Helg!

Fredag och nu är det helg, guuud så skönt!
Tog precis en väldigt lång dusch på typ 35 min, haha härligt dää... Under helgen behöver jag plugga lite matte och lite andra grejer, men det fixar sig. Vill inte tänka på det nu :) Får se vad man hittar på senare ikväll, ha en grym fredag, puss! ♥

Svenska

Har just nu Svenska, riktigt drygt, går igenom språkhistoria osv.
Inte direkt så jätte kul. Har lunch efter det här, börjar faktiskt bli lite hungrig.
Dock har jag spanska efter lunch, och jag hatar det med hela mitt hjärta, haha..
Skriver när jag kommer hem puss!

Dagens:

Sitter på bussen på väg mot mattehjälpen, as trött, vill bara vända och åka hem, sova! Usch :( skönt att det är fredag iallafall!


grym

 
 
Well you only need the light when it’s burning low
Only miss the sun when it’s starts to snow
Only know your lover when you let her go
Only know you’ve been high when you’re feeling low
Only hate the road when you’re missin’ home
Only know your lover when you’ve let her go
And you let her go
 

trött tjej!

Slutade 16:20 idag, rätt drygt ändå, och känns som om jag redan har mycket plugg, guud så bra?!
Hahaha så är det iallafall. Väldigt tråkigt väder idag också, bara regn... 
#closeup 

Twitter

Tänkte försöka mig på det här med twitter, haft det ett tag men typ aldrig varit inne på det. Men nu ska jag försöka förstå mig på det. Så följ mig gärna: https://twitter.com/emeliesolsten ;)
 

hellubabes

Skrev klart spanska brevet nyss, stolt haha nejrå men vill ha det gjort. Skrivit lite mer på Svenskan men dock inte klar med den än. Har ju ett tag på mig :) Och nu snart tänkte jag lägga mig under täcket och kolla på massa matteklipp eftersom jag ska på extramatten imorgon, för jag suger i matte. Buhuu lång skoldag imorgon också... 8:15 - 16:20.. fml. Bara att leva med det haha. puss!
 
Väldigt sleeten Iphone bild, innan träningen.
 
haha stökigt rum?!

Onsdag

Precis varit och tränat, helt slut nu, benen värker som fan haha...
Men skönt var det iallafall. Skolan gick väl rätt bra idag, dock fick jag reda på att spanskan mest kommer bestå av prat, alltså muntligt nästan varje lektion. Muntligt är ju verkligen min grej oxå.. eller? fan... För att vi ska bli bättre på att prata spanska + att få in en bra grammatik, fml, that's life. Aja träffade Kelly efter skolan,♥ snackade en stund, drog till universitetet sen åkte jag och träna då :) Nu ska jag ta och chilla en stund innan jag börjar kolla lite på matten, skriver sen!
 

- It's gotta be you

 
Ingen träning för mig idag, får se till att det blir av imorgon istället.
Helt enkelt för trött, även huvudvärk så är väl bäst att skippa idag, men imorgon kör vi.
Sitter just nu och lyssnar lite på musik och tänkte kolla lite på matten, se om man fattar något.
Kommer bli ett jobbigt år med matten, känner det på mig, fyy, aja bara att kämpa på.



Today:





Tisdag

Hejjsan!
Sitter just nu i bibblan med Malin, precis varit och käkat lite, helt okej mat idag ändå! :)
Slutar halv 5 idag, men förhoppningsvis får vi sluta lite tidigare, eftersom vi inte riktigt har börjat plugga än. Men hoppas bara på att man orkar träna sen. Haha aja men bloggar sen när jag kommer hem, puss!

- One more night

Sitter just nu framför datorn med inpackning i håret, behövligt. Funderar på om jag ska sova med det eller om jag ska tvätta ut det snart, hmm svåårt val, haha. Det tar ju mycket bättre om man har i det under natten, dock måste man ju gå upp tidigare imorgon isåfall, men har ju somsakt sovmorgon imorgon så det kanske går ändå haha ;) Haha aja det får bli som det blir helt enkelt, puss!
 

En härlig känsla!

Jag hatade, verkligen hatade att springa förut. När man spelade fotboll var den endast en sak i tankarna - att alltid få leka med bollen. Just då kändes löpträning alltid som ett straff, riktigt jobbigt, speciellt fyspassen. Efter att jag slutat fotbollen var jag tvungen att börja träna med något annat, (man ville ju inte tappa all träning man fått därifrån) och självklart fastnade jag för löpbandet på gymmet. Känslan efter att man känner att man gjort något bra, något bra för sig själv, för sin kropp, för sin hälsa, den känslan är underbar. När man har en sån känsla att det är skönt att springa, då är det att bara slappna av i huvudet. Jag brukar alltid försvinna in i musiken. Visst, jag tycker fortfarande det är jobbigt att springa/jogga, men att man får den där härliga känslan efter ett pass, toppar allt! Spring när du är arg, besviken för att någon har sårat dig, spring när du är ledsen, irriterad,glad, bara spring ut alla känslor som du känner, och efteråt kommer du må så mycket bättre. Det gör iallafall jag ;)
 

Måndag

Hallååådär!
Kom hem för en stund sen, slutade skolan runt halv 1 kanske, råågött. Drog in till stan med Malin, tog en cheeseburgare och en glass , sååå gott. Nu funderar jag på att kolla på tvn en stund, och senare blir det nog träning. 

hellubabes!

TjeenareTjenare, mår ni bra?
Själv mår jag rätt så bra, men känner allmänt äcklig idag,ofräsch osv.. ahaha men sådana dagar kan man ha ibland. Iallafall söndag idag vilket betyder att det är skola imorgon, ooorka. Men imorgon ska vi bara kolla på någon klubbshow och sen fika lite med klassen, inte så farligt ändå! Sen ska jag dra mig till F&S och träna en stund. Hoppas ni har haft en bra helg. Men nu ska jag käka och sen ska jag antagligen gå ut och träffa några polare, men bloggar senare, puss!
bild från tidigare idag

- here's my number,so call me maybe?

 
 
Tjeenare!
Har det rätt chill just nu, hem hem för ett tag sen från något släkt"kalas", trevligt!
Träffade saknade vännen innan man drog till släkten, härligt att han är hemma igen.
 

- before you leave me today

Hallooj!
Vaknade typ nyss, datorn på direkt, självklart!
Somnade inte så sent igår som jag brukar, var trött redan runt ett, somna väl vid halv 2.
Nu är tuana hemma också, häärligt, saknat den killen!
Men nu ska jag se om det finns något att käka, puss, skriver senare! 
grym låt!

Fredag

Skolan gick bra idag, snackat med några mer i klassen och det känns bra. Skulle egentligen dragit och tränat idag, men det sket sig, föör trött hahah jävla bra där asså! Nej men ska köra båda Lördag och Söndag iallafall. Så tänkte jag ta en promenad med hundarna så det fixar sig, haha... ingen ångest här inte, eller??! lite kanske.. Ikväll inga planer alls.. hmm... drygt ändå... Men så kan det vara. Imorgon blir det somsakt träna och sen på eftermiddagen blir det släktkalas. Trevligt,trevligt! 
 
mitt schema, syns inte bra men skit samma ;)

haha true!


Första skoldagen!

Första skoldagen gick bra, klassen verkar bra just nu, men vi får väl se haha. Bara gått en dag. Men tror nog det blir super. Kollar på Robinson nu , haha äkta svensson... Nejrå men finns inget annat att se på. Efter det blir det ut med hundarna. Aja bloggar nog senare!
 

Onsdag

Har redan tvättat bort sminket,borstat tänderna och krypit ner under täcket med datorn i knät självklart! :) Inte alls redo för morgondagen, men får göra det bästa av det. Ska nog ta och sätta på en film innan jag ens försöker mig på  att sova, brukar inte gå så bra. Har svårt för att sova när jag väl måste. Annars har jag rätt lätt för det. Haha aja nog med snack om det, inte direkt sådär jätte intressant kanske. Men bloggar mer imorgon, puss!


Ny film?

Kommer det bli en till film av: Pirates of the Carribean?
Jag skulle inte klaga, älskar dom filmerna !
Tycker ju att Jack sparrow är så sjuukt underhållande och sjukt snygg, så jag avlider haha!!
Så gääärna en film till tack!!
läs här 

last day before school

Livet blev lite bättre idag när jag fick reda på att Malin kom över till min klass:) Kommer inte vara forever alone haha och det känns bra. Dock går inte kelly i min klass,, damn.... :( Det här var sista dagen innan skolan börjar då, den har jag spenderat med en slödag, passa på medan man kan. Drog ner till Kvantum en snabbis och köpte med mig värmeskydd till håret, behövs nu när skolan börjar haha!

Smile even when it's hard.

Skulle egentligen dragit ut och träffat några polare, som man inte sett på hur länge som helst. Men det blev inget av någon anledning. Eller ah nu vet jag inte, fick precis ett sms av adam, så kanske träffar dom iallafall. Jaja hursomhelst börjar skolan snart och jag börjar få sådär småpanik ... Panik över de nya klasserna, skoldatorn som inte fungerar och allt plugg som ligger framför en. uusch, mår dåligt över tanken på plugg..

tjenare!

Kollade på filmen The lucky one igår, superbra film, rekommenderar!
Grym kärleksfilm, emelie blir leeeeeedsen som vanlig när man ser såna filmer.
HAHA så fult, men så är det ;) 

Tisdag

Dagens:

Hold me now, I need to feel complete

 

- gråt en flod, bygg en bro och gå över den.




 


 

- where is my mind?

Precis kommit hem efter en timmes träning på löpbandet.
Sjukt jobbigt men värt det. Jag märker verkligen att jag har dålig kondis, men det ska bli bättre:) Kändes rätt skönt att få springa och att bara försvinna in i musiken och rensa tankarna.

tjaaba!

Kom hem för en stund sen, var ute med Emma,Andreas,Filip och David en stund. Blev lite fuckat på slutet men det fixade sig iallafall, I hope. Annars leker väl livet, nejråå  men vettefan vad jag ska skriva, varför skriver jag ens ett blogginlägg nu? haha såå ovärt... Chillar i sängen med Emma framför tv:n, dock finns det ju inget bra att se på nu. Aja men jag bloggar imorgon, puss!

fml

Min skoldator fungerar inte överhuvudtaget. Guud vad bra allting blir!
Herre.... Räcker inte med att man hamnar i en klass där man nog inte känner ngn , haha nej för då ska datorn gå i sönder. Går inte ens sätta på den, känns bra! Nu när skolan börjar på torsdag och grejs.. Haha allt blev krångligt nu.. Aja ska dra iväg och träna snart, och senare i eftermiddag blir det att kolla på Jespers innebandymatch såå vi höörs!
Bakade istortsätt hela dagen igår med Emma, resultatet: 

Cpdag

Jobbig dag idag, vaknade upp vid 8 av fetaste mensvärken,livet äger? Naj inte direkt. Så blev ingen träning för mig imorse, kör spinningpasset imorgon istället. Idag är det en sån dag man bara vill vara hemma och slöa, inte bry sig ett skit om något utan bara vara hemma. Och det är så jag kommer spendera min lördag ;)


tjenare!

Rätt gött att sommarjobbet är slut, dock kommer jag sakna alla knaasiga samtalsämnen vi hade på rasterna, haha! Men nu får man vara lite ledig iallafall också har man ju tjänat lite cash! Sitter iallafall i båten nu med Emma, blir kvar över natten, och imorgon blir det iväg och träna på morgonen. Sen resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, men kommer nog på något!  ;) vi höörs!

Svarar:


Svar: Jag hamnade i SA11G! :) (sundsta)
 
 
 

godnatt!

Nu ska jag ta och sova, sista arbetsdagen imorgon, känns bra!
Sen har ja sommarlov typ 4-5 dagar typ tills skolan börjar.
nyduschad tjej!

haahha fyfan vad skön!

 

Ett leende som stelnar.

Hellu!
Ska ta och byta om till träningskläder sen drar jag mig till gymmet.Usch jobbigt.haha! 
Men blir nog bra. Får se vad man orkar träna idag, men skriver nog senare puss!
 

Jobbar

Jobbar just nu och är rent av grinig idag. Hahaha tror det kan bero på att jag fick veta vilken klass jag skulle gå i, och tyvärr hamnar jag inte med malin, (förbannad...) När vi även sagt att vi vill gå i samma klass ! Och sen skulle det inte förvåna mig om Kelly inte hamnar i min klass heller. känner inte en enda i min klass isf, andra året i rad. Fun life. Nej men annars får man väl försöka fixa det här och typ byta klass eller något, aja vi får väl se.....


inga fel!


Here we are again.

 

Mirror on the wall, here we are again
Through my rise and fall
You've been my only friend

 


bakproffs?

Efter nästan 3 veckor på jobbet har jag bakat hur mycket som helst, kanske blir ett litet bakproffs när man slutar på fredag haha, nej men! Idag blev det iallafall Chokladtrekanter med Tosca, tro mig, sååå jävla goott! dööör!

Let's go!

Ska snart iväg till f&s och träna, osmart som jag är käkade jag ngt för typ 5 min sen, smart? som om du inte kommer få håll nu emelie! hahah ååå kommer inte gå och träna, men jag gör det ett försök. Från och med igår ska jag börja träna så ofta jag kan, helst varje dag. (hur många gånger har ja inte sagt det?, men nu är det fan allvar) Känner mig såå otränad och har så dålig kondis så jag måste. Dels för att jag mår så dåligt när jag vet att jag inte har tränat. Det enda svåra med det här, är ju att ta sig dit. Även om man är för trött eller att man inte orkar, skyller ifrån sig på något annat man ska göra osv osv. Men egentligen är det ju bara att ta sig dit, och man mår ju superbra efter man har tränat. Det gör iallafall jag. Men nu ska jag byta om, hör av mig senare!
 

Miley Cyrus, ny stil?


 
Miley Cyrus har klippt sig, rätt snyggt, men tycker bättre om håret hon hade innan.
Vad tycker ni om detta? :D

oja!


New in:

Blev lite sletna bilder eftersom min systemkamera inte hade något batteri så körde jag med Iphonen bara, men det får duga! ;)
 
 

Söndag!

Tjenare godingar!
Precis fixat klart mig och käkat lite, vid 18 blir det till kusinen som har kommit hem från London. Sen får vi se vad klockan är när man kommer hem. Jobb väntar imorgon, 5 dagar kvar!

Bra dag igår!

Dagen äägde, pengarna slut! Bilder på vad jag har köpt kommer ut senare idag.

På tåget mot Sthlm!

"skulle läggas ut imorse vid 8"


tröött som fan!

Tjaba, tänkte bara säga att jag är väl typ vaken nu, haha knappt!
Ska duscha nu?! och sen börja fixa sig, sen drar vi mot Stockholm.
Blir nog inte så mycket mer bloggning idag, ifall jag inte mobilbloggar.
Annars får ni ha en super bra Lördag, för det ska fan jag ha! ;D

You and me on a summer night


Stockholm imorgon!

Sitter på jobbet och chillar, längtar tills man slutar så man kan ta helg! Imorgon blir det Stockholm med bästa systrarna, kommer bli super. Blir en massa shopping, får hoppas man kommer hem med mycket påsar! ;) taggad för en härlig dag, känner på mig att det kommer bli super!


Vädurens horoskop.

Jaha där ser man;)


Hellu

Sitter på jobbet som vanligt, ensam i köket idag igen haha aja.... Iallafall 2,5 timme kvar innan jag får dra hem. Det enda som egentligen är kvar är att ge dom lunch.


it's like a year without rain.

Hellu!
Kollar runt lite på fb och messar lite, ska snart kääka, sen blir det att krypa ner under täcket och kolla på tvn och sedan sova för att tagga inför ännu en arbetsdag... Men vi höres senare/imorgon, puss!

sååå sööt!

 

Stämmer bra det


Just chilling


trööööttt

r

Vill hem :ooo

Sååå trött, mår illa, sov såå jävla dåligt inatt så bara längtar tills jag slutar så jag kan komma hem och få sova en liten stund. Har rast typ en kvart nu så dricker lite te och kollar på IPhonen, sen ska vi väl baka och vänta på att vi ska hämta lunchen... Aja hörs sen!


;)


Vart jag än går !

 

Hunger Games!

Äntligen gick det att ladda ner filmen, såg den på bio när den precis hade haft premiär. Och har längtat som fan över att få se den igen, efter jag läst alla tre böckerna så blev jag ju galen haha! Så nu äntligen. Ska sätta på den snart om en stund och det laddar vi med chips ;)

godmorgon!

Nu har jag fått min efterlängtade sovmorgon, sååå skönt!
Lördag idag, får se vad man hittar på. Men nu orkar jag faktiskt inte blogga, puss!

They say that love is forever..

 
TjabaTjenareHallå!
Sitter just nu och lyssnar på musik och letar film, haha skrällen...
Blev ut och träffa en saknad vän förut, Felicia, gud vad jag har saknat dig bruden!
Nästan ett år sen vi sågs senast, helt sjukt... så lång tid ska det inte ta den här gången;)
Hade det riktigt trevligt och pratade om allt möjligt. Men nu ska jag fixa morötter och dipp!
sleeten Iphonebild...
 

rast..

Yeeaa det är fredag och just nu har jag lunchrast, fan vad gött med helg! Slutar om typ 3 timmar dock.... Får hoppas tiden går snabbt. När jag kommer hem blir det käk och sen duschen , sen får vi se vad resten av dagen/kvällen bjuder på. Första arbetsveckan snart gjort, 2 veckor kvar!


tjenare;)

As hungrig tjej här, precis kommit hem från jobbet, blev att jobba ensam i köket idag, gick väl bra ;) Men nu måste jag kolla om det finns någon mat här innan jag får panik...

godnatt!

Nu ska jag stänga av datorn och försöka mig på att somna i tid, lycka till med det;)
2 dagar kvar, sen helg, längtar!

Grym!

 

Cause baby we ain't got nothing without love.

 
 
 
 
 
Dagen har varit rätt chill, vad finns det mer att säga?
Inte gjort så mycket mer än jobbat, käkat mat, kollat på tv. haha fun life!
Nejrå men orkar fan inte göra något, fööör trött. Somnade vid 12 igår faktiskt, haha börjar komma in i det här nu. Innan somnade jag ju inte innan 3 - 4 på natten. Aja iallafall nog om det :* Hoppas ni njuter av sommarlovet!

Musikvideo!

Justin Bieber's nya musikvideo till as long as you love me! biiiig love 2 u! 

Jobbar

Sitter nu ute på balkongen och dricker en kopp te, haha börjar fan känna mig gammal här! Nejrå men har rast och har inget bättre för mig. Bakade förut med en skön brud som heter Rosita, första gången ngn av oss gjorde en smulpaj med hallon i. Kan säga att det blev lyckat och stolta var vi! Ungefär 2,5 timme kvar nu sen kan jag gå hem,skönt! Nu väntar man bara på att ge dom mat o grejs, skriver sen när jag är hemma! :)