Tisdag 30/9

 
 
 

Nagellack som skiftar färg

 
 
Har varit och fixat mina naglar idag, bilderna över visar resultatet. Testade på något nytt den här gången (so wild and crazy?), alltså nagellack som skiftar färg beroende på vilken temperatur det är. Röda naglar när det mer är mot det kalla hållet och rosa naglar när det är mer mot det varma hållet. 

Lovers on the sun

 
 
Det är då lördag och träningen är avklarad för dagen. Är riktigt trött idag då jag inte somnade förens fyra inatt, men nu väntar jag iallafall på mat och kollar på någon film som går på tvn. Vi får se vad resten av dagen har att bjuda på!

Kärlek!

 


Miss this!

We can run on love for a while

 
 
Gårdagen bjöd på en utgång med Lina och Emelie. Var en riktigt bra kväll och det var ganska mycket folk ute, vilket jag först inte trodde att det skulle vara eftersom det var torsdag. Men riktigt kul, thanks girls!
 
Sen innan det så var jag iväg på en liten arbetsintervju och därefter tog man en sväng till skopunkten och köpte med sig två par skor, bild kommer senare. Idag lär det inte hända så mycket, har mest tänkt att ta det lugnt och antagligen vara chaffis för mamma som ska ut ikväll, lite ombytta roller ;)
 

Mobbning i Paradiset

 
 
Sen blev jag rätt frustrerad över Paradise Hotel avsnittet som visades idag, det var verkligen som Mean Girls som jag läste i en tweet. Tre brudar gaddar ihop sig och går emot Jasmine "Sirenen", detta kände jag verkligen var gränsen, det där är ren mobbning, garanterat! Att vuxna människor kan hålla på sådär förstår jag inte. Nej fy, där vart jag faktiskt arg.

Emma Watson's incredible speech about equality.

 
 
  

Miss this week / Ayia Napa 2014

 
 

Söndag 21/9

 
 
Håller på att göra mig iordning för att åka till bergvik tillsammans med Malin, får se om man hittar något spännande haha. Btw blev så glad igår när jag märkte att det hade kommit ut två nya avsnitt av Sons of Anarchy, så sjukt bra serie som jag sagt typ minst 10 gånger tidigare haha. Kollade även på filmen "The first time" igen, har ju sådan crush på Dylan O'Brien.
  
 

Mysfredag!

 
 
 
Sitter just nu och kollar på idol, spännande! Det finns faktiskt ganska många som jag tycker sjunger riktigt bra, så det är ju rätt nice haha. Har spenderat större delen av dagen tillsammans med Malin, lite girltalk och mys, alltid lika härligt att umgås med den bruden!

Sugen på dessa två:

 
 

Satan vad grym!

  

Blame it on the night, don't blame it on me

 
 
 
Lite moments från fredagen.
 
 
 

A cup of tea

 
 

Taggelitaggtagg

 

#dinröst

 
 

"Ursäkta, jag har kommit fel"

 
 
Är temat ikväll och jag har nog kommit ganska fel ;)
 

En favorit just nu:

  

Intervju / Kämpar på

 
 
 
 
Nyss varit på ännu en intervju, förhoppningsvis kanske man får något jobb snart haha, väääädigt behövligt. Menmen nu är det fredag och helg, skönt! Fick frågan om att dra med ut till tempel ikväll men eftersom det är fest imorgon så skippar jag nog det så jag orkar med morgondagen haha. Så ikväll ska jag bara chilla, äta lite gott men ska nog iväg och träna en stund innan det;)

John De Sohn - You Only Love Me

 

Torsdag 22/9

 
 
Precis sett klart på Big Brother, tycker verkligen att rätt person åkte ut, ska vara snäll och inte spoila för er som inte sett, men detta var skönt haha! Förövrigt har jag nördat lite Sims 4 på min brors dator (därav gaming headsetet), haha stor skillnad från sims 3 måste jag säga, bättre och modernare. 
 

Alesso - Heroes

  

I'd throw My head on a plate for You;)

 
 
Mys framför idol, BB och Paradise hotel med dessa brudar igår + Sara som står bakom kameran!

Gamla klassisar / Intervju / Sims 4

 
 
Precis kommit hem från stan efter att ha varit på intervju på ett bemanningsföretag, kändes helt okej faktiskt. Personen som intervjuade var väldigt trevligt och det gör ju att hela situationen känns bättre då man (iallafall jag) är ganska nervös innan en intervju. Men nu ska jag se om det finns någon mat jag kan göra och sen ska jag spela lite på min nya familj på Sims 4 haha sååå sköj. Senare ikväll kanske det blir lite mys med mina chicas. 
 
Bilden ovanför är ifrån söndags då man träffade några gamla klassisar och tog en fika på Söta Grodan, mycket mysigt och kul att veta vad alla håller på med nu efter studenten, till skillnad från mig som fortfarande letar jobb haha...
 
 

Lördag 6/9

 
 
 
Skönt med helg, även fast jag för tillfället inte kan skilja så mycket på helg och vardag haha. Men iallafall var och tränade förut och det blev 20 min/Löpning + 20 min/Powerwalk i uppförsbacke. Nu har jag precis satt mig i sängen och väntar på att Big Brother ska börja.

Annabelle - Official trailer

 
Har höga förväntningar på den här filmen.
Can't wait tills den kommer ut!
 

Bloggtorka

 
Har verkligen ingenting jag kan blogga om, är väl en anledning till varför jag knappt har uppdaterat den senaste tiden haha. Men snart kanske det kommer en bomb med massa inlägg istället man vet ju aldrig. Haha men ska försöka komma på något att skriva om ;) Har iallafall gjort ALS-utmaningen på facebook och donerat pengar, tycker att det ändå är ett smart sätt att samla in pengar på, även fast alla som gör utmaningen kanske inte donerar pengar, vilket är synd då det är anledningen till att man häller iskallt vatten på sig.
 
 

Pink nails

 
 
 

Big Brother/ Idol / Paradise Hotel

 
 
Nu har även Big Brother börjat igen, ett riktigt underhållande program så det ska bli spännande att ser hur det blir. Dock känns det lite sådär när det även är norskar med, lite svårt att fatta när alla pratar i mun på varandra. Men om man tänker efter kanske man inte direkt kan texta i livesändningen, så antar att det kanske kommer text på när de norska pratar idag haha, vore nice iallafall. 
 
Både BB, idol och paradise hotel idag då, kommer sitta bänkad framför tvn i 3 timmar haha, blir grejer det!