Gott nytt år alla!

Hoppas alla får en super fin kväll med mycket skratt.
Ska tillbringa min kväll med 2 goa tjejer. Men ha det bra oxå hörs
vi kanske senare eller imörrn. Gott Nytt År !!
sry,dretig spegel....



-Fredag.

ojojoj vilken dag. Helt slut. Började med att man vaknade runt 8:10 (tidigt!!?) , börja fixa sig o grejs o drog till stan så jag var framme vid 10, träffade Malin o sprang runt i affärer o shoppa. Fick faktiskt med mig en hel del haha, trodde jag inte. Men det är ju bra. Sen mötte man upp tuana i stan, gick o mötte 2 tjejor , hängde osv,osv,osv. Orkar inte ta det som hände haha allt krångla iallafall menmen hahahha. Aja slutade med att jag kom hem typ 19.00 eller ngt sånt senare kanske det var, inte ätit ett piss. Så tog ngt o åt direkt hahah, mums! Var social i skype med några, sen blev det ut med Adam,Simon,Rasmus oxå var Sanna med en stund, najsnajs. Kom iallafall hem för en halvtimme sen eller ngt, snälla grabbar som följer mig ända te dörren. haha. Nyår imorrn ,häärligt !!!
fräna killar!

- planer inför nyår klara.

nu har jag äntligen fått planer inför nyår, blir att spendera den med Malin och Nona, blir grejer det. najsnajs.. frågan är bara vad man ska ha på sig. Men kommer väl på något , hoppas jag :)

- träning snart.

Ligger o kollar på Paradise Hotel och taggar inför träning blir ett pass på F&S med Malin:) blir bra det häär. Få röra på sig lite är ju aldrig fel. Efter nyår ska jag köra hårt med träningen igen, måste komma i lite bättre form känner jag :D menmen nu ska jag fortsätta kolla på programmet puss!

-Godmorgon.

Ska snart ta och hoppa in i duschen en snabbis. Får se vad man hittar på idag, men blir nog inget speciellt direkt. Kanske ska dra in en sväng till ikea och kika lite. Btw så fick jag min tv igår, hur najs?:) Behöver färga mitt hår oxå, har världens utväxt och håret har tappat den bruna färgen sen senast. Så jag ska färga utväxten och göra håret lite mörkare. Så får väl dra till frisören snarast, känner mig bara äcklig i håret när det ser ut såhär haha. Menmen nu ska jag hoppa in i duschen, puss! ♥

-skype

Snackar just nu i skype med Spelnördarna, joo socialt haha !

mellandagsrean

Lite grejer som jag köpte igår på Rean, inga fel det inte.
.

Julklapparna

Ska berätta lite vad jag fick i julklapp nudå.
.
  • Systemkamera
  • Ny tv. ( dock får jag den under veckan)
  • Prenumerera på Amelia tidningen
  • Underkläder
  • Hårprodukter
  • Nagellack
  • Presentkort på Mitt i city.
  • Örhängen
  • Iphone skal
  • 2 Parfymer
  • Kläder
  • Läppglans
  • Sims 3 drömjobb
  • mucho dineros !
.
Tror det var det :D Enda jag blev lite sur över var väl att jag inte fick ngn onepiece/ sparkdräkt. Men ska beställa en iallafall så det ordnar ju sig :), Men ska jämt till stan nu puss!

- Feeling good today!

Mellandagsrean är häär, hela veckan kör vi !
Shopping på hög nivå. Ska nog beställa hem några skor snart
om jag hittar några då, hehe. Berättar om gårdagen senare.
Orkar inte nu , haha . Mycket filmer på tv:n nu så ska nog glo på det
en stund nu. Ha de bra, kram !
You can't love your life,
without loving yourself.
You can't be happy,
without being happy with yourself.

- Here´s some advice, Stay alive!

Gomörra på er !

- bilder från idag.

Kommer en del bilder från idag, berättar vad jag fått imorgon ! :D
Hoppas ni alla hade en trevlig julafton :)

God Jul !!! :D

hoppas alla får en super bra julafton !
hehe har redan fått en systemkamera, kläder, parfym, presentkort och plånbok, o mer blir det sen. Ska börja fixa mig och grejs o sen ska vi dra till farmor&farfar,dit kmr kusinerna på pappas sida. Sen blire hem till mammasen o fira där och förhoppningsvis så åker vi till moster,kusiner , men vi får se ! Hörs senare ! :D ha det bra !!♥
Julafton får x antal år sedan, med kusinerna :)
På bilden från vänster: Frida,Jag och Kim

- Uppesitterkväll

Nu är det ju uppesittarkväll, kollar då på bingolotto o hare mys. Nu kommer julkänslorna lite iallafall. Härligt. Är iallafall förövrigt as mätt, nästan så jag spricker snart , ingen bra känsla ... Får försöka lägga mig i tid idag iallafall, så jag kommer upp imorgon. Menmen nu ska jag fortsätta kolla på bingolotto i hopp om att man kanske vinner ngt(a) men risken är ju inte så stor heheh ! :D

Dan före doppardan.

Har bara slöat i sängen den här första dagen på lovet. Ska börja fixa håret , ser ut som ett troll just nu hehe, fint det! :) Sen ska jag bara städa rummet, ser ut som jag vet inte vad här. Imorrn äre JULAFTON, det har gått grymt fort kan jag ju säga. Och man har klarat första terminen på gymnasiet, grymt! Ska väl iväg o handla lite sen oxå. Inga nya bilder idag heller, har dock ingen bra kamera och mobilens kamera är cp typ, hehe. Men förhoppningsvis så får man en systemkamera i julklapp, men vi får väl se :D Har kollat på sista avsnittet av Lost, grym serie det där, lite efter att jag inte hade sett serien innan.
grymma vänner !♥

-Jullov!

Guud vad skönt att äntligen få lov. Snart är det Julafton oxå, härligt. Bara synd att vi inte har så mkt snö, eller ja vi har knappt ngt kvar nu... oxå skare ju regna imorrn. Menmen såär det iallafall, kollar just nu på Paradise Hotel-Norge på tv6play.se. Inga fel det inte , men ska fortsätta kolla nu, puss!

- Onsdag

Gött sista riktiga skoldagen över, bara till skolan en stund imorrn för lite fika o grejs, vi ska även byta julklappar med varandra haha, härlig klass. Har iallafall käkat nudlar,mumma. Drog till bergvik förut med mamma köpte lite julklappar, blir det även imorrn. Vi hörs senare ! :)

movie time!

Blir att se denna, o gud så snygg Taylor Lautner är!

- haha omg, vimsig?

En helt sjuk grej hände mig nyss, o fyfan kändes så jäkla haha ja vet inte :o Haha ska försöka berätta nu, oxå får vi se om ni fattar det jag säger hahaha.
.
- Jo Jag vaknade kvart över 8, med att jag trodde jag hade sovit över klockan o skulle till skolan. Hade fortfarande kläderna från gårdagen och sminket från gårdagen + att jag låg på täcket och tv:n var på. Reste mig fort o förstod att jag bara hade 45 min på mig att göra mig iordning. Sen kommer brormin in och säger '' jag trodde jag försov mig till skolan'', jag bara aa men titta på mig då, ofta jag somnade såhär igår... ;s Sen satte jag på plattången drog till toan för att tvätta bort det ''gamla'' sminket. Sen gick jag in till simon o frågade:När kom pappa hem igår? haha han kollar på mig som om jag vore skit störd. Och jag frågar samma sak igen,igen. Sen han bara Men emelie kolla på klockan, han har inte kommit hem än, det är fortfarande tisdag.... Och jag kollade på klockan den var halv 8.. jag svarade : vaa, neejj ?. Sen orkade han väl inte svara mer eftersom jag var lite störd hahaha. Drog in till rummet kollade på digitalklockan 19:30. HAhah och jag brister ut i världens skratt, för tydligen hade jag bara sovit typ 2,5 timme,, o inte hela natten. HAHAHHAHA, fatta vad sjukt?! jag trodde verkligen, helt seriöst, 100% på att det var skola. Nästan så att det var läskigt ;o hahahah vet inte om ni fattade riktigt men iallafall hehehe!
heheh jag vet jag är lite sådär ''speciell''

- redovisningen klar!

Äntligen gjort redovisningen om Australien, så nu är det gjort iallafall. Dock gick det inte så värst bra. Men whatever!:) Är jäävligt trött o skulle kunna sova närsomhelst om jag ska vara helt ärlig. Sitter iallafall i bibblan med mallan o väntar på att matten ska börja så man sen kan ta bussen hem. Men jag bloggar senare ikväll någongång, hehe ska stänga av datan nu, orkar inte med den :(, puss!♥

- sådär ja!

Nu har jag äntligen fixat engelskan , allt är klart. Nu får vi bara se hur det går imorgon haha. Men iallafall ska på Information om inrikting inför 2:an på morgonen, så då slipper man lite spanska iallafall. Inte så lång dag imorrn ändå 8:30-13:50, Helt okej. aja ska dra på 1 elr 2 avsnitt av lost innan jag ska försöka att sova. Men annars så hörs vi imorgon, tills dess får ni ha det bra ! ♥
Amen gud så goa, eller? (a)
Jag,brormin och kusinen Sanna. För x antal år sedan haha!

- huvudvärk igen..

haha skräll att man har huvudvärk... jobbigt detta. Helt sjukt vad jag längtar till lovet, guuud så gött det ska bli. Men har en jobbig grej kvar i skolan man måste göra. Muntligt i engelska om Australien inför klassen och det ska vi göra imörrn, joo lycka till emelie! :) Känns som om det inte kommer gå sådär jätte bra, men vill bara ha det gjort så jaja, får väl gå då :)
.
Mange bjuder !


- and it goes like this.

orkar inte plugga samhäll,ekonomi har inte alls ngn lust för det... Men när har man egentligen lust för att plugga? Gud vad jag längtar till lovet, så man kan slippa tänka på skolan och bara ta det lugnt. Får väl dra mig upp tidigare imorrn för att plugga , endast 1 lektion imorrn, dom andra två är inställda, gött !

- tagga för jullovet !

Sitter just nu med oljan i håret, uusch fettaste oljan ,verkligen ! Men iallafall Igår drog man ut med la familia och käkade på en restaurang, nice. Tog taxi hem och sen drog jag o erika ut med en massa polare, skojj skojj. Var hemma runt halv 1, hur trött som helst men satte på en film o sedan somnade jag.
.
Idag:
Har jag tagit mig en sväng till bergvik och köpt julklappar till pappa och sen kollat på när brorsan spelade innebandy match. Efter det drog man hem te mamma o packa , drog sedan till pappsen, Och nu sitter jag här ! :D Behöver plugga samhäll eftersom tydligen så ska vi ha ngn muntlig sak imorrn... poor me. Jag är förövrigt gör trött o skulle redan nu kunna tänka mig att sova, men niix... Sista veckan i skolan nu då, sedan äre äntligen lov !
.
brist på bilder

Lördag.

Lördag idag då, exakt en vecka kvar till Julafton och jag har inte alls köpt alla julklappar än, börjar bli lite sådär smått panik nu hahaha. Funderar på om jag ska dra ner till stan sen o sola solarium en liten stund, är ju väldigt blek nu. Ser sjukt ut haha. Men vi får se... Ska iallafall få massage av mamma sen , skönt ! Vet inte om det händer ngt mer idag, men vi får väl se vad dagen bjuder på. Nu ska ja dra några avsnitt utav Lost !

- I will lead you home again

Halloj!
Fredagen har gått åt genom att mest tare lugnt under dagen och sen vid 20:30 drog man sig ut och träffade massa polare. Trevligt,Trevligt. Kom typ hem för 40 min sedan. Började snöa som bara den så man vart alldeles blött, typ rann i hela ansiktet. Too bad bara att snön smälte direkt när den hamna på marken. Menmen så är det. Typ en vecka kvar nu till Julafton, tagga eller vad då?! :) Nej men nu ska ja tvätta bort sminket o grejs puss! ♥

- fredag imorrn, wihoo!

Imorrn är det fredag, känns ovärt att dra till skolan för en kvart, ska ha muntligt nationellt prov i engelska som endast håller på en kvart. Sen slutar jag, hahah ovärt typ :D Men gött, tar helgen tidigt. göttgött.. Men iallafall en vecka kvar till Jullov , guud va skönt. Ska bli gött att få ta en paus från skolan, det behövs. Iallafall håller på att testa en ny grej till håret på höövve. Försöker få lite längre hår, eftersom jag klippte av en bit sist jag klippte mig. Läst på massa andra bloggar att det ska funka, så varför inte testa? Man har alltså Ricinolja i håret i 20-30 min, 3 gånger i veckan i en månad. Också ska håret växa ungefär 5 cm, istället för 1 cm. Egentligen är Ricionolja till något helt annat. Men eftersom det har funkat för andra så tänkte jag ge det en chans ! Kommer förstås en före/efterbild om en månad, så får vi se om det har hänt ngt :D ''hoppas'' Finns att köpa på Apoteket.
.
Här får ni några som har testat Ricinoljan:

// bilderna är ifrån google.



- Spexet ägde!

Spexet som 3:orna hade (en föreställning),var hur bra som helst. Fyfan vad jag skrattade, lust att nästan betala för att se den igen (a) Men föreställningen är baserad på Sagan om ringen, och massa andra grejor. Haha men det var mycket bättre än jag hade förväntat mig faktiskt. Fett najs :D grymt roligt var det iallafall. Ni som inte såg det missade något, Finns fortfarande en chans att se det imorgon , 19.00, sundstagymnasiet i aulan, vuxen: 100kr/st, student o mindre: 60kr/st. Går att betala när man är där:)

- Home !

Precis när ja hade slängt in det senaste inlägget så fick jag sällskap av Namo och Alfred i bibblan,snacka lite o grejs. haha sen engelska då. Fick sluta 50 min tidigare, gött :) Haha så är det iallafall o jag är såklart trött som vanligt. Måste börja med att lägga mig i tid, haha det här går ju inte. Men nu ska jag fixa lite vi höörs!

hatar spanska ;o

hade precis spanska prov, oo herre. Haha kände att det inte direkt sådär jätte bra direkt. Var ju en uppsats man skulle skriva, hmm jag är inte så bra på det och speciellt inte på spanska haha! Aja men nu var det klart iallafall. Sitter i bibblan just nu by my own och försöker fixa engelska grejen, men får inte direkt till det. Fan vad gött att snart onsdagen är över, torsdag imorrn vilket betyder Spexet, ärlig, så har ja längtat till det as läänge haha. Det sägs ju att det ska vara gör kul. hehe min mage låter typ hela tiden nu, haha intressant att veta va?:D Får käka när jag kommer hem. Har iallafall bara Engelska kvar men den börjar 13.25, drygt att vänta ...

-Tisdag

Sitter och här videosamtal med Malin i Skype, hahha själv ser man helt cp ut just nu men hahaha :D Typ direkt när jag var hemma från skolan så satte jag på serien Lost , och kollade kanske 8 program, desperat? jaa haha. Jag hoppas inte att jag har spanska provet imorrn, då är jag körd... ska skriva en oförberett uppsats... är verkligen gör dålig på det(a) Men man får ta det som det kommer. Klarade matteprovet !! yees ! :D dock hade det varit bra om man hade haft lite bättre resultat, men klarade provet somsakt o får vara glad över det.

- snart så ! :)

Sitter just nu in the school med Malin.
Började skolan med Spanska i typ 2 timmar, usch... Jobbade lite med två andra tjejor från spanskagruppen. Har iallafall precis haft engelska och nu inväntar man matte... Vi ska då få reda på hur matte provet gick. Usch känns inte bra ! Kommer ju få panik om det står F på pappret. Är iallafall förövrigt jätte trött, som vanligt. Men what to do,what to do? hehe sova? Kanske när ja kommer hem (a) Vi hörs senare godingar !♥

- godnatt

ska kolla på ett sista avsnitt av Lost sen ska jag sova, Vi hörs imorrn. Godnatt ! ♥

- Svar till Linda :

.
Svar: Tänkte att jag skriver svaret här:
Hittade dock inte den länken på facebook som jag pratade om igår i ett inlägg.
Men jag har läst andra artiklar om att hundar har blivit torterade som bland annat den här: http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article13691692.ab#abmSiteMapAnchor.
Där så var det någon som ''lekte'' med en hundvalp och tyckte att det var roligt att kasta ner hunden i vattnet fram o tbx..... valpen kämpade sig upp från vattnet, men när den äntligen var uppe igen, så tog mannen i valpen o slängde tbx den ....:s
.
Den här artikeln är också hemsk:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article428287.ab.
Här är det en liten hundvalp som har blivit torterad till döds av en 42-åring man pga
att valpen kissade inne... '' han blev arg o kastade valpen pang ner i golvet ''säger hans exfru.
Den här hunden dog tyvärr när den var 12 veckor gammal :(
.....
Men ärligt vad är det då?! En hundvalp är inte rumsren direkt heerregud !
fattar inte hur man kan göra såna saker bara.. så sjukt !
.
Varför skulle man vilja skada hundar?! Det finns inte en enda bra förklaring på det !



- just listen to your heart.

Halloj!
Snart är måndagen avklarat.
Skolan gick rätt så snabbt idag iallafall, skönt ! På idrotten dansade vi par-dans hahaha, väldigt roligt eller? Annars har jag inte gjort sådär jätte mycket sen jag kom hem. Bara hängt med Emma o Erika och nu glor vi på Simpsons. Ska nog kolla lite på engelska grejen vi har... o läsa lite i svenska boken, så den blir klar snart.

nu blire natta.

Nej ska nog ta o försöka sova nu, får se hur det går. Måndag imorrn iaf, ny vecka ååh orkar inte... Men får väl tänka på att det snart är lov. Idag har jag iallafall varit på bergvik o inhandlat lite grejor till mig själv när jag egentligen skulle köpa julklappar, men jag fick en julklapp med mig iaf hahaha. Så resten av studiebidraget får väl gå till julklappar, buhuu :( Fick massage utav min mami förut också, guud va skönt det är ! ♥ nej men nu säger jag Godnatt !

- blir galen!

Blir så jävla sur/förbannad när jag ser bilder på Facebook som kommer upp när folk har torterat massa hundar. Åååh, gör så ont att se det... t.ex nyss såg jag en bild där några ungar hade sprängt en raket i den stackars hundens mun. Och hållt i munnen så att hunden inte kunde få ut den och nu har den ingen mun elr nos kvar. Eller när det står folk med ett slagträ mot en hund o slår den som om det vore någon sorts lek, o sen att människorna står o skrattar samtidigt, ooo herre!! Nej det gör mig bara så jävla förbannad !
SORRY för detta men blev så sur!

- Lördag.

Nej nu ska jag göra någonting åt den här lördagen så jag drar mig ut o träffar en polare, slänger nog in ett inägg senare . lOvE ♥

- Amanda vann idol!

Det blev amanda som vann idol som jag trodde.. Men Robin är ändå en vinnare för mig och han sjöng vinnarlåten så jäävla mkt bättre än Amanda. Så tyckte att han ska få Vinnarlåten som sin, men icke . Är helt besatt av den nu. Han sjunger så otroligt bra o är grymt söööt !

Idolfinal!

Nu blire sittandes framför tv:n och kolla på Idol finalen.
Vem tror ni vinner? Robin eller Amanda?
Själv hoppas jag på Robin, såå jävla bra !!! ♥
Fast dock tror jag faktiskt att Amanda vinner.

- mot skolan

nu tar ja bussen mot skolan, tjaao!

- Fredag !

Godmorgon!
Har precis vaknat, har ju bara en lektion idag o den är 1 timme lång. Hur gött är inte det då?! Ska ta och kolla på Julkalendern som våran skola har gjort. Sen ska jag kolla lite på våra bästa år innan jag börjar fixa mig. Men iallafall efter skolan drar man till gymmet med Malin och Sofia, sen blire till Malins place för lite plugg innan jag drar mig hemåt. Får se vad man hittar på ikväll men bloggar sen. puss!
'

- fixar bloggen lite.

Som ni ser så har jag gjort om bloggen lite, därför jag hade den på lösenskydd förut. Dock är jag inte färdig än. Headern slängde jag bara ihop snabbt. Fick bli bilder då jag var blond eftersom jag inte tagit så många bilder nu när jag är brunett, men ska fixa det. Om ni inte ser att det hänt ngt med bloggen eller att den ser konstig ut, så får ni uppdatera sidan genom att trycka F5.

One direction !

One Direction ,  kääärlek !!! ♥♥


- haters gonna hate.

Precis kommit hem, drog ner till mamma förut och fick massage.
Hur skönt?! UNDERBART. hehe, nära på att somna faktiskt.
Ska ta o kolla på ett Walking Dead avsnitt o sen ska jag skriva lite
på engelska-presentationen. Ha det bra !
bild från google.

- Dance your ass off.

Torsdag idag o livet leker !
Sitter just nu i bibblan med Malin och några andra klasskamrater.
Jobbar på våran presentation i Engelska vi ska ha nästa vecka om
Australien, inför hela klassen på engelska ska vi prata, oo herre...
gonna die typ ! Bättre om man fick prata på svenska men det får
vi ju dock inte. Jag o mallan ska plugga hela rasten ooxå.... :D
Men iallafall slutar 14:45 idag för att matten är inställd.
Men jag bloggar nog sen när jag kommer hem,puss!
Kelly kom tillbaka till Sverige nuu ! miss u ♥

- home!

Nu har jag kommit hem, skönt!
Är så jäkla hungrig inte ätit ngt förens igår.. för att jag hann inte käka
frukost imorse o sen på rasten i skolan var ju tvungen att plugga ju.
Och sen direkt efter skolan drog jag till F&S o var på gymmet.
Kom typ hem för en halvtimme sen, och nu inväntar man mkt mat, mums!
Hoppas att jag gjorde Matteprovet på en godkänd nivå iallafall, vi får väl se..
Gillar inte matte kan jag ju säga :o Men vi höres, nu ska ja kääka!

- I will lead you home again

guud vad mätt jag är... uusch mår dåligt hahahha! åt alldeles för mycket.
ååh behöver verkligen plugga matte, man allt blev så jobbigt nu... varmt+mätt..
ingen bra blandning det. Men ja får väl ta en dusch o sen ta tag i det.
.
Idag är det 10 år sedan min morfar gick bort.
Helt sjukt hur mkt han betyde för mig... miss u !
Även om jag bara var 6 år när det hände så kommer jag ihåg
dagen då jag fick reda på det... ussch... hemskt.. :/

- ny vecka.

Måndag idag, ny vecka uusch jobbigt. Men nu är måndagen snart avklarad:)
Ska nog snart ta o plugga lite matte, men det kan ju typ ta sig i rööven,
för ja kan inte. Kanske därför jag ska plugga?
Så imorrn drar jag på extra matten efter skolan.
Intressant att veta va? haha förstod det :)
Jag blev godkänd i Samhällsprovet,oouf,
taaack för det :o Det var ganska många som fick göra omprov, jag lider med er...
Nej men ska typ duscha nu o sen blire plugg. puss!
.
Föresten:
Det snöa idag, äntligen !
Gillar inte snö direkt men vafan det är december det ska snöa :)
Så det var härligt, även om det säkert kommer vara borta från marken imorrn.
Har vi tur så snöar det igen. Myysigt med snö + att det lyser upp det mörka.

- stay strong ! ♥♥♥

stackarn, ååååh vad hemskt.
kunde inte stå emot att fälla några tårar...
fyyfan...


- nu äre hälja!

Precis kommit hem från F&S, körde på gymmet med Malin :D
Dock var man lite förskyld så tog väl inte direkt i så mkt.
Men gött att ha tränat nu iallafall, ingen aning om hur kvällens planer blir..
Får se om jag drar mig till tingvalla o glor på ngn match, hmm....
.