Valborg

Redo för en förhoppningsvis grym kväll!


Onsdag 31/4



När plattången bestämmer sig för att svika mig och sluta fungera så får jag överleva med att gå runt med heeeelt ofixat hår haha. Menmen det har sina fördelar också, slapp ju fixa det imorse & sparade tid. Dessutom så är det ju bra att håret inte plattas varje dag eftersom det sliter på håret. Men en ny plattång ska inskaffas haha, dock kanske jag inte behöver använda den sååå ofta;)

- Back to school




Helt okej dag, lite sur över att jag inte fick sluta då jag egentligen brukar sluta pga en politisk debatt i skolan. Det jobbiga är att jag inte är insatt i politik och att det inte alls är min grej menmen där fick jag sitta och lyssna, och jaa något lärde man väl sig haha. 
 
Sen jag kom hem har jag hunnit med att sova en stund och sett på GoT, som förövrigt är den bästa serien som finns. Nu ska jag snart ta bilen till friskis för ett SkivstångIntervall-pass, wish me luck. 
 
 

Morgonpromenad





- Beställt


Klickade precis hem dessa två navelsmycken för endast 19 kr/st från fyndiq!

 

 
 
 

Just another dream

 
Hola
I torsdags var det 50-dagarsfest på nöjes och dit drog jag tillsammans med några sköna brudar. Innan det var vi hos Nico och grillade, lyssnade på musik,drack och hade det mysigt. Tyckte att 50-dagarsfesten var rolig, även fast det var mindre folk än 100-dagars, men det var skönt att det inte var smockat och att man slapp att stå i kö!
 
I fredags mådde jag helt prima, hade ställt in mig på en bakisdag men jag klarade mig haha. Så istället blev det att åka in till stan för att träffa Malin och gå på bio, The Other Woman, riktigt rolig film,!
 
Juust nu håller jag på att fixa mig för att åka till farmor och fira henne som blir 70 år.
Senare ikväll får vi se vad man hittar på, kanske bara blir att slappa hemma, det märks ;)
 
 

Beyoncé - Pretty Hurts

 
Igår släpptes musikvideon till Pretty Hurts, lovelovelove!
 

Myysen




Underbart

 
Kan verkligen inte klaga på Sverigesväder just nu, underbart att det är såhär i april.
Ska snart göra mig iordning för att sedan åka ner till stan för att möta Nico & Lina en snabbis då vi ska köpa biljetter inför 50-dagarsfesten imorgon, hoppas den slår 100-dagars, men det tror jag nog att den gör haha. Asså ärligt, så sjukt kort tid kvar i skolan, känns ju så jävla konstigt och så jävla skönt samtidigt.
 
 

Mys & grillkväll med brudarna

 

 

Photos 20/4

 
Var ute och fotade lite med Malin :)
 
 
 

- Tonight we’re forever young

 
Kryssning 17/4
 


 

Taggar för kryssning







Sam Smith - Make it to me

 
 
 
My mind runs away to you
With a thought I hope you'll see
Can't see where it's wandered to
But I know where it wants to be

I'm waiting patiently
Though time is moving slow
I have a vacancy
And I wanted you to know that

You're the one, designed for me
A distant stranger, that I will complete
I know you're out there, we're meant to be
So keep your head up, and make it to me
........................................
........................................

En bra dag

 
Idag har det faktiskt varit en bra dag.
Började jobbigt men slutade riktigt bra, nationella i svenska får jag var nöjd med för nu är det iallafall gjort, sedan fick vi tillbaka gymnasiearbetet. Trodde verkligen att jag skulle få göra om jättemycket men hade bara något som skulle flyttas och en källa som skulle anges, sen är den redoo,så den är godkänd så det känns bra:D
 
Tog förövrigt en PW imorse igen, sjukt jobbigt att ta sig upp så tidigt på morgonen, men det känns riktigt bra efter. Sen på kvällen åkte jag iväg på ett träningspass på friskis, jag lär garanterat ha träningsvärk i magen,rumpan och benen imorgon, haha! Menmen nu har jag gått på påsklov, känns riktigt skönt, sista påsklovet nu då, blandade känslor :)
 
 

Uuusch

 
Har alltså muntligt tal imorgon i svenskan, nationella, som man har längtat!
eller... det värsta är egentligen att själva ämnet är så otroligt tråkigt och intresserar mig verkligen inte. + att det dessutom knappt finns något att argumentera om... Så nu har jag skrivit ihop en text där jag egentligen inte står för det jag argumenterar om haha, menmen det spelar väl ingen roll, så länge texten funkar, som jag hoppas att den gör. Så ska väl läsa igenom den några gånger och försöka kunna något utantill, puss!
 
 

Pass numero dos!


Imorse var jag så hurtig och tog en PW med hundarna i 40-45 minuter, gick alltså upp extra tidigt imorse... Vad händer?! Haha... Nej men det är bra att röra på sig och skönt att göra det på morgonen. Jag ska försöka göra det till en morgonrutin. Iallafall så hade jag bara en lektion i skolan idag, efter det drog jag och fixade naglarna. Silva var så snäll och gav mig ett presentkort för ett paraffinbad, eftersom jag fyllt år, så det ska bli spännande att testa :)

Men nu börjar snart skivstångintervall-passet, byee :) 




Let's freefall and see where we land

 
Försökt mig på ett argumenterande tal, kan inte påstå att det har gått särskilt bra. Tror iallafall att jag har kommit fram till vad jag ska prata om, nu är det ju att få ner ett tal också och det är inte det lättaste. Menmen ska iallafall snart åka och träna, även fast jag verkligen, verkligen inte vill. Börjar lite smått tappa motivationen, men det är bara att tvinga sig till gymmet så känns det bättre sen efteråt. 
 
 

Lördag



Skönt att få vara själv hemma en hel helg, varför kan det inte bara vara så oftare?
Haha bara sååååå skönt. Menmen idag har jag typ bara städat och suttit vid datorn, borde egentligen pluggat idag ha ha. Men det blev det inget med. Dåligt, detta lär jag ångra imorgon, när uppgiften ska in haha.... Den lär ju bli försenad. Nu väntar jag iallafall på att Anton ska komma hit och hålla mig sällskap framför en film. 
 
Hörs imööörra, puss!
 
 
 

Grattis!!!

 
Vill bara säga GRATTIS till min fina vän som idag blev 19 år!
Nu har vi känt varandra i tre år och jag är glad att det var just dig som jag fick en sån bra kontakt med i ettan på gymnasiet. Du är en sån underbar vän på alla sätt , en vän som alltid ställer upp och stöttar, inte bara för mig utan för alla andra. Vi har massa roliga och sjuka minnen tillsammans och fler ska det bli & snart tar vi studenten!!! Framtiden är oklar men jag är glad över att vi möter den tillsammans!

Hoppas du får en grym dag bästa, för det är du värd!! ♥ :D
 

Hockeydags


Kom igen Färjestad!! 

Vill inte

Nationella...


Onsdag 9/4

 
Relativt kort skoldag, åkte hem direkt efter skolan och käkade mat. Sen somnade jag i sängen (skräll) och har typ precis vaknat. Borde sätta mig med svenskan snart eftersom jag ska iväg och träna ikväll för då lär det inte hända haha. Jag har alltså nationelltprov imorgon, inget jag ser fram emot, hatar att man ska stressa och få ihop en bra text på fyra timmar. Även om fyra timmar är rätt långt & att jag antagligen inte kommer orka sitta så länge, så är det stressigt då man bara har just den tiden på sig.
 
 

Idag är det min dag

 
                                                       19 år & nu är jag ett år närmare tjugo.

Mitt år som arton har verkligen varit det bästa året (hittills iallafall).
Just eftersom jag har varit med om såååå mycket ända sen jag fyllde år förra året och det har ändå bara gått ett år. Träffat många fantastiska personer som jag numera kan kalla mina nära vänner, haft sjuka och absolut roliga utekvällar,mysiga hemmakvällar och jag har även haft "äckliga" & jobbiga motgångar. Men jag har växt som person & jag vågar ta mer plats. 
 
Året som artonåring är nu över, men det är ett år som jag alltid kommer att minnas.
 

Ed Sheeran - Sing

 
Idag släppte han sin nya singel!
 

Måndag 7/4

 
Nyss varit på ett skivstångintervall-pass, riktigt jobbigt för mig som definitivt inte har några armmuskler. Menmen det var ett skönt pass iallafall. Nu ska jag kolla på förlängningen av hockeyn, hoppas färjestad tar det!
 
Förövrigt blir jag 19 år imorgon, känns lite sjukt, åren går så fort.
 
 

Som vi har längtat!

 
 
 

Lördag 5/4

 
I torsdags hade jag en smink & hudvårdskväll hemma hos mig, då det kom en tjej som jobbar med märket Mary Kay. Började med att hon hjälpte mig med att sminka mig innan maa friends kom och då fick dom testa på lite olika produkter från märket. Mycket mysigt. Efter det såå blev det att dra ut till Jaguar, dock väldigt lite folk, vilket är förståligt då det var en torsdag, men det var kul iallafall!:)
 

67 dagar kvar!

 
Tiden går så snabbt, snart står vi där!

 
 

Chill-lördag

 
 

Ed Sheeran ♥

 
Dagen började med att vi inte fick biljetter till Ed Sheerans konsert, då det blev slutsålt på knappt en sekund. Så jag har varit depp största delen av dagen, förutom då vi fick reda på att hans konsert skulle flytta till Globen, vilket betyder att det skulle finnas fler biljetter.  OCH NU HAR VI BILJETTER!!! Jag är så jävla glad!
 
 
 

Radio

 
Spelade in lite radio förut, blev rätt bra faktiskt.
Skönt att ha det klart nu :)
 

Godmorgon!

 
Igår kom studentklänningen, är sååå glad för att den passade, rätt längd osv. Inte så lätt att få det när man är 1.60 haha, men denna satt perfekt! Så nu har jag det klart också och imorgon får vi studentmössorna, ååå är så spänd inför det!! :D Hoppas, hoppas verkligen att den sitter bra! 
 
Ska iallafall snart dra mig mot skolan för två lektioner, sedan blir det hem och skriva det sista på gymnasiearbetet som jag förhoppningsvis kommer att bli klar med idag, sen ska jag väl bara kontrollläsa det innan jag är helt klar. Guuuud, känslan man kommer få när den är inlämnad och klar, underbart!!