#throwback

 
Bästa! 
 

- säg att du behöver mig

 
Igår var jag på ett grymt spinningpass, Helén som höll i passet hade lagt ihop ett riktigt bra pass med sådan musik som man verkligen gillar. Så jag blev ju riktigt taggad när jag satt där på cykeln och trampade, så det var ett riktigt jobbigt och skönt pass. 
 
Idag var det en rätt kort skoldag vilket är skönt, det är det imorgon också, beroende på om jag kanske sitter kvar en stund efter skolan och pluggar lite, skulle nog behövas egentligen haha. Nu väntar jag iallafall på att PH ska börja som står för underhållningen ikväll.
 
 

ååå...

 
Säsong 3 avsnitt 9 av Game Of Thrones, det enda jag har att säga om det är jag är så jävla förbannad.
Sjukt avsnitt säger jag bara... fyfan... 
 
 
 

Drömmer om ett varmare land




Game of Thrones

 
 

Yees, började äntligen kolla på den serien igår, har väntat tills tiden funnits för att se den och nu fanns den haha! Vill inte ens nämna hur många avsnitt jag har sett... no life, slapphelg. Nej men serien är riktigt bra såhär långt och jag är fast;)
 

Gårdagen:

En lyckad kväll/natt med underbara vänner!

 

The vampire diares

 
Äntligen, har serien dragit igång igen, ååå såbra!!
Har sån jävla crush på Ian Somerhalder, sjukt så snygg han är haha!
 

Fredag & sovmorgon!

 
Äntligen är det fredag!
In till skolan snart för två lektioner varav en lektion innebär prov. Men är inte så nervös inför det, får gå som det går helt enkelt. Vi har ju fått förberedda oss och vi får ha med oss material. Men ska väl sätta på mig några kläder och fixa det sista innan jag drar mig mot bussen. Ikväll drar vi till tempel och kollar in deras "nya" nattklubb, kommer blii rååånice! Så taggad!
 

Ett prov avklarat

 
Hola!
Provet gick verkligen inte bra, men jag hoppas att jag blir godkänd annars är det bara att göra omprov. Kom hem för en stund sen efter lite pluggande i biblioteket, tänkte sätta på det senaste avsnittet av PLL och sen ta en liten powernap innan träningen. Dock har jag träningsvärk i benen så det skriker om det menmen haha..
 
 

trött o sliten

 
Precis käkat lite mat efter ett skönt träningspass, lite kondition på gymmet innan en timmes corepass, härligt! Nu sitter jag bänkad framför Paradise Hotel,spännande. Usch vill verkligen bara ha fredag nu, vill ha helg och ledigt. Inte en massa plugg och måsten. Jag har två prov den här veckan som jag verkligen inte är förberedd på... alls, får skylla mig själv när jag skjuter upp det. 
 
 
 

Naglarna fixade

Annorlunda men riktigt nöjd :)


Måndag

Sitter i stan och väntar på bättre tider. Haha nej men gick runt och kollade lite i affärer, men tröttnade så nu väntar jag på att klockan ska bli 12 så att jag kan få fixa mina naglar, äntligen. Vet dock inte vad jag ska göra med dom idag, men det märks väl ;) 

Hade iallafall redovisning idag i grafisk, gick helt okej, då jag tyckte att uppgiften vi gjorde nu var väldigt svår haha.

Nu är jag så trött så att jag snart somnar, vill ha fredag och helg, tack!




Rekommenderar:

 
 
Sjukt att den här filmen är baserad på en verklig händelse, fyfan...

Klassfest

 
Klassen är ju bara för bra!
Var alltså på klassfest igår hos Nico och jag kan bara säga att det var en riktigt lyckad kväll.
 
 
 

sleeping is maaa drug

 
Sjukt hur mycket skolan tröttar ut en, går inte en dag utan att jag tar en powernap, som slutar som en sovstund på 2-3 timmar. Haha bra där! Menmen skön kort skoldag idag, kommer bli detsamma imorgon då jag börjar runt halv 1 och kommer då ha min sista filosofilektion 4-ever. Sköönt! Så har nyss skrivit klart uppgiften som ska redovisas imorgon, kanske behöver kolla igenom den en gång till, men mer orkar jag inte, får duga, bara jag blir godkänd så är jag nöjd ;)
 
älskar mina vovvisar
 
 
 

Back on track

 
 
Nu ska jag komma igång med träningen igen efter ett uppehåll under lovet och då jag har fokuserat på att ta körkortet. Men nu är det avklarat, så nu är det bara att köra. Det var riktigt jobbigt att träna idag, irriterande hur snabbt man kan tappa t.ex. konditionen. Men det är bara att jobba upp det igen.
 
Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Sex and the city! puss

Motivation

 
 
Lite sådär träningsmotivation nu på eftermiddagen.
 
 

Tipsar!

 
 

Körkort!

 
Äntligen, äntligen kan man släppa all stress som har tagit så mycket energi.
Gjorde teoriprovet i tisdags och igår hade jag uppkörningen. Gissa om jag var nervös?! Fyfan...Men jag klarade båda delarna på första försöket, vilket jag verkligen inte trodde att jag skulle göra. Har varit så negativt inställd inför båda proven då mitt självförtroende inte ligger i topp när det gäller att köra. Men det slutade ju bra haha! Och när man väl satt där i bilen och hade uppkörningen så tänkte jag bara, nej, nej nu kuggade jag.. fan.. det är kört..
 
Sen efter uppkörningen när man satt i bilen och väntade på vad han skulle säga, så tänkte man, fan vad sjukt det vore om man fick körkort nu. Sen hör man "du är godkänd". Alltså den känslan... går inte att beskriva... underbart! Nu behöver jag inte ligga med näsan i körkortboken varje dag och jag kan slänga bort "övningskör-skylten". För nu är det bara att köra!:D
 
Sen på kvällen blev det ut och fira med fina brudar!
 
 
 

Skolan drar igång igen

 
Imorgon drar ju skolan igång igen, usch, orkar inte med allt plugg. Men det är bara att ta sig igenom det. Måste även komma igång med träningen nu igen & det blir lättare när man kommer in i rutiner igen. Efter 2-3 veckor av lathet och hur mycket mat som helst så låter det som en bra idé att ta tag i det igen haha.
Har sådan ångest, menmen äta och gotta sig måste man ju få göra ibland ;)..
Men just nu känner jag bara nej, åk och träna emelie haha...
 
 

Måndag 6/1

 
Snart börjar skolan igen då, inget jag ser fram emot direkt haha.
Har så mycket plugg nu direkt efter lovet... öörker inte
 

Nyår

 
Tänkte skriva lite om hur min nyårsafton såg ut.
Det hade ju varit ganska mycket krångel om vart vi skulle vara osv men tillslut löste det sig, även om vi var tvugna att splittras och gå till olika fester. Vi började iallafall att förfesta på samma ställe, så haha ja alltid något! Drog oss mot skoghall, sen runt halv 12 mot torget och vi slutade sedan på en liten fest på råtorp. Nyår var riktigt bra och jag hoppas verkligen att 2014 blir ett bra år, men det blir svårt att toppa 2013. Det sjuka är ju att snart börjar sista terminen på gymnasiet, det kommer gå så fort. Sen står vi där med champagne, våra studentmössor och ska ut i vuxenlivet... på riktigt, så sjukt...
 
 
 
 
 

The Hobbit

Äntligen!
Nu blir det att ta det lugnt en stund framför den här efterlängtade filmen. Sen så får man sätta sig och plugga lite ;)




Filmtips!

 
Tipsar om den här filmen till den som är ute efter en Amerikansk komedi/ungdomsfilm.
En riktigt rolig och pinsam film faktiskt!
 

Fredag!





Årshoroskop 2014

 
 
Detta verkar bli ett spännande och ett romantiskt år, haha ja vi får väl se om det kommer att stämma!;)
Om ni vill läsa om just ert årshoroskop för 2014 klicka HÄR.
 
 

Torsdag 2/1

 
2014!
2013 var ett riktigt grymt år, det bästa jag haft på riktigt länge.
Tänkte göra en årsresume snart, men det får vänta några dagar, har lite annat att tänka på i nuläget haha!
Men det kommer att komma iallafall! Hoppas ni avslutade 2013 och firade in 2014 på ett riktigt bra sätt.
Jag hade en bra kväll med mina kära vänner & den tackar jag för! :)