love

 
Have you ever been in a situation, when you look back and realize something you thought was so incredible is sooo wack ? And you think what was I thinking. Thank god I dodged that bullet .

life

trött tjej precis kommit hem från jobbet, hände inget specellt idag heller. Ska antagligen sova snart en liten stund, ååå det är såå skönt. Ovanligt att jag sover mitt på dagen btw ;)

jobb...

Första arbetsdagen avklarad!
3 veckor ska jag klara, rätt drygt idag fanns inte så mycket att göra, men det är väl ändå rätt chill att inte behöva göra så värst mycket, typ duka,diska,mata dom och typ baka. Men nu är jag faktiskt jävligt trött, o ska nog ta och soova lite (a)

så grymt vacker låt!


fööör snygg!

So fucking in love!

Söndag!

Söndag idag, och imorgon börjar jobbet... Sommarlovet är slut för mig nu, tillbaka till verkligheten, ingen sovmorgon haha buhuh! Aja ska ta och äta lite mat nu sen packa ihop lite, ska ju till pappi sen, sen får man se vad man hittar på!

rastlös

Är så grymt rastlös och uttråkad + att ingen jävel är social på fb heller, haha bhuhuuh :( Gör det inte bättre av att man har världens huvudvärk och ångest om att börja jobba på måndag. Aja såå är livet. Man får ju money iallafall, alltid bra, även om det säkert kommer ta slut direkt. Får väl sätta på ngn film igen och sen sova, kanske? aja hursomhelst måste jag göra något, haha hoppas ni har en grym lördag iallafall!  
 

Fint väder?

Internet la precis av, åskar,blixtrar,regnar som fan! Roligt Sverige! Haha men seriöst bara för ett en dag blev as najs så ska det självklart slå om.. Aja bloggar från mobilen just nu, hoppas det fungerar den här gången, inte gjort det de andra gångerna jag testat;) ppuss!


mår bra!

Mår rätt bra nu för tillfället, gööttt dää!
Inga planer alls på vad jag ska göra idag, får se om man kommer på något.
Hade en härlig dag med Emma igår, massa foton, lagade mat, dampade loss till musik.
Ååå vad jag gillar den bruuuuden! Aja men jag bloggar väl senare puss!
I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up

bildbomben!

Emma:
Jaaag:
 

bildbomb snart!

Varit ute och fotat med Emma, Så kommer rätt mycket bilder upp inom 2 timmar kanske, beror på när jag är klar med dom, hehe puss! 

godmorgon!

Sovit med hårinpackning hela natten och nu mår mitt hår nog lite bättre. Får börja använda hårinpackning typ 1-2 gånger i veckan, speciellt nu på sommaren när solen och allt sliter väldigt mycket på håret. Ingen vill ju tappa eller få slitet hår ;) Aja ska snart ut och lägga mig på baksidan och försöka få lite färg, puss!

Torsdag!

Har precis kommit hem från en härlig natt på båten, är rätt trött nu.. haha. Men nu ska jag ta och käka något innan jag dör :* Puuuss!

Chillar

Sitter i båten med Erika och har det allmänt gött, Hoppas ni har en härlig Onsdag!

Dagens låt:


- ooja gillar sverige nu!

Nu gillar jag sveriges väder!
Blev ut med båten förut, alltid lika härligt. Precis kommit hem och ska om en stund tillbaka till båten för att spendera natten där!

onsdag!

Solen är framme idag, förhoppningsvis är den framme imorgon med + att det ska vara varmare. Vaknade typ precis, somnade väl runt halv 4, ska snart ta mig en dusch. För idag måste jag fixa mig, haha gjorde inte det igår så kände mig bara allmänt äcklig, även om jag inte gjorde ngt speciellt. Ikväll blir det att sova i båten med brudarna, as nice. Skriver senare puss!
bildbrist, så bjuder på en gammal bild, kanske 1,5 år gammal ;)

dålig dag!

Gått runt med huvudvärk och magvärk hela dagen, värd dag?
Nu väntar man bara på att få käka lite mat och sen kanske det blir ngn film, om man hittar någon. Sen blir det nog sooova! puss!
 

fuck this!

Mensvärk på hög nivå, fyfan avlider ... Sjukt hur ont det ska göra varje gång, får nog inte någon sömn inatt, kanske om jag har tur. Men det har jag nog inte! Aja hade det iallafall härligt med Malin förut, pratade,kollade film,käkade gooodis, aldrig fel! Men nu ska jag tvätta bort sminket sen lägga mig under täcket och tycka synd om mig själv. Puss och godnatt!♥

fyfan för Sverige!

Kallas det här sommar? När fan ska det bli fint väder på riktigt?, Jag har endast badat 1 gång ute i år. Haha seriöst... Det kommer säkert bli fint väder när jag börjar jobba och då ska jag sitta inne med en massa människor, kul? Haha nej men det är säkert så det blir. Imorrn måste jag nog ta o ringa till jobbet och fråga lite saker. Men iallafall nog om det, fick nyss ett sms av godingen Malin som hade lust att träffas, så varför inte?:) Ska bara fixa till mig lite och sen tar jag bussen till henne. Får se vad vi hittar på för något, bloggar senare puss!♥

It's written all over your face.

SMILE?
- Why?
Because you can.

:*

Det är mer manligt som kille att våga visa sina känslor än att hålla dom inom sig, för ingen är känslodöd!
weheartit.com
 

Powerwalk

Drar snart ut på en lång powerwalk med Emma, kan behövas! :)
Dock ska jag nog ta och äta ngt först, inte käkat frulle än (a),
 
men ah, tycker inte ni att det är grymt sjukt att man gör massa sidor på Fb som riktar sig mot en enda person? T.ex när det fanns för ngn dag sen "The typical Engla", tur så är den sidan nu borta! Vem fan sitter och skriver massa äckliga skämt om en död tjej? Ursäkta men ser inte det roliga i det? Hur dum i huvudet får man vara när man skapar en sån sida? Och att folk dessutom gillar skiten? öööö? okej?! nej fy, tur att den sidan försvann!

Why now? why?

Känner att jag vill bara skita i allt just nu, allt, blir galen på allt som händer, min hjärna orkar inte med det, sprängs av alla tankar. Sry cphumör idag... Såna dagar får man ha ibland, och idag är det en sån dag för mig. Där jag inte vet vart jag ska ta vägen o allt känns bara så jävla fel. Förövrigt hoppas jag ni får en härlig Söndag o njuter av sommarlovet medan ni kan. Om en vecka börjar jag mitt sommarjobb i 3 veckor, drygt.. men såäre;) Senare ska jag nog ta och övningsköra med mammi lite, haha hoppas det inte går åt helvete...
 

tjobreh

Vad händer jao?
Nu blire ut med båten, hoppas på lite färg idag!

tjenare!

Dagen har varit rätt bra, började med ett träningspass på gymmet och efter det ut med båten o steka medan det gick. Dock började det åska och regna vid 4, as drygt... Men drog hem fixa mig lite och sen mötte jag upp W vid busshållplatsen, gick hem till mig, kollade film o grejs. Och nu sitter jag här i min säng med Emma .. Hoppas på fint väder imöörrn, så man kan sola! ;)

Chill i båten

Sitter just nu i båten och ska lägga oss i solen nu, puss, bloggar sen!
 

damn :o


trööttt

Tjeennaaare!
Idag blev det att ta ett 45 minuter badmintonpass med Emma , ahah ja det gick väl sådär, haha! Ska snart fixa oss och sen drar vi och kör minigolf med la familia. Hoppas ni har en bra dag!

bradag!

Haft en super bra dag, gick upp vid 7.. :o För att hjälpa Kelly och jobba i gymmet till 11, sen solade vi solarium, kääka och drog in till stan och mötte Malin. Sen hängde jag resten av dagen med Malin på stan och köpte lite grejer, se inlägget nedan. Rea så varför inte? Tack för den här dagen babes! Ska packa lite sen åker jag ner till mamma för att hålla Emma sällskap, så snäll låtsassyster är jag! ;) Men gillar att hänga med den bruden, men bloggar senare puss!

new in:

ursäkta mina äckliga födelsedagsmärken på ryggen :(
 

sååå sant!

Som om han tog orden ur munnen på mig, så jävla sant!
Gaah vad jag hatar P-smiley .... haha!!

I won't give up

Tjenare!
Sitter och kollar på en massa oth avsnitt, sååå besatt haha!
Ska snart kääka, sen antagligen städa rummet lite, grejer överallt..skrällen..

Kom hem nu BV!

saknar dig bästavän, kom hem!!
#tuana

träning!

Nu drar jag mig mot gymmet, även fast jag i huvudtaget inte ens vill träna, så ska jag dra dit iallafall en stund. Bloggar sen när jag är hemma igen eller något, om jag har ngt att blogga om. pUSS!

Måndag!

Väntar på att maten ska bli klar och lyssnar lite på musik. Tror jag drar och tränar ikväll, isf blire nog mest kondition idag. Fick oxå reda på att mitt sommarjobb ställe som jag skulle vara på blev inställt, skräll att det ska hända mig! Så nu fick jag ngn annan plats på Kronogården, vet inte riktigt vad det är men, antar att det är ett gruppboende med gamla eller ngt... Drreeet... jag som var inställd på att få sommarjobba med barn. Aja det enda positiva med det här är att det ligger på kronoparken, så det är ju nära iallafall...
Don’t waste your life trying to impress other people. Do what you love and love what you do.
 

I feel so bad about it.

Dagens:
egoobilder

I just want you right here by my side

Ligger i sängen och myser med min hund, jääfffla sööt är han haha!
Ska ta borsta tänderna o grejs nu sen ska jag krypa ner under täcket och
kanske sätta på ngn bra film om jag orkar. Hoppas ni har haft en härlig lördag!
old pic...

tjaaaba!

Vaknade för typ en timme sen, med Emma brevid mig, haha stackarn som blev så rädd!:* Har typ precis käkat och har ingen aning om vad man ska göra idag, men vi får väl se vad det blir.. om jag orkar göra ngt ;) hehe puss!
bild i repris

Skräckfilm!

Ikväll kör vi på massor av Skräckfilmer, får se om vi överlever ha-ha....
4 skräckfilmer väntar på oss, passar bra när det är fredag den 13e.  tjaarå!! :*

Bubbelbad!


haha bäst!

 
 

joora så att...

Filmen igår var helt weird om jag ska vara helt ärlig, hahah konstigaste "skräck"filmen jag sett. Inte direkt läskig och dålig handling eller vad man ska säga haha...Rekommenderar inte att ni ska se den.
Sen gick det inga bussar, vi missade precis sista bussen till mjölnartorpet 23:30. Så då bestämde vi oss för att gå hem.. gå hem? ooja! hahha Så vi gick från stan till norrstrand, gick te donken köpte cheeseburgare, sen hela vägen hem till krp.. Haha tog typ 1,5 timme eller något innan vi var hemma, dock vare inte ens jobbigt att gå? skööjj! :D

The cabin in the woods!

Nu blire skräckfilm på bio 21:40, hoppas man överlever ha-ha...
Drar dit med Emma, ska bara ta o fixa oss och grejs nu sen drar vi till stan.

Godmorgon!

Vakna typ för en halvtimme sen, älskar sovmorgon!
Men iallafall idag vet jag inte vad jag ska göra än, men man kommer nog på något.
Ska kolla senaste avsnitten av Paradise Hotel nu, bloggar senare!
gammal bild från balen i 9:an

I wish you were here.

Snart blire att cykla iväg till F&S och gymma med Emma igen, najsdää! Dock har jag träningsvärk i rumpan o benen ahaha, men det får gå ändå! Träningsvärk är aldrig fel. Så jag bloggar när jag är hemma igen, puss!

It's been a while and I'm fine

hallådär!
Har just nu grymt tråkigt, avlider närsom, nej då men ah haha. Skulle egentligen på klassträff idag, grilla o grejs, men eftersom det regnade så mycket så drog man istället och träna med Emma. Aldrig fel ändå. Skulle blivit Stockholm imorrn, men det blire inte heller. Så får se vad man hittar på istället.

tjaaa!

Dagen har varit goooddie, hängt med Kelly, kom hem för typ ngn timme sen, supernajs!
Tack för den här dagen goding!♥
//puss!
 

lovely!

Tjena!
Chillar just nu i sängen med Emma framför tvn, finns verkligen inget att se på. Får se om vi hittar någon bra film eller något. Hatar att leta film, antingen har man redan sett filmen eller så verkar den bara vara allmänt dryg.. ha-ha. Men ska fortsätta leta, bloggar väl mer imorgon, puss!♥

hello

tjabatjenahallå!

Gårdagen var rätt najs, drog till stan träffade Kelly, gick till sandgrund och satte oss där ett tag och snackade. Tog en glass, följde sedan med henne till hammarö o sen tbx till stan. Sen sa vi hejdåå till varandra och jag drog mig vidare till Alster för att träffa några kompisar, grillade , inte för att det blev så bra men iallafall ett trevligt sällskap! Drog därifrån runt 11, sen stannade man o snacka med andreas till typ halv 2. Kom hem, somnade typ direkt. Dock läste jag ut boken innan, så nu kör vi den sista delen av hungerspelen: Revolt!
Ingen aning om vad de håller på med här, haha...
droogade??
 

trååk

Ingen blogglust alls och har inget vettigt att skriva nu för tiden haha. Sitter inte så värst mycket vid datorn nu när det är sommar så det blir inte så mycket uppdateringar. hehe aja men iallafall.... snart läst ur 2:a boken av hungerspelen alltså fatta eld, grym! Ska snart börja fixa mig för det blir nog kanske in till stan och träffa Kelly, som man inte har träffats sen avslutningen, sjukt btw... aja får se om ho hinner, pussbabes!♥

Rolig&onödig fakta


  •  När någon irriterar dig, tänk då att det krävs 42 muskler i ditt ansikte för att göra en bekymrad min, MEN att det bara krävs 4 muskler för att veckla ut din arm och ge idioten en smäll i huvudet

  •  Att banka huvudet i väggen bränner cirka 150 kalorier i timmen.

  • Människor och delfiner är de enda djuren som har sex för nöjes skull.

  • Det är omöjligt att nya med ögonen öppna

  • Du förbränner 200 kalorier om du har sex i 30 minuter

  • Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge

  • Under ett år sväljer du 14 insekter medan sover

  • Klistret på frimärket innehåller 2-8 kalorier

  • Titanic ligger på 4km djup, där har den legat sedan 1912

  • Man tappar ungefär 75 hårstrån från huvudet varje dygn

  • 61% av alla sökträffar på internet är porr

  • En kackerlacka kan leva i nio dagar utan sitt huvud innan den svälter till döds

  • En kvinna blinkar nästa dubbelt så många gånger med ögonen som män

  • Hitler var vegetarian

  • Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit kontakt med 15 penisar,
    till exempel genom att ta i ett dörrhandtag

  • Alla dagar i veckan stavas med sex bokstäver, förutom torsdag som stavas med sju

 


luuugn nu vaa :D

Ska ta o käka lite frulle och kolla på paradise hotel, Efter det så blire nog duschen och sen får vi se vad man ska göra resten utav dagen, puss!
grymt gammal bild, men saknar den tjejen!♥

faaan...

Får panik när jag ser alla som köpt biljetter till Justin Biebers konsert i april 2013... blir arg,... haha för att jag vill också gå!!!! FANdåå.. Slutsålt direkt ooxå....ååå döda mig typ här och nu, nejdå men vafan... ;)
 
buhuuuuuu.... :(

weheartit

 
 

- just do what you love

 
If I wanted to leave I would have left by now.

Let's go!

haha nu ska jag försöka på mig det här spelet, ojoj kanske är jag super på det? hahaha men det skulle jag inte kunna tänka mig. Puss!

inspiration!

 

fml....

tjaaaba!
Kom typ precis hem varit och solat med mammi, as gött att det äntligen är lite sommarväder!
Och hoppas att det fortsätter såhär. Aja väntar iallafall nu på att maten ska bli klar, sen får vi se vad jag hittar på. Känner faktiskt inte för att göra något mer idag, bara vara hemma...
Sist var det väldigt tomt på gymmet, hmm, undrar varför? :o ;) haha
 

trött tjej!

Tjaaba, en solbränd emelie här! haha inte najs det.
Kom hem för typ en timme sen, blev ut med adam & rasmus, drog till adam en stund och sen drog man hem. Och nu är man råtrött, funderar på om man kanske ska sova redan? Ska nog fortsätta läsa boken som jag började på häromdagen, "hungerspelen", redan sett filmen, blev tvungen att läsa boken, lovelovelove♥ 50 sidor kvar, sen kör man på fortsättningen hehe! 

Cyberbully

Sorry att jag inte uppdaterade mer igår, men jag drog somsakt och tränade, körde mest på kondition den här gången, gick helt okej. Iallafall när jag kom hem blev det film My sister's keeper, tror ja den heter, dock somnade jag till den och vaknade imorse, haha duktigt, men var rååtröött. Men ska tipsa om den där filmen nu som jag egentligen skulle tipsa om igår och den heter Cyberbully, som jag hittade av en slump på youtube,hela filmen, och jag blev direkt fast. Den var grym och jag grina en stor del under filmen. Se hela filmen här nedan!
 
Det handlar iallafall om Taylor Hillridge, en tonårstjej som får en dator av sin mamma på sin födelsedag, Innan hade mamman varit tvungen att se precis allt hon gjorde på datorn, men nu fick hon en egen. Taylor blir medlem på en sida, som liknar facebook men inte riktigt. Någon hackar sig in på hennes konto och skriver: "i´m nasty, come spank me" eller nåt liknande. Och sen dess har alla i hela skolan börjat mobba henne för det o skriver massa skiit på hennes sida,(som hora,slampa,äcklig,ful osv) o hennes vänner sviker henne. En av hennes bästa vänner vill inte ens synas med henne i skolan + hennes drömkille Scott inte pratar med henne längre. Sen börjar hon skriva med ngn kille som sedan inte är det person den säger sig att vara. Blir ännu mer skit och går så långt att hon försöker ta självmord......
 ....


tankar?

Jag har så jäävla många tankar som går runt i mitt huvud, all the time, jobbigt lääge, världens huvudvärk oxå, haha buhu... Så nu ska jag iväg till F&S och springa bort tankarna en stund på löpbandet. Bloggar väl när jag är tbx eller något, ska tipsa om en super bra film sen, Stay Tuned!
 

happy

Tjenare!
Kom hem för typ ngn timme sen, hade det väldigt trevligt.
Så har inte bloggat ngt idag eftersom jag inte orkat och sen inte varit hemma.
Men nu ska jag fortsätta kolla på Paradise Hotel Danmark, puss!

Dagens låtar:


Everyone deserves a true friend...

Tjabaa!
Ligger i sängen just nu och messar lite, ska läsa en bok snart, vaaa? ofta? JAA, jag, emelie ska läsa!:o
Händer inte ofta det. men jag bloggar imorrn puss!
Hejsan emelie här, 17 år, glad tjej, söker trevligt sällskap, HAHHAHA fuling! orkar inte hahaha!!
leker en fin fisk!?

I juli

Det spöregnar ute igen o det är första juli? Det är sååå mörkt ute att man behöver tända lamporna inne, asså va? haha vart fan är sommarvädret? Har kanske varit en dag då det har varit fint väder efter avslutningen. ååå jag vill ha sol nu!

Man on a ledge

Snart blire film med bäästa!