Fixat naglarna igen!

 
Lika nöjd varje gång

Fredag!

 
Endast en lektion kvar sen är det äntligen helg, underbart!

"a loving heart is the truest wisdom"

 
........

halloo

 
Humöret har gått upp och ner idag, glad ena stunden sur andra, haha kul. Men så går det när man har pms och sjukt mycket att tänka på. Idag kan jag bocka av de muntliga i psykologin, skönt att ha det gjort. Får Godkänt i spanska fick jag veta idag, göööttt, eftersom så det kändes på natonella så trodde jag att jag skulle få mig ett F, men klarade det! 
 
Imorgon ska vi visa upp vårt projektarbete om Coca-Cola, ni ska bara veta hur mycket tid man har fått lägga ner på det där, usch, inget stort fan av coca-cola just nu haha, men reklamfilmen, affischerna, loggan och kortfilmerna är klara, nu ska det bara redovisas. Har även en muntlig redovisning i engelskan imorgon, usch, gillar inte engelska.
 
På tal om engelska, sååå blire ingen engelska för mig i trean iallafall, woooohoho!
Nej kände att jag inte skulle klara av Engelska 7 kursen så jag får köra på entreprenörskap istället, kan nog vara roligt. Mycket bättre än engelska enligt mig, då jag verkligen suger på engelska hahah!
 
 

hhehe (a)

 
Detta var lite kul, glömde lägga upp denna bilden! ;)
Wooohoo, Kim Cesarion!!!♥
 

Molnet snor solen..:(


Soool!

 

Tisdag

 
Alla lektioner är inställda idag så jag är ledigt ,skönt och det är väldigt behövligt.
Ska snart gå ut o sätta mig på altanen och sola lite en sväng om inte solen försvinner, efter det så blir det antagligen plugg, har ju inget val direkt. Men ändå skönt med en ledig dag.
 

27/5

 
Sitter och håller på med en naturinlämning i sista minuten som vanligt och det är stopp i min hjärna, kommer verkligen inte på något att skriva, ååååå. Min blogg handlar just nu mycket om skolan, plugg och allt mitt klagande kring det. Kul att läsa känner jag, fun really fun life Emelie, funfunfun. hahaha okej ska sluta,bye!

Varför är jag inte en sån person som har det lätt i skolan?

 
 
 
 
Emelie här & hon är så jävla skoltrött.
 

Mors dag!


Söndag

 
Gick upp extra tidigt imorse för att hinna med ett träningspass, riktigt skönt!
Resten av dagen har jag pluggat med jämna mellanrum och sedan packat grejer och hamnat hos mamma. Nu väntar jag på mat sedan blir det en snabb dusch och programmet partaj. Sen fortsätter pluggandet.
 
Från och med imorgon, har jag tänkt att gå tillbaka till det jag körde på i några månader innan jul. Alltså att inte käka pasta, pommes, dricka dricka, godis osv och inte käka smörgåsar, grovt om något. Godis, dricka osv på helger(fredag,lördag) går bra men inte under veckan. Jag klarade av det sist så jag borde klara av det nu. Tänkte börja imorgon och sen tre veckor framåt, bara och se om jag klarar av det igen. Anledningen till varför jag börjar igen är för att det har blivit alldeles för mycket sånt på senaste tiden :D Let's do it!
 
#oldpict

rent helvete...

 
Den kommande veckan ska jag hinna med: snälla skjut mig....
 
Imorgon, måndag:
 - Naturinlämning, evolution.
- Samhäll, muntligt-gruppseminarie, EU
 
Onsdag
Stor psykologi inlämning + muntligt, Panikångest. 

Torsdag
Engelska, muntligt om en känd författare, fixa powerpoint
Medieproduktion, Slutprojekten ska visas upp, fixa filmen/affischen/kortfilmen/loggboken.
 
Förutom detta så har jag idrotten då jag ska kommentera två personer i klassens inlämningar om ergonomi och samtidigt hinna med att plugga inför naturprovet på måndag nästa vecka. En psykologi uppgift om socialt experiment och en hemlaboration i naturen som ska kompletteras
Den här veckan kan ju inte vara mer än UNDERBAR, eller????

Träning

Inte många som gillar att träna en söndagsmorgon


Gör livet lite roligare



 

Dagens låt:

 

Lördag

 
Inte haft eller har ingen direkt blogglust för tillfället, mår så sjukt dåligt bara jag tänker på skolan, det trycker ner mig så sjukt mycket. Det är endast 3 veckor kvar, men ändå har jag hur mycket som helst som ska vara klart. Har panik över det här och vet inte hur jag ska ta mig igenom det. Jag har inte heller tränat på hela veckan eftersom jag absolut inte haft någon tid för det. Om jag inte har tränat på ett tag mår jag ännu sämre, får försöka komma iväg imorgon. Så kanske jag blir på lite bättre humör. Har varit så irriterad och sur hela veckan, men det är väl inte så konstigt med tanke på skolan. 
 

Fyfan

 
Förbannade nationella, mattedret.
Haha sorry men idag har det absolut inte varit min dag, proven gick dåligt, gått och varit irriterad och sur på mig själv för att jag inte kan tänka rätt. Det är ju bara så sjukt irriterande när man verkligen lagt ner sig som fan och pluggat som aldrig för till matten och sen visar det sig att det inte lönar sig iallafall. Kommer sluta med ett F igen säkert, garanterat! Skulle det va något annat, ja då är det ju sjukt! Haha negativ tjej här.... fan.. men det får man va ibland, men jag kanske är det lite för ofta hahah...
 
men bjuder på en bild med ett smile ändå ;)

Bryter ihop när som helst

...


Trött

 
Så trött och har sådan ångest över matte nationella imorgon.
Ska tvätta bort sminket och sedan försöka lägga mig tidigt, godnatt!


så kan det också vara


Såhär kan min och Malin konversation se ut när vi är inne i  ett Grey's avsnitt ;)
Hahahah 
#brutalaordval
 

Godmorgon

Halloj!
Precis käkat lite frukost och ska snart börja fixa håret, endast två lektioner idag, skönt. & en sovmorgon på det igen och även en lååång håltimme. Efter skolan blir det att fixa med våran reklamfilm igen och sedan blir det att plugga matte som aldrig förr, imorgon är det matte nationella, kommer dö, ååå måste klara det, bara måste klara det.
 
 

Så jävla grym!

  damn, ryser!
A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love
Purpose hard to find
While I recall all the words you spoke to me
Can't help but wish that I was there
Back where I'd love to be, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you 
Is to hold her when I'm not around
When I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
'Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again, oh no
Once again
....................................
....................................
....................................
 
  
Varje gång jag ser dig le 
är det som om blixten den slog ned

Känslan sprider sig så snabbt 
att jag knappt hinner ifatt

Jag vill att du ska känna
Jag vill att du ska höra
Jag vill att du ska se, vad jag har att ge

Du är den enda för mig
Du är den enda för mig
Du är den enda för mig
Du är den enda för mig
..................................
..................................
..................................

Tisdag

 
Haft en helt okej dag ändå, började med idrott som var rätt rolig idag faktiskt, brännboll och fotboll. Efter det hade man en låååång håltimme innan det var dags för svenska, sen slutade vi, så rätt chill dag. Gjorde ett grammatikprov som jag blev godkänd på och sen skrev även på avtalet om sommarjobbet. Efter skolan blev det att gå förbi tandläkaren, inga hål, haha duktigt emelie ;) 
 
Nu har jag precis käkat och kollat på Paradise hotel, åå stör mig så otroligt mycket på en person som heter Anna, hon beter verkligen som en dum tonåring, fyyy. Menmen ska väl snart sätta mig och plugga något, har så mycket så vet inte riktigt vart jag ska börja och det hjälper inte att man är så jävla trött också... kommer sluta med att jag somnar, haha som vanligt ;)
 

Taggad för idrott

 


20/5

 
Hallooj!
Skickat in två inlämningar, en artikel och en uppgift i idrotten. Tidigare idag hade jag och Emma i en liten redovisning om ett aktuellt ämne på samhällslektionen inför klassen, så nu är det avklarat också, skönt!! :D
Men har verkligen hur mycket som helst kvar med en massa andra inlämningar, prov osv. Nu har jag tydligen även omprov i grammatik imorgon, som jag inte hade en aning om att jag hade, bra däääär.
Så får väl kika lite på det snart, ååå det är så svårt.
 

Dagens:

 

GULD TILL SVERIGE!

 

 

19/5

 
 
 
 
 

Eurovision-mys med bästa!

 
Hade en bra kväll med mina brudar
& Robin Stjernberg var en stjärna igårkväll!♥


Lördag

Körde på ett spinningpass imorse vid halv 10, oroligt skönt! Sedan dess har jag spenderat min tid i solen på altanen och försökt att få lite färg!


Season finale off Vampire Diares

 
Senaste vampire diaries avsnittet var hur bra som helst. Det hände otroligt mycket.
I avsnittet fanns det en sån jävla underbar scen som jag längtat efter hur länge som helst och äntligen, äntligen får vi det bekräftat. Kunde inte hålla emot och tårarna rann ner från min kind och jag fick ett stort leende på mina läppar, underbart! Nu längtar jag bara till säsong 5 !!
 


//känslosamma emelie
 

Sliten och trött...

....men vädret är iallafall på topp!
Sjukt varmt ute och det är jobbigt att man klädde sig i helt fel kläder imorse. Svarta byxor när det är över 20° ute är inget jag rekommenderar haha nej fyfan,hemskt. Har dessutom gått och varit nervös hela dagen i skolan då jag skulle ha ett muntligt nationellt prov i spanska 13:15, det gick som det gick, men förhoppningsvis räckte det för ett E, men det lär märkas.
 
Anledningen till att det var/är eller kommer att vara dålig uppdatering är för att jag har verkligen sjukt mycket i skolan och jag har inte tid för att blogga. Vet inte hur många inlämningar som ska in inom de senaste 2 veckorna och jag har sedan ett stort prov som jag missat. En sak jag inte förstår är, varför ska de lägga allting i slutet? Det är väl egentligen då man borde få chilla lite, nej men tydligen inte. Haha....
 

Paradise Hotel

 
Efter lite plugg och god mat så består resten av kvällen av ett Paradise Hotel Danmark avsnitt! 

15/5

 
Solen sken imorse, nu är det molnigt, bra Sverige!
Nu är jag trött och jag vill hem, men har engelska & matte kvar.
Sedan ska vi även stanna kvar efter skolan så vi kan bli klar med våran reklamfilm.

13/5

Gossen har redan lagt sig i sängen, dags att krypa ner bredvid, godnatt!


Veckans horoskop

 
Spännande! ;) 
Men en lugnare vecka en förra veckan, hahaha den går jag inte på!
Kika in ert horoskop för veckan här! 

Usch skola imorgon!



33 dagar kvar!

 
Ååå vad jag längtar!!...
Har så mycket plugg just nu så vet inte vart jag ska ta vägen.. :(
 

11/5



 

Dagens låt:

 
Grym!!!

Work hard


 

:D

 
Bra kväll!

Redo för ikväll!

 
Kvällen kommer att bestå av ett bra tjejgäng, pizzakäk och en jävla massa skratt!


Nytt!

 
Jeansjacka: 250 kr
Två jeansshorts: 200 kr (egentligen 150 kr/st)
Från Lager157

FREDAG



Hejhopp!

 
En inlämning inskickad, skulle dock varit inne för några veckor sedan haha bra där. Dock har jag fler inlämningar som snart ska in, men får försöka ta det lite imorgon. Åkte och tränade en sväng förut, dock var jag inte alls på humör för det, men körde på iallafall. 
 
Btw, så fick jag reda på att jag hade fått ett sommarjobb idag inom Kommunen då. Men jag fick inte sommarjobbet på KBAB där man tjänar dubbelt så mycket pengar "sadface". Men jag får nöja mig med det här. Det är ju iallafall ett jobb. Jag har alltså blivit tilldelad en plats på ett Fritidshem på kronoparken. Göööött, tar högst 10 minuter för mig att gå dit, så det är skönt! Men nu ska jag kolla på Tonårsbossen, puss!
 
 

9/5

 
Hallådär!
Kom precis ut från duschen och jag sitter just nu och kollar på Spy Kids 2 som går på tvn, haha kul.
När jag vaknade imorse så bestämde jag mig för att åka och sola, så då fick det bli så. Sommaren är ju snart här och har ingen lust att vara blek. Ååå idag måste jag plugga... men har ingen lust alls till det. Jag har så sjukt mycket grejer som ska in så jag vet inte vart jag ska börja. Men det får vänta några timmar.
Blir nog ett träningspass senare i eftermiddag om jag får skjuts av pappi, haha (a)
 
#oldphoto

Långhelg!

Helloo! ♥
Jag kan inte påstå att nationella proven gick speciellt bra idag. Men hade även den magkänslan innan jag gick in i aulan för att göra provet. Självklart blev jag placerad på en plats på den främsta raden vid "scenen" där lärarna stog och stirrade på en. Man blev ju inte lite stressad av det heller. Men det positiva med att sitta så långt fram var väl att man slapp se allt som hände, folk som skriver, vänder blad, är klara och går osv. Men skrivandet gick nog sämst för mig, uppfattade inte riktigt uppgiften då det självklart står på spanska vad man ska göra. Satt ungefär 20 minuter och läste instruktionerna om och om igen. Sen skrev jag bara något, men jag antar att det var fel och skrev säkert för lite ord.
 
Menmen det positiva är ju att nu är det gjort, behöver inte tänka på det mer nu.
Nu är det iallafall ledigt 2 extra dagar och det känns behövligt.
Ska väl snart försöka dra på någon film, vilken det blir vet jag inte än :D
 

Panik

 
Sovmorgon!
Men dagen består av nationella i Spanska, båda läsförståelse och skriva.
Lycka till Emelie, lycka till!
 

Dagens:



7/5

 
Chillar på idrottslektionen!

 

Måndag!

 
Skolan rullade på som vanligt, inget speciellt hände idag.
Fick sluta lite tidigare så då drog man sig till Friskis&Svettis och körde ett konditionspass.
- 30 min löpning & 20 min powerwalk.
 
Nu väntar jag på mat, såå hungrig haha!

tjenaa!

Fick rätt tråkigt nu, så in och ställ frågor igen: http://ask.fm/EmelieSolsten 
Eller så kan ni ju bara skicka en snapchat till mig : emeliejaao (coolastenamnetiswe)

Just give me a reason

 
Tjenahopp!
Precis tagit en dusch, låg ute på baksidan förut och nu har jag dubbelt så mycket fräknar än vad jag hade innan i ansiktet, kuul osv. Haha asså det är verkligen det värsta med sommaren, att fräknarna blir så synliga. Menmen finns inte så mycket man kan göra åt saken direkt. Haha men iallafall dessa filmer såg jag igår:
 
SAFE HAVEN
 
THE HOST
 
A CINDERELLA STORY haha gick på tvn, standard!

Den får ni ingen trailer till, tyvärr ;)
Chad Michael Murray är en goding att kolla på iallafall!

Lördag

 
Sett tre bra filmer, i varje film var det en scen då det ööste ner regn och där står det ett sött par och kysser varandra. Kyss scenen är ju lättast bäst haha! Man dör ju, skulle inte klaga om man fick uppleva det själv haha!;) Skriver vilka filmer jag såg imorgon, nu ska jag sova, godnatt! :D
 
 
 

The Vampire Diaries!

 
Nu blir det att se senaste avsnittet av Vampire Diaries, spännande!! :D:D
 

Fredag!

 
Sjukt jobbig dag idag, vet inte vad det var med mig när jag slog upp ögonen imorse. Bara kände direkt att den här dagen inte skulle vara min dag. Det hade jag väl istortsätt rätt i, haha. Nationella hörförståelsen i spanskan, kan man ju nästan bara skratta åt, hur tänker dom när dom gör ett sådant svårt prov? Och hur fan ska man hinna med och höra vad spanjorerna säger om man endast får höra dom prata en enstaka gång? hahah nej men det provet gick åt helvete iallafall. Och sen ett F på grammatikprovet på det med, wwopwooop, Men på det hade jag ju inte förväntat mig något annat än just ett F så det kom inte som en chock, haha!
 
Men iallafall efter skolan fixade jag ju naglarna, resultatet ser ni i inlägget nedan. Blev väldigt nöjd! Jag är rätt trött så blir säkert en tidig kväll idag, och bara för att jag sa så nu så kommer det säkert bli en sen kväll, haha, standard.
 
BTW, fortsätt fråga på ask, dock så vill jag gärna ha mer riktiga frågor och inte bara frågor om sex tack!
Men haha vad ska man egentligen förvänta sig.
http://ask.fm/EmelieSolsten
 

Naglarna fixade igen!

 
Sköönt, såg ut som jag vet inte vad innan, men nu är det fixat.
Den här gången körde jag på rosa! :D
 

Dagens horoskop:

 
Haha jaha ja, intressant!

Videon från Valborg

 
Haha älskar skratten och våra fula danser, men livet handlar om att kunna bjuda på sig själv! 
  

Kör på detta!

 
Istället för en frågestund så tänkte jag att ni istället kunde fråga på ask
och eftersom jag har så tråkigt just nu, så kan ni ju bara öösa på med frågor, göttvaa?? KÖR HÅRT!

Förresten så håller jag på att ladda upp videon från valborg,
så förhoppningsvis är den snart ute här på bloggen!
 
http://ask.fm/EmelieSolsten 
 
 

2/5-13

 
Två nationella avklarade idag, muntligt och skriva i engelskan. Hade en sån ångest när jag vaknade av alarmet imorse och ville inget annat än att bara ligga kvar där. Men nu är iallafall dom avklarade och det känns skönt, verkligen varit sjukt nervös och stressad över proven. Men imorgon är det ju även nationellt i spanska, taggad?! LIKEINFUCKINGHELLJAGÄR! haha eheee, eller?? 
 
Men nu ska jag dra vidare på mattehjälp som slutar 20:00, fuuuuuun!
Hatar torsdagar!
 
sry får bli en gammal bild, alldeles för lat för att ta en ny nu :DD:D

Det kommer aldrig va över för mig

 
Blev helt plötsligt sjukt trött, så tar och lägger mig i sängen och kryper ner under täcket.
Skriver antagligen imorgon om jag hinner och om jag har ork till det. puss

Gårdagen:

 
Valborg blev riktigt bra, med ett bra tjejgäng så kan jag inte klaga!
Började med att jag och Malin åkte hem till mig, handlade, fixade lite saker hemma innan resten av tjejerna kom. God mat, bra musik, dricka, dans och mycket skratt bjöds det på.
 
Vid kvart i 10 drog vi oss vidare, tog bussen till stan för att sedan gå till Tempel för UV-party. Visade stolt upp mitt legg och sedan var vi inne. Träffade på lite folk som man kände men även nya goa och glada människor. 
 
Kvällens tankar gick lite upp och ner,
men jag hade ändå en supergrym kväll & ser fram emot nästa gång! :D :D
 


Kommer kanske ut en liten video sen! stay tuned.
 

Valborg

Haft en jätte bra kväll med bästa brudarna, träffade nytt Härligt folk. Avslutar kvällen med lite ångest och massa funderingar...
Men berättar mer imorgon, godnatt!!! Puss!