Dagens låt:


Powerwalk o nu matlagning!

Nyss varit ute på en powerwalk med Emma o hundarna, as gött... Dock har man vääärldens jobbigaste mensvärk så jag tror jag snart ska avlida. Tur att jag inte är ensam, Emma har även oxå det haha! Nu ska vi steka lite lövbiff och sen göra lite sallad till det. Awesome! puss!
bilder från förra gången

tja, va gör jag uppe nu?

Tjenare, vaknade av ett sms o nu är jag as pigg, haha känns bra!
Kommer antagligen somna närsom iallafall, Just nu verkar det vara väldigt
bra väder ute, men vi får väl se om det fortfarande är så när man vaknar sen.
Haha men nu ska jag försöka sova igen, byye! :D

Never back down

Tjenare nyss sett film med Emma, Never back down 2, as bra!
Idag blev det iallafall upp till krp även om det regnade o träffade några polare, dock blev det inte så länge så kom hem typ 2 timmar senare. Då blev det chill med systrarna och sen drog vi oss ut på en nattpromenad vid halv 12, as skönt, rensa tankarna & en massa snack om allt. Finns inget bättre! Nu ska jag lägga mig i sängen, stänga av datorn, kika lite på Iphonen sen sova, såååå godnatt babes!

regn igen?

Vädret suger ännu en gång, hade planer att dra till båten o sola idag, men det sket sig haha!
Drömde en väldigt konstig dröm inatt där en snyygg lärare bjöd några i klassen på öl. Han hade typ allas mobilnummer också skulle han typ ringa till någon som satt i klassrummet och den personen han ringde till skulle få en öl. Haha o självklart eftersom det var min dröm, så ringde han till min telefon och ja fick en öl? haha WTF?

Väldig konstig dröm om jag ska vara helt ärlig, haha älskar att drömma!
Aja har iallafall precis duschat och ska snart fixa mig, får se om man drar upp till krp och träffar några kompisar, beror mest på vädret. Bloggar senare puss!

I wont be waiting for you anymore..

weheartit.com

true words

Hellre att du gör något och ångrar dig, än att du ångrar att du inte gjorde det
 

bra filmer!

A walk to remember
Dear John

äntligen

Äntligen är det sol ute, dock inte as varmt men ändå...
Låg o stekte på taket med Emma förut 2,5 timme, lite färg fick man ändå.
Men får se vad man hittar på senare, puss!

- Use your fingers and text me :*


what do you really want??

going crazy, massa tankar går runt i mitt huvud, skrällen på det :*
Men så kan det vara, aja iallafall tillbringat istortsätt hela dagen på bergvik med systrarna. Fick med mig hem jeans  och kortbyxor. Massor av rea nu i butikerna, men skräll att man inte hittar något när det väl är rea. Aja var hemma runt 19 o sen dess har jag bara haft allmänt tråkigt, så man typ får damp. haha men såna dagar kan man oxå ha ibland. Men ska kolla paradise hotell nu eller ngt, sen ska jag sova godnatt, hörs imörrn!

godmorgon!

Typ precis duschat o nu väntar man på att klockan kan bli 16 så man kan dra ner till stan, får pengar då hehe. Får nog ta o sova lite mer snart, hehe väldigt trött, som vanligt då. ;) Sen får man bara hoppas att jag hinner iväg o träna idag, annars får ja dåligt samvete. bloggar senare!
smickrande bild från igår.

stop the hate and spread the love!

tjenare! Typ precis kommit hem, blev till Filip en stund med Emma,Erika & Andreas, aldrig fel ändå. Annars har det inte hänt så mycket idag, drog o solade solarium som jag skrev igår, men blev dock ingen träning, det kör jag på imorgon istället. Fick ansiktsmassage av mammi, asgött osv! , men nu ska jag "sova" godnatt!

osocialt föölk...

Precis sett en film med Emma, No strings Attach, tror ja den heter. Superbra, rekommenderar!
Nu ska man snart försöka sova så man kommer upp i tid imorgon, blir antagligen gymmet och sedan blire solariumet med systern, aldrig fel. puss&godnatt!
glad nu emma? :*

dryg måndag

drygaste dagen på länge om jag ska vara heelt ärlig, haha...;)
såna dagar kan man också ha, försöker betala spotify premium nu, 
men tydligen så fungerar inte skiten heller, skräll att allt ska fucka -.- 

no make up!

 
 
 
 

tjaaba!

åå vad jag hatar 3!
Haha får ju typ småpanik när det inte fungerar som det ska.
Får väl bara hoppas att de kommer igång snart...KlagarN haha..
Har iallafall städat lite i rummet nu, intressant va?
Nu ska jag ta en promenad med hundarna i regnet, sen blire duschen. pussbabes!♥
 
 

3 suger...

Ingen service på mobilen, säkert 3 som fuckar, skrällen...
Så kan inte svara på sms för tillfället. Men har precis vaknat, ska snart ta mig en dusch, städa rummet o sen får vi se vad klockan är och vad man hittar på idag. Förövrigt suger ju vädret, regnar som fan, så blir väl att sitta inne hela dagen. Törligt när det aldrig kan bli sommarväder.... råådrygt!...
Channing Tatum, rååhet!

söndag

Sitter här med systern Emma, försöker komma på något vi ska hitta på att göra, går sådär dock haha.
Kanske blir ngt film-maraton ikväll? dock vet vi inte vad för filmer ... haha går bra detta! Men förhoppningsvis så kommer vi på något, puss!

- Are you happy now?

Hallådär bloggläsare!
Vaknade för typ ngn halvtimme sen, as trött är man som vanligt haha.. Får se om man drar till mamma idag eller om jag åker dit imorgon istället, beror på brorsan. Inget speciellt planerat för idag, kanske ska ta mig ett träningspass i gymmet sen? Vi får väl se vad det blir. Men nu ska jag försöka gå upp ur sängen, stay tuned!

godnatt!

//puss

Stay - Erik Hassle

 

Instagram!

Glöm inte att följa mig på instagram :*

lovely!

I'm back
Trött tjej här som bloggar.. Haft 2-3 superbra dagar i Hagfors med Malin i hennes stuga, så tack för att man fick hänga på goding! Blev mycket skratt,prat och spel, dock hade man knappt någon täckning därborta, 3 suger:( så försvann från omvärlden ibland haha, så om ja var dryg på sms såå var det för täckningen. Men jag överlevde haha! Just nu snackar man med Erika på fb, haffat sig en kille ho, grattis godingar!
Aja letar iallafall nu efter någon bra film man kan sätta på, o mysa ner sig under täcket o kolla på.
Sounds good. Bloggar senare!
Lite bilder från hagfooors, dock blev det typ inga men alltid ngt ;)
 

tjeenaremannen!

Sitter just nu i stugan med Malin o hennes familj, trevligt dää!
Kör något spel som heter med andra ord, eftersom jag suger på det hoppade jag över att vara med den här gången. Haha! Har iallafall haft en trevlig dag, o hoppas ni får en härlig midsommar! pussgodingar!♥

¡Te quiero!♥

Gör tröött tjej här!
Håller på o packa lite nu, tar bussen som åker från KD 14:10 tror jag det var?;)
Ska även börja fixa mig lite nu, btw skaffade sommarbusskort igår, så nu blire att
åka mkt buss i sommar haha... Aja hörs sen!

feeling good!

Precis kommit hem från Emil, snäll mamma som man har åkte o hämtade mig, I♥U.
Nu ska man snart se till att sova så man kommer upp imorrn, blir iväg till en stuga med Malin.
Aldrig fel och där kommer även midsommar firas, naaajs. Bloggar nog imorrn.
Stay Tuned!
 

onsdag!

Tjenare!
Precis kommit hem till pappsen , solade på taket med Emma förut, blåste en aning men det gick. Dock tror jag inte man fick någon färg. Nu ska jag ta o packa upp kläder o grejs som ligger nertryckta i en väska. Jöööbbigt.. Samtidigt lyssnar man på Justin Biebers nya album Believe, don't hate me, heheh (a) Rätt så bra låtar ;) Aja ska packa upp dreten nu så jag inte drygar ut på det alldeles för länge, pussbabes!
orkade inte ta ngn ny bild ;)

Believe

Såå jävla trött, haha skulle kunna sova hela dagen faktiskt. Men bara att dra sig upp från sängen o kanske försöka lägga sig ute i solen en stund om det inte blåser för mycket. Senare ska jag till pappa & sen ikväll blire nog att träffa Emil. Najs dää... Men vi hörs senare godingar! Slänger ut bilden på Emma igen, bara för att hon äär så söt! haha ;)

missU

Nyss kommit hem, blev ett kvällsdopp med sköna vänner, nu blire mysa framför en film med Emma. Puss!

yeeah!


powerwalk

Ut på en powerwalk med Emma blir det nu, bloggar senare !

2 år!

Bloggen firar idag 2 år!
Att jag har orkat? haha herre...

forever till the end of time.

Nu ska jag ta o få i mig lite "frulle" sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Hoppas ni får en super bra onsdagTISDAG! (börjar redan glömma bort dagarna)

Godmorgon

Bion igår var superbra, jag både älskar & samtidigt som jag hatar kärleksfilmer. Man blir glad när de blir tsm o skit men man vill uppleva precis samma sak själv o det gör en depp haha... så där satt jag o Emma ... Förövrigt var filmer super som jag sa, så rekommenderar den!
#foreveralone

Bio med Emma blir!


- keep you forever

treat the people I love like I wanna be loved...
When you're far away
I miss you
but I know you're here with me
when you're far away
I need youtreat the people I love like I wanna be loved...

Godmorgon!

Vaknade typ precis, ska snart dra mig upp från sängen, om jag orkar (a) Fortfarande ont i ryggen, buhu... haha aja men har inga planer på vad jag ska hitta på idag så vi får väl se vad dagen har att bjuda på!
Ovärt inlägg ändå, ha-ha. Puss!♥

- Just for a moment

Så jävla ont i ryggen, avlider närsom, ngn som vill ge lite massage? Haha nejrå men seriöst har skit ont o har ingen aning om vad jag har gjort. haha bra va? Sitter iallafall med emma&erika o kollar på några som kör live från dh haha värt, ;) Ska väl ta och sova om typ ngn timme eller något. Vi hörs imorrn, godnatt godingar!
mums detta !

mys!


I guess karma comes back around...

Cyklade till f&s med Emma&Erika och körde hårt på gymmet. As najs! As jobbigt dock att cykla hem sen samtidigt som man skjutsade emma på pakethållaren. Aja bra träning iallafall. Nu ska vi tjejor mysa ner oss i bubbelbadet o må allmänt gött!.....

- vart är de fina vädret?

Vart är solen & Vart är värmen?
Det är sommar och jag vill sola&bada o kunna umgås med vänner ute på kvällen utan att man behöver oroa sig för att frysa. Så hoppas vädret blir bättre snart... Idag blir det bara att chilla har jag tänkt mig, om inget annat dyker upp. Ska duscha, kanske träna om jag lyckas få med mig någon, sen ikväll blire mys med systrarna, bubbelbad,ansiktsmask osv.. loove!♥

- it’s been a while, and I’m fine.

Tjenare!
Sitter o slöar i sängen med Erika o fettar i oss lite chips, göttdää!
Inte gjort så speciellt mkt idag, förutom att det blev ut med Erika och träffa Anton&Pontus o hängde med dom ett tag. Förövrigt är jag trött och tänker väl sova om en stund eller något. Finns nästan ingen skönare känsla än att få sova i sin sköna mjuka säng!... ♥♥


Enjoy life.


om gårdagen!

Drog mig tidigare från min avslutning för att hinna till jesper.
Hälsade&grattade där några vänner, nu har ni gått ur grundskolan iallafall ;)
Efter det blev det hem, sov en stund med Emma haha tröötta... Sen drog vi ner till örsholmen med Andreas,Filip,David,Anton & Pontus, idioter som badade! Och en idiotvän som Anton slängde ner mig i vattnet med kläderna på, om jag frös när jag skulle cykla hem? haha det kan du ge dig fan på att jag gjorde... ååå -.- Aja så kan det bli när man säger att man inte vill bada, då åker man i iallafall. Sen på kvällen kollade vi lite på fotboll, hatar det, haha... men emma&andreas är väl rätt insatta. Drog ut träffa Anton&Pontus, sen drog alla till Anton o kolla film. Och runt 03.00 drog vi oss hemåt. Så rätt så bra början på sommarlovet. Känner att det blev lite väl mycket text nu så ska sluta skriva, puss!
............
gladtjej.se
tröötta killar


Bilder från Jespers skolavslutning!

Här får ni lite bilder från igår när jag var o kolla på låtsasbrorsan och vännernas skolavslutning,
de gick ut 9:an!
Jesper

ronja&jesper

Marcus,Filip & Andreas


Pontus&Jesper

Anton&Jesper

Emma, godingen!


sommarlov&godnatt!

tjeeenare. Precis kommit hem & ska nu sova, berättar mer imorgon om hur dagen blev osv. Godnatt!
göött med sommarlov iaf!♥
.....
Dagens:

känslan...

Tjenaretjenare!
Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så man kan hänga upp skiten o sen sööva!
Måste gå upp rätt tidigt imorrn för ska fiixa Emmas hår o grejs, har knappt ens ngn aning om vad jag ska ha på mig imorrn, men antar att det ändå inte är så viktigt nu när man ändå bara går ur 1:an.. no big deal haha!
........

Grattis!

Grattis kusinis, o lycka till i framtiden goding!
Grattis kusinis, o lycka till i framtiden goding!

hellu!

Dagens:

trött tjej!

var hemma runt halv 4 inatt, hade en grym kväll/natt med skööna vänner. Så tackar för den!
Nu är jag såå jävla trött så ja skulle vilja bara lägga mig ner o sova, men ska ju iväg och kolla på studenten snart då kusinen Frida går ur! Gött,, jag vill oxå ta studenten :( Aja ska fortsätta fixa mig nu puss!

tjoo

Hejsan!
Varit på bergvik istortsätt hela dagen med Emma, as najs. Fick med mig lite grejor, kanske kommer upp senare om jag orkar. Har precis käkat nu o vi lyssnar nu på spotify, buhu mitt spotify premium tog slut igår, hur fan ska jag överleva?! Äsch får väl betala för skiten igen :( Sen vid 12 drar vi oss upp mot krpcentrum för att hälsa på våra sköna grabbar som idag har bal! puuss!
låtsasbror innan balen!

- fuck that and fuck you..

Tjena tjena ;)
Mitt humör sänktes en aning så blev tvungen att röra mig utåt, så fick bli en promenad med emma för att rensa tankarna. Måste duscha snart ooxå, orkar inte egentligen, menmen mååste man så måste man!;)
.... vi hörs väl senare kanske, tjarå så länge!

helt slut!

Är grymt slutkörd i kroppen efter att ha cyklat fram&tbx, sen gymmat i typ 1,5 timmar. Känns bra efter ändå , mår skitbra nu...Ledig imorrn och på torsdag, & fredag är det skolavslutning, aaas göött! Så mår rätt så bra nu och är på topphumör! Imorrn blire in mot bergvik en stund på morgonen för att leta kläder, behövs. Sen blire antagligen träning igen sen får vi se vad resten av dagen bjuder på , nu ska jag duscha pussbabes!

tisdag!

Tjenare!
Tar snart cykeln till f&s med Erika och då blire att gymma, kommer säkert dö. Känns som om det var 100 år sen sist man var där. Men nu kör vi igång med träningen och jag ska klara det här!
Idag fick jag även damp på matteläraren, för han kan fortfarande inte bestämma om jag har fått godkänt i matte än eller inte, o betygen skulle egentligen vara satta igår senast 12... men nääjnej. Så jag antar att jag kommer få gå ur 1:an med ett F i matte... aja har gjort vad jag kunnat iallafall o räckte inte det så finns det inte så mkt jag kan göra åt saken. Men skulle bara bli såå gryymt glad om ja fixade godkänt!
Men nu ska jag dra puss!

- As long as you love me

hallådär!
Imorrn äre typ bara städdag i skolan, as drygt + en historia lektion som är väldigt ovärd. sååäre iallafall... ska kolla lite på tv:n nu o sedan blire lyssna på muusik innan man ska sööva. Godnatt på er & sovgott!

haha

Alla verkar vara så taggade på Sverige matchen i fotboll på fb märker jag. Dock är väl jag den enda som inte är ett dugg intresserad av det där och väljer att kolla på film istället. Tycker verkligen att fotboll på tv:n är as dryygt haha...:s Aja nuu ska jag käka mat, puss!

friends?

Hallåådär!
Ska kanske snart dra ut o röra på flääsket , gött dä!
Var iallafall gött o sola förut, får hoppas att vädret tillåter att man får börja sola ute igen, haha :D

Måndag

Precis bakat kladdkaksmuffins som vi ska ta med på religionen sen. efter skolan drar jag o solar eftersom det inte blev ngt igår, haha as gött, nu ska vi käka mat puss babes!;)


nyduschad !

tjabatjenahallå!
Precis kommit ur duschen, as gött!
Ska snart lägga mig under täcket o kolla lite på tv:n innan man söver.
Typ ingen värd dag i skolan imorrn egentligen, ska bara lämna in skolböckerna & sen
typ ska vi fika på religionen... haha aja får väl dra iallafall.
Så jävla gött sista veckan nu, ngn mer än jag som är taggad inför sommaren?!

Söndag!

Sitter just nu hos Malin. Vi kollade på en braa skräckfilm igår, The woman in black. Skitbra film dock trodde jag att jag skulle pissa på mig, så många gånger som jag skvatt ha-ha... inte kul... Jorra gillar ju skräckfilm men ;) Aja iallafall drar iväg till stan o solar sen tänkte jag, sen blire hemåt o packa , sen drar man till mamma. Får se om man kanske drar iväg o tränar en sväng ikväll oxå...


hos malin!

Är hos malin och båda sitter med varsin dator, najsdää!
Senare blir det film och säkert mer spel, haha, vi gillar't!

- mot bästa!♥

Nu ska jag kolla när bussen går sen drar jag till Malin, bloggar senare puss!♥
ha en bra lördag godingar!

nytt i garderoben!

.
Jumpsuit, Ginatricot: 99 kr
Linne,Ginatricot, 99 kr

Whistle


baby:*

kör en gammal goding!

Saknar!

saknar dansen, så grymt kul var det.. kanske ska man börja igen..
fast ngn annan stil o på ngt annat ställe än dansstudion.
Jag är den blonda tjejen i rosa adidas tröja, dock tappar ja bort mig ibland ;)))

yeeah! :*

Hade en mysig fredagskväll med Emil igår, kom hem runt 2 typ. Satt på en buss fullt med människor som var glada på livet haha! Somnade väl nästan direkt när jag var hemma. Aja ligger just nu fortfarande i sängen o vill egentligen inte gå upp.. men dää är väl lika bra.. Ikväll drar jag mig till Malin och spenderar antagligen natten där, gör najs! Känns jävligt gött nu när man inte har något plugg kvar, så man bara kan njuta av livet.
....

happy

Tjenare!
Ska ta ngt o käka sen drar jag mig mot Emil.
Ha en bra fredag godingar! ♥

gästblogg

tjatja!
sitter just nu med en nervös emelie och tar kort medans vi väntar på att få komma in på historian. någon komplettering för högre betyg grej. får väl se hur det går. snart är skolan slut, äntligen. bara en vecka kvar med inställda lektioner och lediga dagar. woop woop!

Ha det bra / malin
denna blid speglar verkligen våra personlighteter ;)

Fredag!

Har precis sminkat mig och ska väl snart platta håret och dra på mig kläder.
Sen blire att dra sig mot skolan då, funderar på att träna efter skolan oxå,
men vi får se! Ska ner till mamma och hämta Xlash som jag beställde häromdagen.
Göött med Fredag och helg iallafall!

Tipsar!

Tipsar om filmen Gone, riktigt bra, sevärd!

- that first night....

Drog med Malin till Ikea efter skolan och snackade o käkade, treevligt dää!
Tog sedan bussen hem, och jag som vanligt somnade när ja väl var hemma... åå vad jag älskar att sova. Imorrn blire bara till skolan för ett snack med läraren angående ett betyg jag står o väger på, kommer antagligen inte höja mig men drar dit iallafall. Då vet ja att ja iallafall har försökt. Får försöka snacka med matteläraren oxå... Sen tar jag helg!
gammal bild

snart såå

Haha tjeeenare!
Gjorde matteprovet förut, 35 jävla uppgifter...
Aja får se hur det gick, asså ja kommer väl typ seriöst grina
eller något om jag klarade det, men risken är nog väldigt liten.
Aja snart inväntas 2 muntliga redovisningar, Svenska och Historia!
Efter det äre klart med allt jävla plugg den här terminen och jag kommer då vara så jäävla lycklig haha!
Peace!

godnatt!

Historian inskickad & redovisas imorrn
Religionen inskickad
Svenskan kvar, tar den imorrn.
Slutprovet i matte (sista chansen att bli godkänd), imorrn.
......
Sen äre slut på skiten... Kan inte längta mer än vad jag gör nu!
Nu ska ja duscha, sen soova, upp tidigt imorrn för matteprovet...
Wish me luck!

Miley Cyrus förlovad!

Miley Cyrus är nu förlovad med Liam Hemsworth enligt en källa.
Är det sant? Hon har trots allt en diamant ring på fingret ;)

hallådär!

Nyss sakt hejdå till Kelly, goodingen!
Pluggade förut sen drog vi ut och hängde, haha love that girl!
Aja ska spela in min historiasak nu tänkte jag, sen fixa religionen och
svenskan, plugga matte. Och det är fan det sista jag tänker plugga nu.
Så inge mer plugg förens efter sommarlovet... hur gött?!
Aja puss på er godingar!
sadface hahah!

godmorgon

hallåådäär!
Vaknade precis, ska snart ta lite frulle om ja öörker och sen ska jag skriva lite på historiagrejen sen kommer nog Kelly hit. Så ska vi spela in om berlinmuren o skicka in till historialäraren, haha fyfan... Aja sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på!:)

- Can you blow my whistle baby

If it didn't matter, you wouldn't be thinking about it.

- no regrets

tjaabaa!
Sitter o kollar lite fakta om berlinmuren, ska försöka få ner några ord på word-dokumentet.
Sen blire krypa ner under täcket med datorn, blir nog att dra på ngn film sen like always :*
Idag åkte min skööna bäästis tuana från Sverige, o kommer vara borta nästan
hela sommaren, as drygt... Kommer sakna dig bästavän!
...

Bye Desperate housewives...

Allra sista avsnittet på Desperate Housewives snart, sorligt ändå, haha ändå följt programmet sedan premiären 2004, så 8 år har jag kollat på det. Helt sjukt att det är slut nu, buhuh...
Aja det börjar 21:00 missa inte!
Och även granen till housewives fruarna Karen McCluskey som hon heter i serien... Kämpade dem sista avsnitten i serien mot cancer. Och hon har i verkligheten kämpat mot cancer i 11 år & hon dog i lördags i sitt hem...
Hon blev 72 år gammal, vila i frid!
......
Lite klipp från desperate housewives.

tjenare babes!

Satt o lyssna på världens töörligaste föreläsning på CCC i 3 fucking timmar.... as drygt + dom pratade om miljön, orka :( Blev till skolan för en historia lektion o sen fixade jag sommarkortet på F&S, ledigt imorrn, gör gött! Ska snart börja plugga, tänkte kääka lite först. Hörs senare !♥

Tisdag!

Så grymt tröött, så vill bara krypa ner under mitt skööna täcke igen:(
Men niix, måste börja fixa mig, ska vara på CCC 8:15, drygt...
Ska kolla på ngt med skolan som heter typ Hard Rain.
Aja vi hörs senare, puss!♥

- hissar!

haha ngn mer än jag älskar den nya grejen på Fb att man kan se om ngn dissar det man skriver i chatten? Tycker det är bra jag, så vet man vilka det är som skiter i att svara fast dom är sett själva meddelandet.
Haha dock kan det vara törligt o veta vem som skiter i att svara, men vafan bra att veta ju ;)

hallådär!

tjenatjena, livet leker?
Redovisningen idag gick helt ok, inte mer med det.
Efter det drog jag mig till stan med bruuuds, lämnade dom och tog
en 20 minutare i solariumet, gör gött. Sen har jag bara chillat, borde pluggat...
kanske får bli en stund snart. Ska dock duscha först... puussbabes

Måndag!

Tjenare!
Gött med sovmorgon säger jag bara...
Har fixat en fråga till religionen nu som man ska redovisa sen,
dock måste ja komma på ett bra svar på den haha...
Börjar 14:45 slutar typ 15:25, värd skoldag?
Ska fixa ett sommarkort på F&S så träna under sommaren blir!
Får se om man kanske kan försöka fixa det idag.
..........

Skräckfilm

Skulle sova men istället kom det upp en film på tv:n precis när jag skulle stänga av den, stod även rysare. Inte lätt för mig att slita ifrån det så haha. Ligger i sängen alone och kollar på den då, hade inte varit fel med ngn brevid mig här nu. Erkänner att jag är lite rädd o kommer antagligen inte somna så lätt sen, sova med lampan tänd blir ? Ha-ha....nejrå ska inte överdriva, wish me luck!


16 sanningar om mig!

  • Jag har svårt för att lära känna nya människor, kan vara väldigt blyg och det kan
    ta ett tag innan jag kan vara mig själv.
  • Jag hatar :P gubbarna.. (om ni inte redan visste det, hahaha)
  • Jag verkligen älskar att kolla på skräckfilm o skrämma upp mig, fast dock
    måste någon se filmen med mig!
  • Gråter väldigt lätt till filmer
  • Är höjdrädd och mörkrädd...
  • Älskar att sova, men hatar att gå och lägga mig
  • Har inte särskilt bra självförtroende
  • Kan vara väldigt feg när det gäller att testa nya saker
  • Jag älskar att shoppa
  • Hatar folk som lovat något och sedan sviker en
  • Jag köper hellre 4 tröjor för 1000 än EN märkeströja
  • Hittar jag inga kläder att ha på mig, blir jag arg, sur, o kastar 
    alla kläderna jag har överallt i rummet o gnäller.(PANIK)
  • Jag plattar håret varje dag. (inte bra)
  • Har kvar mina dagböcker sen jag gick på lågstadiet, finns inget härligare än och sitta o läsa det jag skrev hahaha!
  • Jag älskar att lyssna på musik och försvinna bort i mina tankar.
  • Älskar att mysa framför en härlig film.
    ..........

Umad?

Tjaba!
Rätt tjej vann bigbrother, Hanna J, det förtjänade hon! woopwoop
Aja skola 40 min imorrn, så får se vad man hittar på.. kommer antagligen
plugga på morgonen men sen får vi väl se. Fortfarande mensvärk så det skriker
om det, fan... haha!

Final!


- söndag!

Känner söndags ångesten komma allt närmare...
Så snart blire plugg, passar ändå bra när vädret är som det är.
Sista 2 veckorna i skolan nu sen tar ja sommarlov....
Dock hoppas jag att jag har klarat alla ämnen bortsett från matten då, där
jag antagligen har F... aja så äääre..

damn....

Mensvärken dödar mig, seriöst fan ska det alltid göra så ont hela tiden... Inte sovit ngt på hela natten, tack mens! haha men åååå...... Hoppas det går över snart annars slår ja väl typ sönder ngt, nejrå men haha. avlider...

- Call me maybe

Tjaaba!
Sätter nog snart på en film och sen blire nog sova.
Inte bestämt mig vilken det blir än men aja haha!
Står mellan Gone och One for the money, inte sett ngn av dom..
haha aja godnatt på er godingar!

- mys!


- Xlash

Nu har jag beställt Xlash för ögonfransarna och vi får väl hoppas att det funkar! Tydligen så ska ögonfransarna växa och bli mörkare, så vi får väl se! :)

Lördag!

Precis städat hela rummet, behövligt.
Ser lite bättre ut nu iallafall, haha... Aja Lördag idag, ingen aning vad jag ska göra än. Kommer väl på något senare. Blivit lite dåligare med uppdatering dom senaste dagarna, sry for that! Inte oorkat bara. Aja men ska snart ta mig en dusch o fixa till mig lite, Ha en bra Lördag!♥
Bra film det där....

Ny bikini!


Godmorgon!

Sovmorgon och Fredag, kan inte bli så mkt bättre :)
Ska snart börja fixa mig och sen tar jag väl bussen till skolan.
2 lektioner idag, får se vad man hittar på ikväll, inga planer än.
Ha en bra fredag godingar!:*