Happy New Year!

 
 
 

New in:


 
 
Fick med mig High Tech Lighter och glitter från Make Up Store igår, tänkte testa att ha glitter på ögonlocken imorgon då man ska fira nyår. Så får väl hoppas att det blir bra. Jag är dock inte speciellt bra på att sminka mig om man säger så haha och speciellt inte när det gäller ögonen, så lär bli spännande.
 

Let's get drunk and make bad decisions

 


Efter jobbet i fredags blev det att direkt slänga på sig andra kläder och fixa till sminket hos Malin inför en utekväll på Tempel. Det blev en riktigt bra kväll trots att det inte var så många ute. Dom flesta hade antagligen varit på nöjes dagen innan. Men då kunde ju inte jag följa med så det fick bli en liten utgång på fredagen istället haha.

Moments från julafton

 

Bästa som finns

 
 
att mysa med den här killen

God Jul!


Då får jag ta och önska er en riktigt god jul!

Julgranen är klar / uppesittarkväll

 
Nu sitter man framför Bingolotto men två lotter och hoppas på vinst haha nejrå lär inte hända.
Uppesittarkväll, traditioner vetni;)

I don't like to wait

 
Ligger just nu i sängen och myser med mina två hjärtan (se bild). Igår gjorde jag ett jobbpass på leklandet igen och det var ett väldigt lugnt pass måste jag säga haha, men kan vara skönt det också. Lär ju bli mycket folk under lovet efter jul så man får ju passa på att ta det lugnt när det går haha. Idag ska vi iallafall pynta granen och lite sånt där. Men nu ska jag äta frukost, puss!
 

Best of Hemnet - Dreamhouse

 

Kom ihåg att vi kollade på det här huset för några år sedan, asså fatta om man hade bott där?

Christmas Nails

 
Fick mina naglar fixade inför julafton och nyår, riktigt nöjd!

Don't go home without me

 
Nu har jag köpt den sista julklappen så nu är jag klar för det här året. Ringde lite spontant till frissan förut, så det blev en tur dit och få bort lite av det slitna håret. Så nu känns det mycket bättre och fräschare. Kände att jag själv mådde lite dåligt över hur slitet det var nu dom senaste dagarna, så det var väl bra att man tog tag i det. Men nu ska jag fixa till mig lite, för ikväll blir det jaguar med en del av det vanliga gänget haha.
 
 

Annabelle

Riktig besvikelse.
Hade verkligen hoppats på att det äntligen skulle ha kommit en riktigt skräckis, men nej. Tyckte verkligen inte att den här filmen var speciellt läskig... vilket var tråkigt. Storyn funkade väl, men nej inte alls scary.
Jag ger betyget utifrån att det ska vara en skräckfilm och dom förväntningarna jag hade.

BETYG: 2/5 
 

This ride is something else, It takes me off the game
Idag är det en riktigt chilldag, händer inte speciellt mycket idag om man säger så. Igår skulle jag äntligen ta en tur på stan och handla lite julklappar. Men tror ni att jag fick med mig några hem? Nope, fick endast med mig en klänning till mig själv, haha så typiskt. Lär väl vara ute precis i sista minuten och springa runt i affärerna i ren panik. Nej men tänkte göra ett nytt försök imorgon igen och man får hoppas att det går bättre då.

Last episode of SOA - Final Ride

 

 
KÄNSLOR!
Hade sjukaste ångesten inför det här avsnittet då detta var det allra sista avsnittet av hela serien. Jag var framför allt riktigt nervös över hur den skulle sluta, även om jag alltid känt på mig hur det kommer att sluta. Ska inte avslöja allt för mycket, för jag är verkligen inte en sådan person som tycker om att spoila. Vilket mina kära vänner vet med sig haha, tänker främst på dig mallan. 
 
Men iallafall, så grät jag mig igenom nästan hela avsnittet, är så sjukt känslig när det kommer till serier och filmer. Men speciellt serier som man ändå har följt ett tag. Men varje serie kommer ju ta slut någon gång och den här gången var det dags att säga hejdå till Sons Of Anarchy. Tack Kurt Sutter för denna fantastiska serie.
 
BETYG: Självklart 5/5
 

We sing our sorrows away

 
Hallådär!
Fortfarande lite sjukis men mår bättre iallafall, "bara" förkylningen och hostan kvar haha. Men trots detta jobbade jag både fredag och lördag + hade stängning själv for the first time, var lite scary men man lär sig. Lär mig något nytt varje gång jag jobbar haha, vilket är bra såklart. 
 
Gjorde även ett pepparkakshus för någon dag sedan, blev en dålig bild men får duga ;) 
 
 

Final - BigBrother

 
Vem vinner?
Jag själv hoppas nog mest på Anders faktiskt, då han har fått mig att gapskratta hur många gånger som helst. Skön snubbe trots att han kan vara lite grinig ibland, men säg någon som inte har varit det i BB-huset? 
 

Nights that never ends

 
Två bilder från förra torsdagen.
Det var en riktigt bra kväll som slutade med att 5 personer tryckte ihop sig i min lilla säng trots två lediga madrasser på golvet, frågan är då, varför? haha.
 

Filmtips - Fury

 
Tipar om denna filmen då den var riktigt bra.

 
BETYG 4/5

Sjukling

 
Jobbar på att blir frisk

Utgång med mina tjejer ikväll!

Ikväll kommer vi att befinna oss på jaguars-dansgolv och vara glada på livet!
                                                                                                              gammal bild

Tips på nyårsklänningar!

 
 
Nu när nyår närmar sig tänkte jag dela med mig om lite tips på klänningar. Alla dessa klänningar är från Nelly och det är bara att klicka på bilderna så kommer ni till plagget.  Jag klickade själv precis hem en utav dessa ovan, hoppas den blir bra annars lär det bli retur & fortsätta leta.
 

Letandet efter nyårsklänning

 
Sitter just nu och kollar på lite olika hemsidor för att hitta en fin nyårsklänning. Det är verkligen svårt att hitta en och när man väl ser en potentionell klänning så finns den inte i rätt storlek. Jag får helt enkelt fortsätta leta och hoppas på att det dyker upp en klänning som jag vill ha.
 
 

When one of your favorite character dies

 
 
 
Är fortfarande jävligt arg över det senaste avsnittet av The Walking Dead.  Jag tänker vara snäll och inte spoila just nu  och berätta vem som dog för er som inte har sett, men jag kommer säkert lägga ut det om några dagar. So you better watch it! Satt helt ärligt och skrek till tvn och kastade kuddar. Jag var SÅ inte förberedd på det här. Jag kommer inte kunna släppa det här, whyyy????