Mysfredag

 
Skönt med helg igen, veckorna går så fort.
Den här helgen blir det dock att ta det lugnt, har blivit lite mycket festande de senaste helgerna så tänkte chilla lite nu, vilket nog är bra haha. Skönt att ta det lugnt ibland ändå. Så nu har jag myst ner mig i sängen, framför datorn/tvn med lite tända ljus (guud så mysigt;)) och tänkte nu leta upp någon film. Puss!♥
 
 

I could fall asleep, here and now.

 
Jag är så trött och det är så kallt, vill bara hem till min sköna underbara säng och bara krypa ner under täcket och stänga ögonen och sova en timme eller två. Det jobbiga med den här dagen är att vi slutar så sent + att jag inte har svenska idag och det betyder att vi har en håltimme från 12:25-15:10, så drygt. Jaa, idag är jag faktiskt negativ haha. & det är soppa i skolan, kommer gå hungrig..
Menmen får väl vara glad över att det iallafall är fredag imorgon. Vilket ska bli riktigt skönt, som vanligt!
 
 

onsdag 27/11

 
Dagen har rullat på ganska bra, blivit klar med två redovisningar så livet känns jämt lite bättre nu. Men man har ju fortfarande en massa som ska bli klart. Menmen gött att lite är gjort iallafall. Efter skolan drog jag och Malin ut med kameran för att fota för UF-företaget, nu börjar vi komma igång & förhoppningvis så kommer vi att börja sälja den här veckan. In och gilla Infinity Glow UF på facebook, för mer uppdatering under veckan! :)


Detta är några armband som vi kommer att sälja
 
 
 

Tisdag

Hallådär!
Sitter i omklädningsrummet på friskis&svettis och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. För lat för att ta bussen hem. Tänk om man hade körkort lix haha... Lättare livet skulle vara ;) Menmen sen blir det iallafall att plugga lite filosofi och ta en powernap om jag hinner. Riktigt hungrig nu, så det gick inte så jättebra att träna, men det är ju bättre än ingenting 😉

I don't like to wait

 
 
killar med tofs, ouf...

Breathing your love

 
Hola
Ska snart åka iväg till gymmet för ett träningspass, ska bli riktigt skönt. Kommer nog bli ett konditionspass idag, men vi får se, kanske ändrar mig senare. Taggar iallafall för Paradise Hotel ikväll, dock är jag jävligt förbannad över dom som ska spoila och skriva vem/vilka det är som vinner, för nu suger det ju. Helt ovärt, varför förstöra för andra undrar jag då... nej... så jävla surt..
 
gammalbild
 

Söndag 24/11

 

Tjäänare!
Lördagen bjöd på en lång sovmorgon, som var behövlig haha.
På kvällen blev det att träffa Linus, kollade en skräckis och tog det lugnt, trevlans!:)
 
Idag har jag inte gjort så mycket som är värt att nämnas, övningskört lite, kollat på lite teori. Annars nej faktiskt ingenting. Standard söndagar det. Man bara går och väntar på att det ska bli måndag.
Woho, känner jag. Nej men ska nog sätta på en film sen blir det sova, bloggar imorgon, puss! :*
 
 
 

love

 
Ärligt, det här går inte.
Ian Somerhalder, big love 2 you!
 

Födelsedagsfirande + Tempel

 
Hade en riktigt grym kväll igår, det började med att vi firade Lina & Emelie hemma hos Emelie där vi blev bjuda på goda välkomstdrinkar och en riktigt god middag. Därefter drog vi oss vidare till Tempel.
Tack för en riktigt bra kväll tjejer!
 
 
En mycket snygg present som vi gav till Lina.
Gjord av Astrid och Elaine! :)
 
 
 
 

;*

 
 

 
Haha helt meningslös app, men ändå så rolig.

Vi tog ett steg framåt men slutade med två tillbaka

 
 
 
 
 
 

Catching fire

 
Guuuud vilken bra film!
Den var ungefär så jag hade förväntat mig att den skulle vara utifrån boken & vissa scener i filmen var exakt så som jag hade tänkt mig när jag läste boken. Riktigt bra var den, hjärtat gick rätt snabbt i hela filmen just eftersom detta är något jag längtat efter länge. Haha asså sjukt att man kan längta efter en film så mycket. Åå jag har ju alltid varit Team Peeta, så härligt att få se godingen i rutan igen.
 
Enligt mig så var den bättre än 1:an & då kan jag säga att jag älskade den första filmen.
5/5 helt klart!
 
 

Grafiskt

 
Nämen vad tycker ni om min människovarg? 
 
Haha hade grafiskt imorse och skulle göra ett "människodjur" i photoshop, gjorde det rätt snabbt så man slapp att göra detta hemma, så jag blev klar där, så sköönt! Annars har dagen varit ganska jobbig faktiskt, haft panik över talet, men som tur var så kan jag få ta det imorgon istället. Så jag har lite mer tid till att gå igenom texten.
 
Somnade direkt när jag kom hem, skolan drar verkligen all energi.
Så nu ska jag väl börja kolla på talet och sen kolla på senaste avsnittet av Paradise Hotel, som jag missade igår.
 
 

Team Peeta!

 
guuud vad jag gillar den här grabben!
 

Stress på hög nivå

 
Usch är så trött på allt med skolan att göra, stressat som en idiot idag för att försöka få klart svenskatalet. Men inte är det klart än inte. Hoppas verkligen att jag kan få redovisa på fredag så jag tjänar en dag. Menmen ska på bio med bästis sen och då tänker jag glömma allt med skolan att göra för några timmar, ska bli skönt! 
 
Catching Fire alltså, guuuud vad jag har längtat efter den filmen. Läste ju trilogin förra sommaren och jag var verkligen besatt. Så jag har rätt höga förväntningar på filmen så hoppas att den lever upp till det haha.

 

Idag är jag trött

 
.. fast det är väl inte så ovanligt?
 
Sitter på entreprenörlektionen och håller på att skriva affärsplanen till vårt företag, inte det lättaste då man inte kommer någonstans. Men iallafall efter skolan så blir det att fixa till naglarna på Fine Nails och sedan in till stan och möta upp Malin för att hämta ut biobiljetter till Catching Fire, som jag har längtat! Sen ska vi kolla upp lite presenter innan det blir hem och sätta sig ner framför datorn och skriva svenskatalet som jag ska ha på torsdag, wooho känner jag, eller inte.
 
 

Grafisk Kommunikation



Tänkte bara visa er hur magasinuppgiften i grafisk kommunikation blev för mig.
Först ser ni själva omslaget till "magasinet" och under den så är det ett uppslag.
Skönt att man äntligen är klar med den.

 

Rihanna - What Now

 

16/11-13

 
Igår skulle det egentligen bli en lugn hemmakväll men det slutade med att vi hamnade på Mexican Night på Tempel istället. Man kom in gratis innan 23:00 om man hade mustasch, så why not? Dock rök ju den mustaschen direkt när man hade kommit in genom ingången haha. Det var faktiskt en hel del folk där och som vanligt en riktigt bra utgång. Somnade nästan direkt när jag kom hem, riktigt skönt.
 
Idag vaknade jag dock upp med en förkylning som blivit värre under natten, törligt värre. Resten av min lördag kommer att bestå av en massa plugg, har så mycket som ska vara klart och jag är långt ifrån klar. Sen så får jag se om jag hinner att göra något annat av den här lördagen. Puss!
 
 
 
 
 

Friends with the monsters

 
Tjänna!
Började med medieproduktion imorse därav bilderna & äntligen har vi grafiskt igen, fuuunfuun.
Det var riktigt skönt att sluta 12 idag + att man slapp åka buss hem då mamma hade vägarna förbi skolan.
Sedan jag kom hem har jag bara ätit, sovit & kikat på datorn, haha bra där. Borde pluggat, kanske får ta tag i något nu istället, bara jag får orken till det. Imorgon är det äntligen fredag igen, så skönt!
 
 
 

'Fifty Shades of Grey': First Character Photos!

 
 
 
 
Gud vad jag längtar tills filmen kommer,
även fast det inte blev dom skådisarna man hade hoppats på så tror jag att den kommer bli riktigt grym!
 

Onsdag 13/11

 

Hallådär
Muntliga saken i filosofin gick helt okej, gött att hon inte skulle betygsätta det haha. Annars har den här dagen också rullat på ganska bra. Tog ett träningspass förut med Erika, men jag har lite ont i halsen så kunde inte ta ut så mycket på träningen & då blev jag rätt otaggad, men alltid bättre än att sitta hemma i soffan och stirra på dataskärmen. Imorgon slutar jag 12:00 sååååå sköööönt!
 

tisdag 12/11

 
Halloj!
Dagen har rullat på i en ganska bra takt. Imorgon har jag muntligt i filosofi och ja haha jag kan inte påstå att jag kan eller har skrivit tillräckligt mycket om just den filosofen jag ska prata om, bra där. Nej men gillar verkligen inte filosofi, får verkligen panik på den kursen. & att jag fick C på provet vi gjorde för x antal veckor sedan är ju bara knäppt. Men det ska jag väl inte klaga över haha!
 
Just nu har vi väldigt mycket i skolan igen, de här två-tre veckorna som vi har framför oss kommer bli jobbiga. Så drygt när allt ska komma i en period, varför inte försöka sprida ut det lite mer? Menmen det är väl så det är. Förövrigt så har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva för tillfället.
 
Åå stör mig så på mitt hår just nu, slitet och äckligt.
Skulle behöva klippa och färga det. Haha livet är fan inte lätt.
 

Mango Club - Från i fredags

 
 
 
 

Halkbanan avklarad!

 
Sådär då, ett steg mot rätt riktning.
Nu var halkbanan gjord, trodde jag skulle vara riktigt nervös imorse när jag vaknade upp, men icke. Var faktiskt inte alls nervös och det var inget att vara nervös över heller för den delen. Helt ärligt så tyckte jag bara att det var jäkligt roligt att testa på detta och få känna på hur det känns när man tappar kontrollen vid halka. Haha inte för att jag skulle vilja göra detta på den riktiga vägen, men ni fattar, just där var det kul.
Haha skulle faktiskt vilja göra det igen ;)
 
 

Welcome to the Moonshine!♥

 
Här får ni äntligen videon.
Blev ett youtubeklipp istället eftersom jag inte orkade korta ner det, dock blev
kvaliten lite sämre när jag förde över den dit menmen det funkar ju iallafall!;) 
Bruno Mars Baby!
 
 

Ed Sheeran - I see fire

 
 
 

Stockholm & Bruno Mars

 
"När dörrarna öppnas så springer vi som vi ska springa när vi tar studenten". "no mercy brudar, no mercy"
Så lät det från mig innan dörrarna till konserten öppnades.

Hade en riktigt bra helg med två underbara brudar. Hotellet vi hade bokat, var perfekt, det enda var väl att bäddsängen vad typ 1.20 haha. Men helgen bestod av shopping, mat,snack & en grym konsert.
Det var en riktigt rolig helg måste jag säga, trots att man gick så mycket så man fick ont i fötterna och blev tvungen att klaga lite på det haha. Konserten var hur bra som helst och det var ett väldigt bra drag i publiken och jag är så glad över att vi hamnade så långt fram, nästan så långt fram som vi ville. 
 
Nej men det var riktigt härligt att stå såpass långt fram att man kunde se konturerna i Bruno Mars ansikte + hans underbara leende. Han är riktigt bra live och jag skulle lugnt vilja se samma konsert igen!
Detta var en av de bästa helgerna som jag har haft och den tackar jag för.
 
Videon lägger jag ut imorgon, stay tuned!

Dagens låt:

 
 

Thursday

 
Torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon igen, skönt!
Veckorna går ju såååå fort, sjukt hur fort det går, börjar dock bli lite rädd över att det går alldeles för fort. Man vill ju hinna med så mycket och sen studenten kommer ju bara närmare & närmare, woohooo & scary. Jag sitter iallafall i biblioteket med några tjejer från klassen och chillar lite, eftersom en lektion blev inställd så har vi en ganska lång håltimme, drygt som fan. Menmen... skulle varit skönare att sluta tidigare. Fick iallafall bra kritik på min ljudberättelse vi visade upp idag, så det var ju bra haha. Trodde den skulle suga men icke, det gick! Har iallafall bestämt mig för att dra och träna direkt efter skolan, för nu mår jag verkligen inte bra då jag inte har tränat sen förra veckan. Haha får sådan äcklig känsla i hela kroppen när jag vet att jag inte har tränat på ett tag.
 
 

Onsdag

 
Halloj!
Precis klippt färdigt ett videoklipp från Bruno Mars, så ni kan få lyssna lite. Kommer antagligen att lägga ut den imorgon tillsammans med lite bilder. Dock märkte jag nu att den blev för lång, så får dela den och lägga ut den som två videoklipp,drygt... Hade ju tänkt att göra det idag, men nu hinner jag inte, måste ju få söva. En lång skoldag imorgon som jag verkligen inte ser fram emot, menmen det är väl bara att bita ihop. Får se om jag drar på ett träningspass efter skolan, eftersom jag är lite förkyld så får vi se.
Ska ju ut på fredag så kanske bra om man håller sig någorlunda frisk ;)
 
 

En jävla bra helg!

 
 
Haft en riktigt grym helg och den helgen kommer aldrig att glömmas.
Kommer antagligen berätta mer imorgon eller på onsdag, beroende på om jag får tid för det. Tänkte även sätta ihop en liten video, så det kan ta sin tid, men ska försöka skriva om det imorgon. För nu har jag helt slut i kroppen och det är skola imorgon. Men det ska bli riktigt skönt att få sova i sen egna säng! :D
 
älskade bruno
 

Story of my life - Musikvideon

  

Redo för Bruno Mars!




Chillar på hotellet i Sthlm :)




Godmorgon!

 
Vaknade av att klockan ringde vid 7 och hade ont i halsen. Men perfekt, passande nu inför helgen känner jag. Förhoppningvis kommer det att försvinna, men säkert inte. Men trots det så kommer detta bli en grym helg. Tåget går 10:30 mot Stockholm, sen ska vi "bara" försöka hitta till hotellet, haha är nog inte det lättaste. Men det fixar vi. 
 
 

Halloween - Tempel

 
Halloween spenderades först hemma hos Malin & Frida, där vi var ett gäng och hade förkrök. Jag var alltså rödluvan som ni antagligen ser på alla dessa bilder ovan. Blev sedan att dra vidare till Tempel där det blev mycket dans och skratt. Bjudna på ngn shot, så slapp köpa något i baren, tack för den, tjänade lite pengar på det ;) Vakt som försökte ragga, "Kan du inte byta plats, det är svårt att koncentrera sig när du står där med den där utklädnaden". Dessutom så var det några som antog att de var vargen, men nonono.. den lätta faller jag inte för. Men hur som helst, så var det en riktigt bra utgång trots att det inte var så mycket folk på Tempel. Så den tackar jag för! 
 
Sen måste jag även nämna att jag hade sååå ont i mina fötter (höga klackisar) efter detta så när jag gick av bussen vid universitetet för att gå hem så trodde jag att jag skulle dö. Det brukar normalt ta 10-15 min att gå hem nu tog det minst 35 min. Det var HEMSKT. Satte mig t.o.m ner på marken för att vila ibland, jaa och då är det fan illa. Kan säga att ja slängde mig på sängen när jag kom hem. Hahaha nej men så kan det vara.
Vill jag inte göra om iallafall;)
 

fredag!

 
Hallåhallåå.
Tänkte blogga om gårdagen och halloween, dock väntar jag fortfarande på lite mer bilder. Som jag förhoppningsvis kommer få senare ikväll. Men iallafall imorgon drar vi till Stockholm för en grym helg med shopping, mat och Bruno Mars. Nu äntligen är det dags för konserten, sjukt vad fort tiden går!