jag har henne... litat på henne i så jävla många år och aldrig blivit sviken av henne. det kallas en riktig vän, vi har våra stunder där vi kan sluta prata med varandra och sen prata om allt i flera timmar. hahah fyfan vilka minnen det finns med dig emelie, det går inte skriva med ord hur mycket du betyder för mig du är så förbannad underbar vännen! hehe och när vi väl är så är det fan ett jävla massa tjat om allt. Men nu ska jag lämna bloggen så härrå fuul!:) //tuana the star yeeah!:D

Teenager post!


- Shout it out

Precis kommit hem, var ute med boysen en stund, gick en promenad, trivsamt! :) Nu blir det chill-läge framför datorn och tv:n, kanske drar på ngn film senare.
Stay tuned!

tråkigt...

hahah åå vad rastlöös jag är, så grymt uttråkad så det finns inte ,dör ju. Vad finns det att göra lix? Funderar på om jag ska vara nörd en stund o köra lite xbox i brist på annat....om ja orkar dock. HAha klagarN! Hoppas ni andra iallafall har en bra dag o njuter utav lovet.

drygar i säängen!

Har ännu inte gått upp ur sängen o vaknade runt 11, haha laaat!
Har absolut inte ett piss att göra idag + att vädret suger, buuhu...
Frågan är då: vad man ska göra idag? No idea! Får väl hoppas att man
kommer på något sen, annars får man väl sitta inne o greja lite...
Aja men vi höres senare, för nu ska jag käka "frulle" , puss!

dagens låt:


Hey, I just met you and this is crazy,

But here's my number so call me maybe.

movie time!

Tror jag drar på en film för att lugna huvudvärken som kom precis....
Får se vilken film man drar på, trööött blev man ooxå. aja vi höres puss!

haters gonna hate!

Det kommer alltid finnas folk som hatar vad du gör, den du är.
Men var stolt över dig själv och visa med en rak rygg att du inte bryr dig ett piss!

you only live once.

Drar mig mot emil nu, höörs kanske senare. puss!

Gomörra!

ska snart börja platta håret, sen blir det att vänta på att maten ska bli klar.
Ha en fin dag godingar! dock suger ju vädret :(
gammal bild..

skräckfilm snart!

Kolla tv11, 00.30, The Descent 2.
Dock inte sådär jätte bra skräckfilm men duger ! :D

liten tjej!

joo vi alla har väl varit små, hahaha :*

Beställd


otroligt bra kille!

Får rysningar varje gång jag kollar på den här videon.
Han säger verkligen bra grejer... tips: kolla på den. ♥

chill-mode

Resten av kvällen blire att ta det lugnt framför datorn och tv:n.
Drog till stan förut och blev tvungen att sola solarium, as blek.. buhu..
men slänger in ngt inlägg senare puss!♥

Would a five year-old version of you look up to the person you've become?

Where do we go when hope runs out? When we empty? When there's nothing left?
Sometimes in life where you fall down and you feel like you don't have the strength to get back up.



...
Where do we go when hope runs out? When we empty? When there's nothing left?

Godnatt!

Nu säger jag godnatt & hoppas att man får en härlig födelsedag när man vaknar, sov gott nu godingar:*

från kvällen:

lite bilder från resturangen ...

17 år idag!


Having a good time!

Blev att man drog ut och käka med la familia, mys!
Man körde på lockat hår ikväll.
Bildbomb!

//puss

Glad påsk!

Godmorgon!
Har precis vaknat även fast jag inte somnade förens vid 4 inatt... wierd! Egentligen brukar jag alltid sova as länge haha. Men ska iallafall snart hoppa i duschen, ta lite frukost om jag orkar och sen greja lite i rummet. Imorrn blir jag 17 år.... woop,woop!

Titanic blir!

Ska kolla på Titanic med Emma, kommer grina sönder som fan, som jag alltid gör till den filmen.
åå kärlek! ♥♥♥

Drar ut och käkar med favoriterna!


-fredag!

Fixat med att sätta ihop en byrå från ikea typ 2/3 timmar med Emma&Erika, inte lätt det inte haha. Men det gick faktiskt rätt så bra ändå. Har precis duschat ska börja fixa håret o grejs nu, ikväll drar man ner till stan med systrarna, blir nog en mysig kväll!♥
.........

Torsdag..

Drog ju till frissan igår, blev att man bara hade i några ljusa slingor på utväxten så det skulle "suddas" ut lite. Blir att göra lite mer bruna slingor om typ 1-2 veckor, för håret börjar bli ljusare. Men iallafall det fixar sig. Va till ikea förut och plockade grejer och köpte en garderob, frågan är hur fan man ska få ihop skiten sen?:o kommer väl ta typ 100 år eller något. haha jag är ju inte direkt så smidig på att montera ihop grejer om man säger så ;) Men ska börja fixa mig nu, för ikväll blir det antaligen BIO med Malin&Nona.
Hunger Games blir! sägs att den ska vara superbra!
.....

- stop wishing and start doing

...
When someone walks out of your life, let them.
There's no use in wasting your time on people that leave you.
What you make of yourself and your future is no longer tied to them.
Yeah, you may miss them....
But remember that you weren't the one that gave up.

följ mig på Instagram!:D

...

godnatt:*


godmorgon!

Vaknade typ nyss, as skönt att sova länge (a)
Ska väl snart börja fixa mig, om jag orkar. Och sen göra några naturuppgifter och antaligen gå ut med hundarna. Sen får vi se vad man hittar på. Ska till frisören idag iallafall, där Emma Höglund ska färga mitt hår, hon går 2:a linjen på frisör, härligt ;) Men nu ska ja kika lite på våra bästa år, puss:*

hallådär

Färjestad förlorade som förväntat, buhu.. :( Ingen mer match för dom inte,fan.
Aja tar PÅSKLOV redan nu, sååå jävla gött. Fjäskade till oss lite inställda lektioner, så har ingen lektion imorrn ,vilket är grymt najs! Dock lite hemuppgifter men gött att vara hemma. Ska till frisören imorrn 15:30 , det är väl typ det enda jag har planerat än :*

I skolan!

Precis haft spanska prov haha gick väl sådär, menmen. Då var det gjort iallafall härlig. Bara längtar tills jag får komma hem till min sköna säng o sova. Fast dock slutar vi ju 16:20 idag,buhuhuhu....:(
Har fan historialekton från 13:30 - 16:20, hur jävla sjukt är inte det då?:o

yeeay!

Klarade av sprutan, stolt!
haha nejrå men fyfan ont som fan gjorde det ju.... men tur att han som tog sprutan på mig var snabb hehe! Innan så trodde jag väl typ att ja skulle dö eller ngt. ha-ha...feg osv.osv.osv... Men blev ett spinningpass efter skolan med systrarna, rätt så jobbigt menmen. Ni ska bara veta hur mycket vi käka när vi kom hem haha, bra där!:o Ska snart hoppa in i duschen, mitt hår är inte precis fräscht nu. Gött det ska bli när man får utväxten fixad på onsdag iaf, ååå längtar.... så trött på mitt hår nu.. så dää blir najs!
inga nya bilder än inte, orkar inte ta nya just nu (a)


Måndag,ny vecka!

Snart drar man sig mot skolan och mot den dära jävla sprutan :( ååh... Får väl hoppas jag överlever hehe ! Menmen iallafall 3 dagar i skolan nu sen är det äntligen lov och man kan få slappna av lite. Har ju varit så grymt mycket i skolan dom senaste 3 veckorna. Drar iväg till F&S efter skolan med systrarna och då blire gymmet.
..........

Godnatt!

Imorrn blire det spruta mot livmoderhalscancer, usch det värsta jag vet och jag menar det. åååå kommer DÖÖÖÖ!! Sprutor och jag, går inte ihop ,verkligen inte, buuhuuuu :(

7 dagar kvar!

Endast 7 dagar kvar tills man blir 17, fatta vad sjukt ändå?:o
Är iallafall hos mamma nu, kom hit för kanske en timme sen.
Ingen är hemma, buhuuh nejrå,gött! Men inte hade mitt rum blivit fixat inte!
skräll mamma skräll... ååå... damp typ (a) Aja övningskörde lite förut, jäkligt kul faktiskt..
dock är ja inte sådär jätte bra på att köra än, men det kommer väl :*

dagens låt:

Killen från filmen Rosa the movie: Amir som han hette då. Hhehe kommer ihåg att jag hade en liten crush på honom när jag var mindre hehe. Men iallafall grym röst osv. osv... ;)

söndag.

Kom hem för en stund sen, drog mig in till stan och solade på solstaden. Najsdää, så fick man iallafall lite färg. Är ju hur blek som helst just nu, uuscch.... Får se om det blir nån övningskörning sen, beror på om pappi öörkar. Annars ska man ju till mamma sen. Får se om hon har fixat mitt rum än, dock är det inget jag förväntar mig haha!