hejjsan på eer!:)

Ni har väl inte glömt att ställa tbx klockan en timme? ah jag vaknade typ kvart i 12 , fiixade mig sen nu sitter ja här och dunkar muusik på hög volym .. ska nog snart tvinga miig själv att plugga lite grann, sen efter dt kanske det blir ut en stund , men vi får väl se:), hoppas alla hade en härlig kväll/natt igår med massa buus och festande, när man själv satt på sitt rum och lyssnade på musik ! inte direkt vad man hade velat men, nästa år blire att ändring ! :), aaja puss påer!



förra halloween ! :)

Eftersom det inte blev något ''partyy''  för mig iår på halloween -.-, så bjuder jag på bilder från förra halloween, haah ! :D<3






Madde o jaag.




hahah jeesper :)


aaw sööta ! ♥











                                                                                                               // ppuuss♥

omg, sjuuukt !

ooomg sjjuuk människa! ;O

hejigen

som sakt så hade man sovmorgon imorse o det var häärligt, men i skolan väntade det matteprov. Så direkt när man kom dit så var de proov:S o vettefan hur det gick men... sen hade vi so, lunch.(skrev även om detta förut) Sen satt vi och kollade på talangjakten , det fanns jätte många som var enormt duktiiga, vissa man inte trodde var bra ,var aas bra  (Y) :), men vi slutade efter det, sen när man kom hem så hade kd-katalogen kommit hahah, uusch vilken blid det blev på mig o madde i början av vår skola fyyfan :S, aja men iallafall har inte gjort så mkt mer... hooppas man hittar på något kul imorrn ist, puss! :)




kd-katalogen.



ego bild..
                                                                                                        // pösspåer!



fanfan!

omg det är måste va ett skämt hur fan kunde Daniel åka ut ur IDOL?!!, omg nej nu är jag suur, ja ville ju se honom liive men nu nej nu får man inte det....tycker det är lite konstigt att han inte går vidare men han gamlingen gör det .... -.- jaja sverige är sverige... nu vet ja faktiskt inte vem ja hejar på.. kul att man ska kolla på idol den 19 november... oxå är inte den man vill se med . ;) bra haha verkligen(A)





 haan är ju så underbar ! <3

Soovmorgoon!

sovmorgon idag, började 9.50 !! har precis haft matteprov, det gick sådär men det räcker nog för ett godkänt iallafall :), nu sitter man o skriver brevet igen på So:n, 10 min kvar sen slutar vi då blir lunch och sen talangjakt i skolan, haha ! det blir väl kul det ! (Y)  puuss!

matteprov imorrn då..

hejsan sitter nu på pappas dator o skriver ett brev till min låtsas vän peter som är i Irak (so-uppgift) än så länge har ja bara skrivit om Saddam Hussein, o snacka om huvudvärk nu ahha! ska nog snart hoppa in i duschen sen blire att kolla igenom matten, har proov imorrn :S,¨åh det kmr inte gå nå bra... aja men dansen förut gick iallafall grymt bra, förutom att ja inte hängde med ibörjan för ja missa förra dansen, oxå hade dom börjat på en ny koregrafi, men tillslut så hängde jag med:), vi testar ju looking nu på dansen gillade inte det i början, men nuu börjar det faktiskt blii grymt kul, så det är ju bra. aja nu drar ja miig te duschen pusss! ♥




mina söötnosar!!

hemma!

Kom hem från skolan nyss, fick idag ämnens omdömen haha. Sart mvg i Träslöjd, hah dt trodde man inte :), ahha aja men ska ta o byta om sen drar jag mig mot dansen, bloggar sen puss!



Godnatt!

Nej nu ska jag stänga av datan och läsa lite sen blir Godnatt!  Puusspåer!♥





dryg dag

skoolan idag var as dryg,eftersom imorse vaknade man med världens mensvärk, o sen så har ja haft ont hela dagen och varit riktigt sur hahah. Eftersom vi inte hade nån bra tablett kvar. Så har haft lite pms idag. Men nu är det bättre iallafall. Oxå hade vi ett prov idag på engelskan, ett gammal nationeltprov.. faan va svårt. det var då hörförståelse haha sämst. aja men iallafall sen blev det hem har pluggat lite sen har ja inte gjort så mkt mer. Och snart börjar Greys anatomy, sen blire kungarna av tylösand. :)  aja byye!

aaw sööt hund ! (A)

omg faan vad söööt !! :O



elevensval

hejsan, iddag så hade vi elevensval i skolan. Så det blev att Jag o Madde valde So på första, sen så hade våran lärare satt oss på So igen så det blev två lektioner med So ahha;), sen hade vi luunch droog hem o kääka, sen hade vi engelska och matte sen mentorträff. Sen så blev det hemåt,  ''råkade'' bara somna vid halv 5 hahah sov typ till 18.05. Så får väl se när man somnar kväll då haha. Tror jag faktiskt ska fortsätta skriva brevet till han Peter nu som befinner sig i Irak. Det är en SO-uppgift, som ska va inne efter lovet. Så jag har ju tid på mig men ändå :)

skolan

Drar mig mot skolan nu !! bloggar sen


ego bilder







klar med Bildanalysen nu !

nej nu får det räcka med Bildanalysen , nu orkar ja inge mer aahha! :) Aja men iallafall idag vaknade man typ 10:15 o kan säga er det händer inte ofta, men iallafalla blev att fiixa sig sen drog jag o Emma oss mot Tingvallahallarna o kollade på en innebandy match. Efter det blev det att vänta på bussen en halvtimme -.- som giick till bergvik. Så där gick vi runt o kollade , tog oss en cheaseburgare o en glass var på donken (A) Hittade en tjocktröja för 250 kr, såå jag köpte den då :), och Emma kööpte lite grejer. Sen drog vi oss hemåt o sen har tiden bara tillbringats med att bli klar med bildanalysen. Imorrn ska vi på skolbio med skolan såklart haha, dryygt att man redan har sett den filmen vi ska se men, det är iallafall bättre än att plugga. aja men nu ska jag snart hoppa in i duschen puss! ♥

Bildanalys ! -.-

heejjsan sitter här nu och försöker bli klar med Bildanalysen. O jag fåår damp ahah, orkar verkligen inte. Och vissa frågor fattar man inte ett skit av. Aja ska nog plugga lite med matten sen oxå vi har ju matteprov te veckan , uuscch!! aja men nu ska jag forsätta med Bildanalysen så den blir klar!



Från sommaren!




nyyduschad (A)

har precis duuschat, ren o fräsch nu (Y), vaknade brevid Systarna imorrse vid 11 hahah, vi satt typ vid datan te typ halv 3 sen snackade vi nån timme sen satte vi på nån fiilm, haha o dom orkade inte gå te sina rum så det blev att alla vi tre somnade i min sääng typ på varann hah vettefan hur vi låg men ja vakna nog flera gånger av det var kallt elr att jag låg obekämt. hahah så det var ju lite kuul faktiskt ! Idag: vet ja inte vad ja ska hitta på än men vi får väl se vad det bliir, aja men bloggar sen puss! :)

Hejjsan ;)

vaknade upp imorse o var gryymt trött, ville bara ligga kvar under tääcket satte på Snooze. Men var ju tillslut tvungen att gå upp. vaknat på helt fel sida idaag, så har typ varit suur hela dagen haha o vettefan varför... så kan det vara ibland. Skolan var iallafall som vanligt, Ahaha vi var sämst på orienteringen (jag,madde,felle,sabrina) hittade inte en enda så vi gick tbx te Roy (gympaläraren) o sa att vi inte hitta o lalala så han lät oss sluta 20 min tidigare ahah, så det var ju förutom att klockan var 13:15 och vi började 14:10 med sista lektionen så det var ju grymt dryygt, menmen iallafall :)... sen blev det hem tog det bara luugnt, sen har man bara variit med Emma&Erika och dampat loss , alltid kuuligt med doom ! :), oo nu siitter vi men varsin dator i miin säng o snackar om allt möjliigt , aja men pööss!


Okt. 21, 2010

  jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.....

heejsaan, skoolan var dryyg idag, var typ på gymnasieforum från halv 9 te 11:20 elr nåågoot. O det var gryymt dryygt men man mååste ju veta liite,,så nu har man fått liite mer information. Men efter det så blev det te skolan o fortsatte med vanliga schemat. Blev sen Heem, struntade faktiskt i dansen idag för ja kände att jag inte orkade det iddaag, haft världens huvudvärk hela dagen så jag sket it, drar dit nästa gång ist:). såå blev det Gymnasieforum igeen vid 17:30 föör fööräldrarna ville kolla liite oooxå;), sne så har ja inte vgjort såå mkt mer, aja men pöss!




Gymnasieforum imorrn !;P

har precis tryckt i mig lite mat, o nu är man mätt hahaha :O, Imorrn ska man på Gymnasieforum på tingvallahallarna med skoolan, på förmiddagen . Så ska man väl gå runt o lyssna liite. ;),  ska även dit igen efter dansen typ vid halv 6 när det är frii entre, eftersom mamma ooxå ville med o kolla lite. Annars så vet ja inte vad ja ska gööra imoorrn ;),,, och idag har jag bara varit i skolan sen slappat o tagit det lugnt,försökt plugga lite men det har inte gått så bra, blev ut på en promenad med Hundarna med Erika Söötnoosen, o då snackade vi vääl ganska mkt ;) ooch nu ska man se på Grey´s anatomy, puuss!
                                                          

ruubrik?

hääjsan. skolan var som vanligt idaag dryygt, och juste igår så fick man tillbaka Bildinlämningsuppgiften som jag hade skrivit om Picasso , fiick vg på det :), det trodde jag inte, så där är jag iallafall nöjd !, Nästa vecka har vi matteprov o det är as svårt för jag fattar tyyp ingenting utav det vi håller på med, så ja vet inte hur det här ska gå,haha!... Men efter skolan idag blev dt att ta det luugnt dampa loss med Emma o Eriiika ! :), drog ut med hundarna i spöö regnet, sen duschen. Nu sitter man framför tv:n och kollar på Desperate Housewives, och efter det blir det Cougar Town. aja pöss!



  Bild i repris!

godmorgoon !

Heej , snart bäär det av mot skolan, o det är verkliigen as mörkt ute o kallt :S, Det märks att det drar siig mot vintern. såäre. Är såå grymt trött oxå så jag vill egentligen bara lägga mig under täcket och fortsätta soova... aja men nu ska jag fiixa det sista sen ska ja dra mig mot skolan. Puss!

hejjj!

hejsan. har inte orkat bloggat nåågot, jag bloggar när jag känner för det rättare sakt , haha! :), inte hänt något speciellt i skolan bara det vanliga, just nu sitter man med världens huvudvärk, ussch ! Imorrn blire nog bara skolan,börjar 8:15 som vanliigt . Efter det vet jag inte vad ja ska hitta på, men vi får väl se. Puss!

23:06

precis kommit hem, väldiigt lyckad kväll! :), är iallafall skiit mätt nuu, fyyfan. Och bowlingen kanske inte var det bästa jag har gjort men ahah iallafall så kom ja ju inte sist;) och nu är jag verkligen aas tröött, så jag somnar väl snart ahaha, nejdå. Aja men nu ska ja kolla på tv:n puss!♥

Preciis kommit heem ;)

varit med Filip och Andreas typ hela dagen, vi hade seriiööst grymt tråkigt så vi drog hem till Filip o spelade lite speel haha, liiiv ! :), men det fanns ju inte direkt så mkt att gööra ahhah, så har precis kommit hem därifrån, o gud vad kaallt dt var ute nu ;o,, o nu ska man fiixa sig o snart drar man iväg på Bowling, vii får väl se hur det går. Jag kommer iallafall inte att vinna haha ! :D



Godmorgon!

Godmorgon. Nu har man precis vaknat och brukar egentligen inte vakna vid den här tiden men man kan ju inte sova hela dagarna ;), såå om en stund ska man väl fixa siig , o sen får vi se vad det blir:)



Bjuder på en osminkad/nyvaken Emelie,, haah bläääh



haallooj ! :D

heejsan, sitter o dunkar muuusiik och skriiver lite på msn med föölk, väldiigt trevliig dag i skolan. Nejdå men första gången det inte var så speciellt tråkiigt i skolan,, och No:n på fredagar är alltiiid bääst ,! =)och efter skolan blev det att dra med Mamma ,brormin och Jesper te bergviiik, hittade inget speciellt o kan inte riktigt bestämma miig vad ja ska ha för jacka nu i vinter det e ju lix bra o köpa det nuu, för det börjar blii riktigt kallt ute.uusch vinter! :S.Imoorrn får vi se hur det bliir blir nog att vara med nån polare och sen på kvällen blire att fiixa siig ooxå ska man på bowling på Score, Eftersom Min bror Christopher blev 20 år häromdagen så då blire dit med familjen och hans familj på hans mammas sida:p, för vi har bara samma pappa ;)o sen blire att äta på Score efter, riktigt myysiigt !  synd bara att man suger såå håårt på bowling så det finns inte hahaha !




                                                                                                     // puss

.




Daans nu!(;

nu ska man byta om sen kommer mamma o hämtar mig , o då drar jag till Daansen. Sen blire att ta Bussen heem. sen såå vet ja inte va ja ska göra, blir väl duschen oxå. Men nu ska jag byta om såå pööss!♥



blir iväg på spinning snart

skolan idag var väl som vanligt, förutom att man va så grymt trött, och hade huvudvärk typ hela dagen. Men man tog sig igenom det. Nu kommer väl snart mamma och hämtar miig blir iväg på spinning igen, as trött för det egentligen, men vill bara få det gjort lix, behöver röra på mig lite ahha ;), aja men ska fiixa lite nu , hääjjdåe

hemkunskapsprov imorrn -.-

sitter nu o försöker plugga in lite mer av hemkunskapsprovet som är imorrn, och jag hoppas att det rääcker för att iallafall få ett g. Vet inte varför men det går fan sämre för mig i skolan nu i 9:an även fast jag lägger ner mig dubbelt så mkt mer på att plugga än vad jag gjorde i 8:an ,så ah jag förstår inte vad som är felet.Bara det inte slutar med att jag säänker mig i ämnen. För då äre surt, haha!,Och det är liksom i 9:an man ska ha bra betyg för det är ju dom man ska sööka på sen ju, jaja men så är det. Vi får väl se hur det blir. Nu ska jag fiixa liite sen blire tv  ooch soova,  puss! ♥


Dagens låt !



ahahha omg!

hahaahhh omg kolla killen asså :O daamp



Bloggar från mobilen;)

Sitter o väntar på sista lektionen med Madde,Felicia,Elin och Sabrina. Jobbigt med matte usch orkar inte tänka nu :), som tur fick jag godkänt på inlämningsuppgiften i SO:n. Så det var väl bra. nu är jag skit hungrig eftersom jag inte har ätit nåt i skolan , maten smakar ju inte sådär jätte bra här, Haha! Så det blir att äta när man kommer hem istället;) sen blire plugg , hemkunskapprov imorgon;o, aja hörs sen, hoppas ni hare bra puss!

Bildbomb ;)

Blev att bada BubbelBad med Emma o Eriika, fett med myys(A), ansiktsmask, och hårinpackning, o bubbel kan det bli bättre ? (Y)♥



En utav våra hundar, söötnoosen Harley :)


Erika goes Seexiii


Emma ! :D


grr typ ;) (or not)


snygga ansiktsmasker verkligen :)









                                                                                                              // såå hoot :O


Step Up 2 ! (Y)

Blir att kolla Step Up 2 på 5:an nu, sett den ett antal gåånger men blir att glo på den nu iallafall. Den är ju gryymt bra ooxå! :)älskarn♥




städaaar

Vakna typ för en timme sen, o just nu städar man lite i rummet eftersom det ser ut som ah jag vet inte vad.Så det behövs;), ska väl snart fiixa mig o sen så vet ja inte riktigt va ja ska gööra men ja skriver sen när jag vet, puss!

det visste man inte? :p

Vet inte riktigt varför men jag är bara såå jäävla glad juust nu ;), ahah men gud ja måste berätta vi hade ju No förut o då hade Johan (läraren) fixat massa frågor om sex o samlevnad, ooxå skulle jag jobba ihop med Bawan, haha asså ni skulle sett frågorna så jävla sjuka :O, o inte visste jag att vänster bröst är oftast större än höger? ahah vafan men så vare tydligen sa han,så ah ahaha;) sjuuk dag, på idrotten hade vi orientering gick då med Elin och Feliicia, ;) för att vara orientering så vare faktisk ganska kuul idag, egentligen hatar jag det, menmen;) sååäre nu ska man kolla om man hittar nån bra film,om ni har tips på nån bra så äre bara att kommentera ? ;)sry att ja inte tar såå mkt bilder längre, men fastnar inte på bild nu för tiden ahha:O,och bra att Daniel Norberg gick vidare i idol föresten,,, !:D


                 Ussch snart vinter o snöö :S

Jag o Felle, vintras, skiidor med skoolan;)




Seexiiga hjälmar verkligen -.-

 puuuss!♥


Fredag! :)

snart bär dt av mot skolan,har föörst mentorsträäff o sen muusik och då ska man väl försöka klara en låt på gitarr som jag verkligen är aas dåliig på, men man ska väl alltid försöka ;), sen har vi matte,So, lunch,idrott och sist No , men nu ska jag dra mig mot skolan o mööta Elin och Felle, puss!!♥

heejjsan :)

fortfarande lite suur för matteprovet, men dt är väl bara att gå vidare,o göra bättre på nästa proov!... men iallafall nyss varit uute på en promenad med hundarna, föörsta gången dom inte skäller när en annan hund går förbi .. shheit vad ja hatar när dom gör dt, såå grymt pinsamt. Men nu klara jag miig :) ska snaart hoppa i duschen, hade ju dans föörut o det gick väl bra, hade styrketräning som vi inte har haft på as läänge, joobigt värre , men det överlevde man hihi!, men nu ska jag hoppa in i duuschen.Nii får hare bra såå länge , jag skriver sen , puss!



vår nya duusch då :),



Felicia o Madde, i skoolan ! ♥

Fail på matte provet! -.-

Hejsan, första inlägget från mobilen så vi får se hur det blir Haha:), men ah precis fått tbx matteprovet är inte nöjd alls,, ja gjorde så jävla många slarvfel så jag är sur på mig själv...åh! Fyfan, o att ja blev så grymt stressad under provet, fan va sur jag är..... Jaja så är det , nu ska man väl jobba , puss!<3

skoolan snart.

drar miig om en liten stund moot skolan, ut i regnet -.-,, uusch. Jobbiig skoldag idag, så enormt många lektioner men vad kan man göra lix:P, efter skoolan blire nog dans för min del sen så får vi se vad som händer, blir nog bara att ta det luugnt ,, aja bloggar noog sen,.puss!



biild från vintras? tror ja ;), Jaag,Felle o Madde

missa inte greys anatomy !:)

Snaart börjar Greys anatomy, miissa inte det ! , äälskar verkligen det programet ! börjar 21.00 på 5:an, hare bra,puss!



Dagens låt ;)




hinner man plugga? ;)

Desperate housewives börjar ju idag igen såå dt kmr inte gå så bra att plugga .;), det är på 5:an , ooch efter dt äre ju Cougar town, så ah får väl se om man kanske pluggar efter dt en liten stuund. Annars får man väl gå upp tidigare imorrn . aja mne nu ska ja glo på tv ;)








Nyss kollat på film: Frozen , (uusch)

Har precis sakt hejdå till Madde, kollade påå världens äckligaste (elr vad man ska sääga) film, oo fyfan kan bara säga att den ser jag inte iigen ! det kan jag fan inte göra ahha !, Tror jag gick ifrån filmen kanske 4 gånger för det blev för mkt ahhah. Satt verkligen o skreek med madde för att det gjorde såå jävla ont i kroppen , för att man verkligen sååg hur ont det gjorde på dom. !! haha ah se den om ni vill , men om ni inte gillar såånt såå kolla inte hahah uusch!! Flimen hete iaf Frozen, , aldrig sett en sån här film med en sån känsla fyyfan!,aja nog pratat om den. Imorrn har vi spanska proov inte tränat ett skiiit ja fattar inte ändå. Blir bara nööjd om man når ett Godkänt i det ämnet sen räcker dt för mig . Måste göra klart Hk- lääxan oxå,, aja , bloggar sen puss!



rubrik? ...

somsakt idag hade vi klasskamp (friidrott), oo dt gick väl sådär för mig;), men jag gjorde iallafall allt man skulle göra, fast kanske inte fick världens bästa resultat, men ändå!  Nu är dt gjort iallafall, o ju trodde ja skulle fryysa ihjäl mig faktiskt så jävla kallt vare. Men dagen blev mest åt att snacka o grejjs, såå dt var faktiskt inte såån jobbig daag :) men nu så har ja pluggat lite grann o ah nu ska jag fortsätta skriver nog mer sen ! ha det bra så länge:)

Grattis Mamma! :)

    Grattiis till Mamma som Fyller 36 år iidag ! :)
                    Jaag älskar diig!♥


                           
                                                                                                        // puuuss

klasskamp -.-

hääjsan, ska snart dra te skolan. uusch vi har klasskamp idag.. vi ska alltså vara på tingvalla o hoppa höjd,längdhopp,springa 80 meter med mera, oo gud ja känner inte för dt menmen , nåt man måste göra hah;) så tror vi har tre lektioner innan vi drar dit,  aja men nu ska ja fixa dt sisa sen så ska jag dra mig mot skolan så hare bra såå länge puss!!♥

Daagens låt:p




baakar bullar nu! :D

nuu bakar man bullar, ett tag sen. hahha vi får se hur det bliir . Nu väntar man på att degen ska jäsa. ;) såå länge tänkte man nördaa siims 3, haha (A),dt e faktiskt kuul att spela dt  men som sakt då hade men fel skiiva så kan inte spela dt såå då blire plugg ist, !! , aja pöss!




(Y)

slappdaaag:)

sitter här i sängen med datan i knät. Mjukisbyxor på och ruuffsiigt hår, inge smink. Grejer dt! ;), men ja känner inte för att fiixa mig idag ska ändå inte göra nåt specielt såå lika bra o låta bli o uusch vilken mensvärk man har,tror ja döör, fyfan va ont dt gör i magen shiiit!! . aja blir nog att plugga en stund sen. Annars så vet ja inte vad ja ska hitta på iidag, o imorrn äre skola. ussch jag orkar inte. Men vad kan man göra hah, aja bloggar sen!

50 olika skratt på en minut ,ahah vafan ;)


En kille som ska skratta på 50 olika sätt, ahhah fan vad sjuk, hur orkar man? ;)


hmm....?

hääjsan idaag så vakna man typ halv ett (A), fixade mig inte förens klockan blev runt halv 3, blev dåå att fixa o stääda rummet, för det sååg ut som ah jag vet inte vad,grejer överallt iaf var det;P, men jaja efterdet drog jag ut en stund med en massa, gjorde egentligen inte så mkt men. Sen blev dt att dra ner till Mamma snackade med henne medans hon fiixade min utväxt,;), men ah allt är inte borta men det ser ju bättre ut än innan iaf.. sen såå snackade vi lite om vilken gymnasium ja ska välja, oo jag har verkligen ingen aning, det är ju fan aas svårt att bestämma siig. Börjar fåå lite små panik häär... men det lutar ju mest mot Sam... eftersom ja vet inte vad ja riktigt vill bli än, så antar jag att det är nog det bästa valet för mig.men sen så finns det ju olika inriktningar man kan välja o dt får man ju fundera på. aja men nog om det ;),imorrn får vi se vad som häänder, men just nu sitter man framför tv:n o datan med morötter,dipp och driicka grejer dt !! ♥



bjuder på en egobiild


film snart :)

Daniel gick vidare, o nu är jag iallafall nööjd:), ska noog snart sätta på nån film, om jag hittar nån bra. Och imorrn blire kanske ner mot mamma på kvällen o hon ska då försöka fixa mitt hår eftersom jag har världens utväxt, annars vet ja inte än vad ja ska hiitta på faktiskt :),, Om det är någon som vill hitta på något imorrn så är det bara att hööra av siig vettja ! :)♥

Röösta på Daniel !!♥

precis koollat på idol, oo taack att juryn valde Daniel Norberg♥ som wildcard, elr vad dt nu hete haha!,Men han är iaf med i idol nu iigen o fan va glaa ja blir.. :) sååå nu gäller det att han går vidare såå röösta på honom 099 414 10, föör han ska inte ååka ut nu !!,



Daniel Norberg!!
(bild från google:p)

faail på so-provet :S

hääjsan, dagen har varit joobbig efter som so-provet gick inte som jag hade väntat miig, fick värsta hjärnsläppet när jag såg pappret framför miig. Gick inte att tänka överhuvudtaget, fast ja vet att ja kunde vissa frågor egentligen. Men min hjärna fungerade inte, så jag failade totalt. för ja vill ju få vg, men efter dt här provet får ja nog nöja miig med ett g iaf, jaja såäre.....blev bara så suur , för att ja skulle kunnat fiixa detta !  menmen.....
aja men sen så fick man väl gooda nyheter på no:n fick veta vad vi fick på no:provet o som sakt såå fick jag VG på provet, så ah jag blev glad :D, för jag har aldrig fått ett vg på nåt prov i no:n ,, såå där är jag iaf nööjd :), aja men nu mååste ja äta nååt, är verkligen skiit hungrig nu !!  bloggar sen