- Cause I need you tonight

 
 
Två bilder från gårdagens selfies.
Igår såg jag btw en film (haha jaa jag har sett ännu en till film) som heter The Spectacular Now, som är typ en romantisk komedi. Filmen handlar om en kille som heter Sutter som lever för stunden och en ganska självupptagen kille. När hans tjej dumpar honom super han sig full och vaknar upp på en gräsmatta där han träffar Aimee. Aimee är en skötsam och udda tjej som han till en början bara går ut med på skoj, men som sedan växer till något djupare. 
 
Så är ni sugna på ett se en romatiskt komedi så är detta ett tips. Trots att det redan finns filmer med ungefär samma handlig så är det en bra rulle ;)
 

Fifty shades of grey / Movie Trailer

 
 
 
Förra veckan kom trailern ut till Fifty shades of grey och som jag längtat. Efter att jag sett trailern är jag fortfarande spänd över hur hela filmen kommer att bli, men är fortfarande lite skeptisk över de två huvudkaraktärerna som de valde, hade önskat att det var några andra eftersom jag läst böckerna. Men förhoppningvis blir det bra ändå och kanske slutar med att jag gillar dom. Fast tror verkligen inte att filmen kommer bli lika bra som boken, men ssooom jag längtar tills den kommer ut, långt kvar dock!

Två favoriter

 
 
 

Uteservering med familjen

 
 
Efter lite körning med båten så bestämde vi oss för att åka ner till stan och äta lite gott på Pitcher's uteservering och det blev en club sandwich för min del, riktigt gott!

Gårdagens outfit

 
 

Filmtips - Divergent

 
Finally fick jag se den efterlängtade filmen!
Filmen kan du kolla på HÄR!
 
 

16 - 18 juli / Kryssning

 
 
 
 
 
 

- Sweet nothing

 
 
 
Ännu en dag som blev spenderad ute på sjön.
Och idag var det verkligen riktigt varmt ute, haha trodde inte att jag skulle klara värmen ibörjan men sen gick det ganska bra. Tog mig ett dopp och då blev allt bättre ;)
 
Imorgon blir det nog lite mer solning och sen tempel med mina fina brudar. Kommer bli en perfekt dag! :)

- I've told you now

 
 
 
 
 Igår åkte man till stranden tillsammans med mamma, låg där och stekte och badade i några timmar. Senare till kvällen fick det bli en liten tripp till bomstad med fina vänner, väldigt mysigt!
 
 
 

😍





Njuter av vädret!

 

 
Inte blivit mycket uppdatering nu, men det är lite jobbigt när det är så fint väder haha. Men ska iallafall försöka bli bättre på det. Kryssningen som vi var på från onsdag - fredag var riktigt grym & bilder på det kommer senare under veckan! De senaste dagarna har jag bara njutit av solen och dess värme. Jag har även fått mig lite mer färg så jag klagar absolut inte. 
 

Då är vi här igen då






Två filmtips!

 
 

Bästa dagen i mitt liv

 
Skulle så gärna vilja uppleva den här dagen igen & jag saknar min klass.
 
studenten 2014

Måste skaffa mig motivation

 
 
Ska snart trots ingen motivation alls sätta på mig springskorna och ta en eller två rundor i spåret. Det är alltid innan träningen som det är jobbigast haha den där jäkla orken, men efteråt så är man nöjd över att man tog sig iväg. Och jag vet att jag kommer att ångra mig om jag inte går ut och springer så lika bra att få det överstökat. Jag måste få tillbaka motivationen, men förhoppningsvis är den snart tillbaka haha.
 

When you're all alone, by yourself, do you like you?





 
Put your make up on
Get your nails done
Curl your hair
Run the extra mile
Keep it slim so they like you, do they like you?

Get your sexy on
Don't be shy, girl
Take it off
This is what you want, to belong, so they like you
Do you like you?

Breaking Bad

 
Tipsar om denna serie som jag fastnade för ganska direkt. Haha och jaa jag kan säga att jag såg klart hela serien på 6 dagar som den serienörden jag är. Men iallafall ett hett tips om ni vill se någon bra serie! :)
 
 

- living the dream

 
 
 

Blev utgång igår,  hade riktigt kul med brudarna hos Malin innan vi drog oss vidare in till stan för att sedan dansa gärnet på Tempel. Det var ett tag sen man var där så vi tyckte att det var dags nu haha. Jag hade som vanligt riktigt kul, med det där umgänget så kan man ju inte ha tråkigt.
 
& idag har jag spenderat dagen på stranden tillsammans med Malin, Linnea och Sara mf. Riktigt härligt att vädret hållit i sig ett tag nu, men tyvärr så står det på väderprognosen att det ska regna imorgon, men förhoppningsvis har dom fel, för jag vill sola och bada ;)
 
 

- Let's go to the beach

 
 
 

- Lever livet i solen





- Beloved summer



Halloj!
Sitter just nu och kollar på senaste avsnittet av teen wolf. Idag har jag njutit av solen på baksidan i bikini, riktigt skönt måste jag säga. Därefter åkte man hem till Nea för en spakväll med lite Mary Kay produkter, så satt och hade lite fotbad och grejs på hennes altan, väldigt mysigt.

Sen blev det hem och sen ut för att ta en springtur, så nu är jag helt slut och ska nog sova om en stund. 







New nails





Frulle

Vädret levererar, äntligen sol & värme! Jag ska äta lite frukost sen lägga mig ute och försöka få lite färg! 



Söndag 6/7

 
 
Gårdagen var rätt nice måste jag säga, blev inget med PIP eftersom vi tyckte att det inte var så värda artister där just då. Så istället åkte vi till skoghall och träffade på några kompisar, åkte båt, drack och sen hamnade vi på harrys, där vi spenderade resten av kvällen! 
 
Idag är jag lite sliten och har mest bara tagit det lugnt, men är faktiskt inte bakis, var nästan 100% säker på att jag skulle vara det. Men gött att få slippa det den här gången haha!

Foxes - Holding onto Heaven

 
 
 

- Sun is up

 
 
 
Äntligen lyser solen och Sverige bjuder på lite värme.
Jag har precis fixat iordning mig lite och ska snart ta något att äta. Ikväll drar man in till stan för en kväll med Linnea och Sara, vi får se vart det bär, blir nog en sväng in till pip iallafall. Dock finns det ingen artist som lockar mig att dra dit direkt menmen något måste man hitta på haha.
 

The fault in our stars

 
Riktigt fin och sorglig film, rekommenderar!
 
 

Torsdag 3/7

 
 
Jag har precis gjort mig iordning och väntar nu på att maten ska bli klar. Därefter åker jag in till stan och träffar Malin för lite shopping senare ikväll kör vi på bio. The fault in our stars, förbereder mig mentalt haha, lär grina som en bebis om jag känner mig själv rätt haha.

Bråvalla 2014

 
 
 
Haft sjukt roliga dagar och träffat många roliga människor. Men det negativa jag kan nämna med allt detta var ju vädret och att vi jobbade på festivalen, vilket är något jag inte tänker göra om nästa år. För när man börjar 8:00 nästa dag så känns det inte så bra att bli fuller kvällen innan haha. Så nästa år, inget jobb, mer festande och mer varma kläder nerpackade. För tror fan att jag aldrig har frusit så mycket som jag gjort, fan illa, men det hör väl till festivallivet haha. De som helt klart var bäst på festivalen var Axwell Λ Ingrosso sedan även Sam Smith såklart! Men alla vi lyssnade på var väldigt bra och är inte besviken på någon. 
 
Tack för ett par grymma dagar, ser fram emot nästa år! #bråvalla2015