Resfeber

 
Imorgon åker jag äntligen till Napa, ser fram emot en riktigt grym vecka med mycket sol, bad och festande. Jag vet att det här kommer bli en resa som jag verkligen inte kommer att glömma. Jag är så taggad, nervös och förväntansfull. Känns lite läskigt att man ska sitta på ett flygplan för första gången, men samtidigt spännande att man ska få uppleva något nytt. Nu ska jag försöka att sova, får se hur det går, med tanke på resfebern jag känner just nu.
 
Kanske hinner slänga in ett inlägg imorgon innan jag åker, annars skriver jag om en vecka om jag inte har något internet på hotellet! puss♥
 
 
 

Så taggad




2 days left

 
 
Idag har jag bara varit ute i solen och försökt få lite mer färg inför Napa, men gav upp efter ett tag då det blev alldeles för varmt, haha. Och imorgon, så är äntligen min balklänning klar, då den har fått lämnas in för att den var för stor, sååå jag hoppas att jag får på mig den nu så att den inte är för liten istället haha, vore ju lite jobbigt!
 

Shopping

 
Tog en tur på stan tillsammans med Malin och våra pengar från vårt avslutade UF-företag. Hade egentligen inte tänkt att köpa något alls förutsom strandväska och shorts. Men med Malin som slänger kläder på mig och säger "testa den här och den här" "den här skulle passa dig", så är det inte så lätt att gå ifrån provrummet utan att köpa med sig något haha.
 
 

Princip färdig med gymnasiet

 
Helt ärligt, igår skickade jag in den allra sista uppgiften. Är allt plugg verkligen slut nu? När jag skickade in uppgiften igår så kunde jag slappna av ordentligt och idag har jag bara tagit det lugnt och solat.
Kan inte bli så mycket bättre.
 
 

söndag 25/5

 
Precis sminkat mig och väntar nu på att man ska åka till frisören för att klippa sig. Jag tycker verkligen inte om att gå till frisören, men jag har inget val nu när mitt hår är såpass slitet haha... Men jag ska bara klippa topparna sååå förhoppningsvis så försvinner det inte så mycket nu innan balen och studenten. Senare ikväll ska jag nog antagligen färga håret också, spännande.
 
18 dagar kvar
 

Pluggeliplugg


En inlämning inskickad, en stor kvar!
Fyfan... vill verkligen ha den klar, men det jobbiga är att den är så stor och så jobbig.
Nej ta tag i det nu emelie, byyye!
 

- Time goes by too fast

 
Ännu en mysig kväll med klassen och våra mentorer i torsdags.
Så mycket kärlek bland klassen nu, vill ta studenten samtidigt som jag inte vill lämna dessa personer.
Jag kommer nog vara den personen som grinar mest på studenten, haha garanterat! Så jäkla blödig.
 
//bilder lånade från klassisar

Fredag och helg!

 
Opponeringen för gymnasiearbetet är klart, äntligen kan jag säga att nu är det slut med den skiten. Inge mer ångest över gymnasiearbetet, så skönt! Så jag drog in till stan och tänkte egentligen inte köpa något då jag knappt har några pengar att leva på, men när jag äntligen hitta perfekta byxor som jag har letat efter ett tag och byxor som jag gärna vill ha med till napa, då kan jag ju inte bara gå därifrån. Haha så nej dom följde med mig hem!
 
 

Brunch med tjejerna i klassen

 
Riktigt mysigt och riktigt gott!

 
 

Perfekt dag att vara ledig!

 
 
Varit ute i solen i ungefär 3 timmar och försökt få lite färg, så skönt!!
 
 

Feeling better...

 
... hade en ganska stor panik igår inför redovisningen som jag hade i psykologi idag. Satt ungefär hela dagen igår och försökte få klart den och nu idag har jag redovisat och jag klarade mig, så det känns riktigt bra! Har dessutom fått in lite andra uppgifter och mitt och Malins UF-företag avvecklades idag, SKÖNT! Så nu kan man även släppa det. Shiiieet, har bara 5 skoldagar kvar!!!! Varför går det så jäkla fort??
 
 

Carry You Home

 
 

SA11G - Bästa klassen

 
Går inte beskriva hur bra klass man har.
Känns så jävla törligt att man snart ska lämna alla dessa fina personer.
Hade en riktigt rolig kväll/natt och den tackar jag verkligen för!!
 
Lite bilder från kvällen, lånat från några klassisar & tagit några själv ;)
 
 

Måndag!

 
Bestämde mig imorse för att skippa den enda lektionen jag har idag för att sitta hemma med psykologin som ska vara gjord imorgon, så nu har jag precis börjat på den och jag hoppas verkligen att jag kan få den gjord. Eller ja, haha jag har ju inget annat val eftersom jag ska redovisa imorgon.
 
 

heeelg igen då!

 
Tog helgen igår, riktigt skönt.
& vi skulle få reda på hur det gick på nationella i svenska och eftersom man hört att så många hade fått F, så hade man för väntat sig ett sådant svar. Men jaaag klarade mig och fick ett D, lyyycka!!!
 
Nu taggar man inför dagens planer då man ska till Arvika och spendera dagen/kvällen/natten där, ska bli riktigt roligt. Får se om jag drar med mig kameran annars får jag istället bjuda på några mobilbilder. Ååå kommer bli så kul. Men nu ska jag packa lite, sen ska jag se om jag hinner lägga mig på baksidan och sola lite innan man åker till Malin. 

 

#nellyholic

 
Idag kom dessa två på posten.
Två klänningar till napa - cheeck!
 
 
 
 
 

Så sjukt grymma!

 
Helt ärligt, hur bra var inte detta då?!
Fick några tårar måste jag säga (jag är ju då ganska känslosam men ändå haha)
 

27 dagar kvar

 
 
 

Haha sjukt roligt

 
Två sjukt roliga videoklipp, har ni tråkigt så sätt på detta och skratta lite, haha!
Så jävla skön kille!
 
 

Naglarna fixade

 
 
loove this!

wooorkwoork

 

Sitter just nu på grafiskan och försöker jobba på mitt magasin, går sådär haha, har fastnat just nu. Men jag slutar iallafall om 40 minuter, sen blir det in till stan en sväng och förbi nagelsalongen för att fixa naglarna. Kan säga att det verkligen behövs, har en väldig utväxt så ska bli gött att få fixa det nu. Förövrigt så blir jag på sådant depphumör när det bara ska regna hela tiden, grått och tråkigt.... Ge tillbaka solen och värmen.
 
Sen ikväll ska jag äntligen iväg och träna efter en vecka av förkylning, woopwop! :D
 
 
 

Stronger than anything, I've ever felt


 
Efter en skön sovmorgon så tog jag bilen till bergvik ihopp om att jag skulle hitta någon/några klänningar som man kan ha i Ayia Napa. Men eftersom man är 1.60 så är varje klänning för lång och går typ ner till knäna, så det blev det inget med. Fick istället med mig två linnen hem och sen beställde jag hem två klänningar från Nelly, brukar iallafall bli en bra längd på dom klänningarna. 
 
Men ja, det är det jag har gjort idag. Nu väntar man på käk och att
Eurovision song contest ska börja, hoppas att vi iallafall tar oss till topp 5 ;)
 

All of the stars - Ed Sheeran

 
& han gör det igen, omöjligt för Ed Sheeran att skriva en dålig låt.
Alltid så underbara texter. 
 

Min tur...

 
... att bli sjuk.
Åkte på en förkyling i söndags, men som tur är tror jag att den är på väg bort nu eller jag hoppas verkligen det. För jag vill träna och kunna andas normalt haha & slippa springa in på toaletten var 10:e minut för att snyta mig. Annars rullar väl livet på i vanlig ordning och studenten kommer bara allt närmare.
 
old pic från tempel

- Nyttiga pannkakor

 
 
Testade att göra havrepannkakor, ganska simpelt, nyttigt (än traditionella pannkakor) och mättande.
 
1 dl havregryn
1 ägg
½ dl mjölk
 
Bara att blanda ihop detta och sedan steka på låg värme, toppa sedan med valfria bär,frukter, kokos osv.
 

Idag är det en....

 
 
.... sån dag då man längtar till sommaren.
 
 
 

Ed Sheeran - 'One'

 
Inatt släppte Ed Sheeran en ny låt från hans nya album!
Love!
 

Mysfredag