Slitsam men bra dag!

 
Haft en bra dag i skolan och på stan med finaste vännen Malin, trots värkande ben&fötter och även mensvärk på det. Woopwoop. Från stan fick jag med mig två tröjor och 2 Iphone skal iallafall. Men nu jag är såå sjukt trött så funderar på om jag ska sova en stund och sen sätta mig och plugga lite kanske. Dock hade jag gärna velat träna idag, tappat motivationen igen... Bara för att jag var sjuk ett tag så har jag svårt att komma in i träningen igen, men det handlar ju bara om att ta tag i det. Får göra det, men not today!
 

Igårkväll:

Hade en mycket bra kväll med syster. Bjöds på drinkar, en hel del gossip och vi blev liggandes ett tag framför himlen på studsmattan inbakade i varma vinterkläder.


Dagens:


Lördag

 
Sitter just nu i skype med Malin & Frida, planerar lite inför valborg. Jag känner redan på mig att det kommer bli suuuper. Dock har jag ett problem... VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG?! Haha, vill gärna veta det innan. Samma jävla problem varje gång. Men förhoppningsvis kommer jag på något annars blir det ju problem. 
 
Ska iallafall snart börja fixa mig och packa sen drar jag ner till mamma och har lite mys med efterlängtade Erika som jag inte träffat på hur länge som helst. Så min lördag kommer bli super!!♥
 
 

27/4

 
Jag gillar inte hur härnan leker med en.
Vad är det man egentligen vill?
 

Fredag

 
Underbart med helg igen!

Torsdagsmys!


One day!

 
Klarade nationella i matten,
dock vet jag inte vilket betyg jag fick men åtminstone ett E! Och det är jag glad över, guud jag var så nervös så att jag skakade, haha skräll... Men nu känns det skönt, nu gäller det bara att fixa de andra två NP proven i matten, det är jag dock superdupernervös över.... och engelskan & spanskan då... :(
 
Dagens:

Måste ses!

 
HHAHAHA sjukt kul!!!
 

Onsdag

 
Endast två lektioner idag, underbart!
Så efter att vi hade slutat runt 11:45 så drog jag och malin hem till henne och pluggade en stund innan vi drog oss in mot stan för att köpa biljetter till tempel på valborg, det kommer alltså bli min första gång på krogen och ser fram emot det såå sjukt mycket! Men sen blev det en stund till Ikea, sen blev det lite shopping på bergvik, love!
 
Imorgon blir det endast en lektion + muntliga nationella i matte!
Slutar 11:10, dock mattehjälp på kvällen men ändå! :D
 

Tisdag!

 
Tisdagen klar, tagit mig igenom en riktigt jobbig förberedelse inför muntliga nationella i matte, ett svårt prov i svenskan om grammatik och ett träningspass! Kändes så otroligt skönt att äntligen kunna träna igen efter att varit sjuk och sedan halvsjuk i typ 2 veckor, nu kan jag äntligen få springa av stressen från skolan och få må bättre. Usch det ligger verkligen många jobbiga veckor framför mig nu, vet inte hur jag ska ta mig igenom allt, men det gäller väl att bara kämpa på även om det känns väldigt svårt att tänka så just nu, när man egentligen bara vill lägga av.
 
#gammalbild

Haha dör!

 
Hahaha seriöst, orkar inte med det här!!!!!
 

Hugo och Paula är äntligen föräldrar!

 
Imorse runt 10-11 föddes en liten bebis, en flicka,
som Hugo och Paula har bestämt ska heta Molly-Elise Rosas. Ååå vad kul!
 
 

Dagens låt:

 
Grym låt, bra text, bra kille.
Killar som passar i tofs stoooort +!!
 
Tell me what it's like
Surrendering when in war
Cuz I'm holding up my flag
I'm standing right here
On the lookout for...

The one that calls the final truce
Saying: -Hey, now what's the use
Tell me: You ready to fight?
Together we'll conquer doubt

And I've been holding on for you...

I've been crossing every ocean on this earth
But to find you I would cross the universe
I've been waiting for so long
I've been waiting to come home
Cuz Ive been holding on for you
........................................
........................................
.........................................
.........................................

Söndag

 
Snackar lite i skype, men ska nog lägga mig nu och läsa lite, ger upp pluggandet iallafall.
 
En osminkad & trött Emelie,
men bjuder på dom!
 
 

 

 

Släktkalas & plugg!

 
Idag kom släkten hit och firade mig som då har blivit 18. Så fick en hel del pengar, vilket känns supero då jag på senare tid knappt haft några pengar. Så nu kan jag dra mig ut på stan och kika lite. Fick även ett halsband, behövligt, då jag knappt äger något. Men nu ska jag fortsätta plugga!
 
wooow,närbild
 
Sådan far, sådan dotter! ;)
 
 
 
 

Tjaao

 
Chillar framför datorn med lite musik i högtalarna, blev i stortsätt klar med min samhällsinlämning förut så det känns skönt att inte ha den på mina axlar. Dock är det ju naturprov på måndag och jag orkar inte plugga något mer idag, får hoppas jag hinner plugga imorgon innan/efter släktkalaset, annars får jag lösa det på något annat sätt. För idag blir det inget mer plugg iallafall!
 
Kör på snebild :*
 

lördag


På twitter just nu:
 

Trött och sliten

 
Skola från 8:40-20:00, ni kan väl nästan förstå att jag är sjukt trött just nu. Och egentligen behöver jag sätta mig och plugga nu, men det har jag inte alls någon ork till överhuvudtaget. Iallafall den enda lektionen som var okej idag var medieproduktionen, då vi fotade lite inför slutprojektet vi har. Haha får väl hoppas man fick någon bra bild. Men nu orkar jag inte skriva mer, puss!
 
 

Ingen bra känsla idag



Aj!

 
 
Klumpiga jag slog i bakbenet igår i sängkanten, haha fråga mig inte hur det gick till men jag vaknade iallafall imorse och hade ett stort blåmärke och det är även svullet, hahah bra emelie bra! :D
Nu ska jag ta bussen till skolan, puuss!
 
 

Stress...

 
Livet går bara upp och ner.
Kom en massa uppdateringar på itslearning, angående prov och nationella som kör igång nästa vecka. Jag känner mig inte alls redo. Engelska, Matte och Spanska, det är dom som jag hatar mest och det är även dom vi ska ha i nationella. Kul känner jag då. Guuud jag vet inte hur det ska gå, lovar att nationella kommer fucka upp mina betyg. Inte nog med det så har jag vanliga prov som jag behöver plugga till och även inlämningar som ska in snarast. Det är så sjukt vilken press skolan sätter på oss.
Men innan jag sätter mig och pluggar så ska jag chilla och sova en stund! (a) Peace!
 
haha ungefär så jaa:

Catching Fire

 
Finally så kom trailern, nu gäller det bara att vänta till november då filmen kommer på bio.
Jag kommer vara en av dom som kommer sitta i biosalen råtaggad och med höga förväntningar.
Är ju ett stort fan av hungergames böckerna och även senaste filmen! ;)
 

Vill bara hem och sova

 
Jag är så sjukt trött, hade absolut ingen lust att gå upp imorse.
Nu försöker jag bara hålla ögonen öppna och ta mig igenom dagen för att sen få komma hem till min underbara mysiga, sköna säng och sooooova. Ska sova dirr när jag kommer hem, luuugnt! Orkar inte skolan, har så sjukt jobbiga veckor framför mig, vet inte hur jag ska ta mig igenom skiten.
 
 

Precis såhär känner jag just nu:

 

Gentleman - PSY

 
Haha jaaa vad tycker ni om hans nya låt och dans då?
  

Två nya:


:*


Jag tror att hemligheten är att våga älska igen oavsett vad man har varit med om - Paula Uribe

Lördag


Dop för Melvin

13/4

 
Godmorgon!
Idag blir det iväg till Torsby för vi ska på dop för min kusinsbarn Melvin.
Dock träffar jag typ aldrig mina kusiner som bor där borta så haha ja det blir väl spännande.
Förövrigt så sov jag hela natten idag, underbart, har inte kunnat göra det dom senaste dagarna, vaknat typ flera gånger mitt i natten och fördrivit tiden med en massa tv-tittande. Men nuså nu gick det :D
 

I'm Back!

 
Efter en vecka av helvete, jobbiga nätter/dagar/morgonar, usch fyfan, länge sen jag kände mig så sjuk. Men nu äntligen, äääntligen kan jag säga att jag mår mycket bättre, så skönt! Var endast i skolan en dag den här veckan, varit hemma 4 dagar, haha rekord för mig. Ja man kan ju bara säga att mitt år som 18 inte kunde börjat så mycket sämre? Haha men då kan det ju bara bli bättre, det är ju så man ska tänka.
 
Idag var det egentligen den dagen jag sett fram emot mest, kanske i 2 månader har jag taggat inför den här dagen. Det var planerat att vi skulle ut på krogen, tempel för första gången idag, men tyvärr eftersom jag är fortfarande lite sjuk och vännerna inte heller känner sig på topp, så får vi helt enkelt ta det en annan dag då alla känner sig bra. Lite tråkigt ändå att sånt här händer när man verkligen sett fram emot något, menmen det är så det är helt enkelt. Får tagga inför en annan dag istället, haha! :D
 

Sjuk!

 
Är hemma och är sjuk, så därför har det inte blivit någon uppdatering.
Uppdaterar när jag är frisk igen.

Idag är jag 18 år!

 
UNDERBART!
Bjuder på en liten video, haha det enda jag orkade med.
Somsagt så är jag fortfarande sjuk, och det blev värre vid typ halv 6, men jag är glad iallafall!
Inga sura miner här inte, ... just nu!
 

Dålig uppdatering

 
Inte bloggat bra alls nu under helgen, men jag har somsagt inte mått så jätte bra.
Åkte på en enorm huvudvärk och hade/har vädigt ont i halsen som jag skrev i fredags.
Men just nu känns det lite bättre. Och jag hoppas att jag mår PRIMA imorgon, för vem är det som blir 18? 
Såååå sjukt!
 

5/4

 
Enorm huvudvärk och halsont, bra fredag.
 
 

Godmorgon Sunshine

 
Fredag, vilket betyder att det är bara den här helgen kvar tills skolan börjar igen på måndag.
Tillbaka till verkligheten. Åå jag har ingen jävla lust. Men det finns inte så mycket man kan göra åt saken direkt. Men det positiva med måndagen är ju att JAG BLIR 18!  så jävla sjukt, kan fortfarande inte fatta det.
 
Kör på en gammal bild, bara för att jag inte tagit någon ny bild än haha..

Ååå jag är så glad!

 
 

 
Så jävla underbart när det äntligen är något som går bra i skolan.
Ett B på svenska inlämningen, förväntade mig högst D. UNDERBART!
 

A good friend

 


Nervöst!

 
Huvudet bultade och hjärtat dunkade snabbt innan jag skulle iväg och övningsköra på trafikskolan. Blir så jävla lätt nervös, speciellt när det gäller såna här grejer. Men nu är iallafall första lektionen avklarad, så behöver kanske inte vara lika nervös inför nästa gång.
 
 
Nu ska jag kika på lite kläder som jag ska beställa hem, jag fyller år = Mamma betalar, klagar inte :D
Men först ska jag kolla igenom det här, spännande.
Äntligen har dom rättat lite uppgifter man lämnat in.
 

Hos Malin

 
Är just nu hos Malin pluggar lite samtidigt som vi lyssnar på lite musik. Vi ska väl om en stund in till stan och kika lite, behöver lite nya kläder känner jag. Jag har sån sjuk mensvärk också, men som vanligt gäller det att bara bita ihop och ta sig igenom dagen. 
 
Imorgon kommer jag ta första körlektionen på tingvalla, nervöst.
Jag hoppas att det går bra och att jag inte gör bort mig allt för mycket.
 

Fifty Shades Of Grey

 
Jag ska nog snart lägga mig under täcket och gå in i Christian Greys och Anas värld.
Besattheten av trilogin femtio nyanser av honom (Fifty Shades of Grey) är sjuk. Böckerna som främst kvinnor & ungdomar har kastat sig över. Efter bara några veckor i bokhandeln hade det sålts över 10 miljoner exemplar i USA. Jag kan nu förstå varför! När jag nu snart har läst klart den allra sista boken tänker jag börja om från start, börja läsa den första boken igen.
 
Kärleken, flörtandet, rikedomen, kemin mellan två helt olika personer, "lekrummet", kontraktet, sexet, dominerandet, mysteriet om Christian Greys femtio galna nyanser och jaa ni hör ju...
Sättet dom pratar, är mot varandra, deras humor får mig att le varje gång.

 
 
 
 
 

2/4 -13

Precis kommit hem från ett träningspass och nu blir det duschen!
 

sooner or later it's over

 
Kom nyss innanför dörren och typ det första jag gör är att sätta på datorn.
Jag skrev några bokrecensioner sen bestämde jag mig för att åka till friskis&svettis för ett träningspass.
  • 40 minuter på löpbandet 
  • 15 minuter på crosstrainern
Haha blir så sjukt uttråkad när jag tränar på crosstrainern, men det gäller ju att variera.
Men iallafall efter det åkte jag in till stan och tog en sväng in på solstaden. Kände mig tvungen att sola en tjugominutare eftersom jag är kritvit, not nice! Nu ska jag bara se klart på Nashville och sedan tar jag mig en dusch, puss!
 
 
 

1/4

 
Sitter just nu och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver bokrecensioner. Vi ska nämnligen lämna in bokrecension/bokrecensioner om typ en vecka i svenskan, och jag har inte direkt skrivit någon än.
Så lika bra att göra det i början av lovet så slipper man sitta med det dagen innan eller dagen då det ska in. Så smart kan jag vara ibland. Haha men ska fortsätta nu tänkte jag, skriver sen!
 

första april!

 
Glöm inte att första april får man luras.
Så tänk på vad folk säger till dig och gå inte på saker allt för lätt idag ;)

"vaknade" av en smäll

 
Haha japp!
 
Inatt så "vaknade" jag av att det blev värsta smällen ute, lät typ som en jävla bomb och sen blev allt tyst. Och helt plötsligt börjar mitt hjärta gå i hundraåttio, mindre en minut senare låter det igen, sätter mig upp i sängen, livrädd, och sen blir det tyst. Haha det kan vara så att det här var en dröm, troligtvis hahaha. Jag kände mig verkligen vaken iallafall men när gör man inte det i en dröm om jag får fråga? ;)