- You don't know a thing about me.

Hejsan !
Har just nu håltimme och jag sitter i sånt dära plugg rum, så ska försöka plugga lite nu medans jag har tid. 13:25 börjar engelskan iallafall, ska jobba om länder där tror jag. Hade muntligt förut på spanskan gick väl sådär men :) Ska nog dra o träna efter skolan, vi får se hur man känner när man har kommit hem :)
.

- in the school !

Sitter här i Caféterian med Kelly, snart idrott. Imorrn åker hon ifrån Sverige haha o lämar mig kvar här i kylan ! :(

- Första advent !

Hela helgen har bara passerat förbi ännu en gång, går alldeles för fort. Men helgen har varit bra, umgåtts med några polare o sen idag var jag med Malin . Vi körde Kinect o rörde på flääsket heheh, det gillar vi + att det är roligt ju!:) Ska nog kolla på 1-2 eller kanske 3 avsnitt av Vampire Diaries innan jag ska sööva. Sovmorgon imorrn, 10:15 , härlig start på en ny vecka. fan har simning imorrn på idrotten, gör allt för att slippa det.... får se om man kan komma överens med idrottsläraren imorrn, för ja vill verkligen inte... ;s
.
inga nya bilder, sry, dåligt med det...

- trött like always!:)

Kom precis hem, varit ute med några goa polare.
Blir inte så mkt mer ikväll, ska mest bara ta det lugnt dra på film
och hare gött. Imorrn blire nog Malin en stund, får se vad vi hittar på :)
.

- vampire diaries!

Har laddad hem första säsongen av Vampire Diaries o nu är jag besatt, fan vad bra serie det är!
Så ska nörda lite nu , puss!
.
Snygga killar oooxå !

hahaha!

Kolla på bilden, helt sjuukt ju!
asså hon kvinnan med svart tröja typ, hennes arm gör så att
den tjejen bakom henne ser naken ut, fan vad fult!

- fredag, o nu äre hälja !

fan va gött med Fredag ! Bara en timme i skolan idag, hur najs ?! Nu är man hundvakt, hehe åt en stoor hund . Räätt så go ändå. Blev till stan med Kelly efter skolan, bajs på henne som åker till Sydafrika på Tisdag.... gonna miss her! Hon blir borta en månad ungefär. fan. Aja men iallafall i stan så gick vi runt o väntade på några, tillslut så kom dom. Hahaha tur för dom :) Men iallafall ska kika vad hunden göör nu, hmm...
.

- maybe this is fate, who knows?

Skoolan idag gick rätt så fort, var hur härligt som helst med en låång sovmorgon. Blir samma imorgon börjar 12:30 och slutar 13:30, kan det bli bättre?! nääj ! fan livet äger :D Tror jag ärligt ska sluta äta godis , '' oonej'' men det är faktiskt inte lika gott längre. Får se hur länge jag klarar mig, (kanske kan köra på godis only on helgen) ska försöka köra på det till Jul iallafall :D En månad ungefär. Det är ju fan bara En månad kvar till Julafton idag, åååh , häärligt ! Får köpa Julklappar utav mitt Studiebidrag som jag får snart. Fick även ett Kort idag i brevlådan, man får typ rabatt på massa saker tex om man bara drar kortet i ngn affär eller om man beställer saker genom internet, hur bra ?! göör bra! ÅÅÅÅH hittade goosiigaste störstaste skönaste mössan idag , heheh så jäävla skön. Men blir nog dock mobbad om ja har på mig den men I don't care för guud vad skön det var !
Do not forget that you live your own life, with your own rules.

- listen to your heart !

Provet gick helt okej ! Har det gjort nu iallafall, så slipper gå runt o oroa mig över det iallafall. eheh börjar 11.45 imorrn, huur najs ?! Och vi har bara en lektion på fredagar från och med nu, göötttt... Men iaf efter provet drog jag och kolla på brormins innebandy träning, sen handla o nu ska man ta det lugnt, ciaao !
sorry för muppbilder !

- Julkalendern för sundsta/älvkullen gymnasiet, trailer.

Trailer för Julkalendern för Sundsta/Älvkullen gymnasiet ... :)
Ska bli kul och se hur det blir hehehe ;D
.
http://www.youtube.com/watch?v=DlUlFAgf7To klicka in där för att kika ! :)

- nej :(hahah

tanken på att åka tillbaka till skolan för ett Samhällsprov, känns inte bra. Provet är klocken 15.00 o det kommer gå åt helvete.... får väl hoppas att jag kan svara på mer än hälften utav frågorna. Hatar att jag alltid ska stressa upp mig inför prov.... blir bara värre då. Kommer säkert få värsta blackout när ja sitter där... jaja vill bara ha det gjort nu. Bloggar sen om hur det gick, fast vi vet ju redan det egentligen. Puuss!

- plugg på plugg..

Försöker plugga , men det går inte framåt. Har ju Samhällsprovet imorgon om Statsskick, eftersom jag inte gjorde det för typ 2 veckor sen då jag var hemma o sjuk. Haha gillar inte samhäll... Hade omprovet i Spanska idag, tror det gick rätt så bra faktiskt :) förutom en grej när man ska skriva antingen bien elr bueno/a lär mig aldrig det, men ja gissade iaf :) Har ju Nationelltprov i Engelska imorrn igen, fast nu är det lyssna sak... ahaha jag är göör dålig på det. Eller jag är dålig på engelska överhuvudtaget :) Jaja nu ska jag inte klaga. Drog o träna förut efter skolan.
.
Det blev:
30 min - Jogging/spring - löpbandet

20 min - powerwalk uppförsbacke - löpbandet

15 min - Crosstrainern

....

Men nu ska jag ta mig en dusch innan jag fortsätter att plugga, puss! ♥

- behöver en push!

Behöver en motivation till att börja träna, till att ens fortsätta träna. Jag vet vad mitt mål är och vad jag vill uppnå med träningen. Men jag kommer inte igång. Behöver några som typ tvingar mig att träna annars kommer det aldrig gå. Nej jag tränar imorrn, fan måste plugga,nej är för trött,orkar inte,ont i huvudet blir ursäkter varje gång. Men ska börja ta detta på allvar nu, jag vill nå mitt mål och jag ska nå det !
HEhe sorry för dom här orden, kände bara ville skriva lite heheh :D
.
Hur kan man välja löparskorna framför soffan?
- det ska jag fan klara nu haha! :D

-Breaking Dawn!

Bio:n ägde igår kan jag sääga, fyfan vad bra film!!
Hur ska man klara att vänta ett år på nästa del ?!
och ååå vad jag äskar Jacob (Taylor Lautner), fyfan ♥
.

- shuu!

Skolan idag flöög på. Lång håltimme som Jag och kellan dröjde ut , hehe kom typ 2 killar som satte sig ner vid oss börja snacka om typ hur vi kan gå hem säkrare på kvällen,utan att behöva vara rädda osv.osv. Hehehe vi blev även medlemmar, hahah bra va?! Helt sjukt. Fick oxå reda på om t.ex en 20-åring blir straffad för grovt våldtäkt så får den ungefär 4:ra år i fängelset , och en om en 18-åring gör precis samma sak får den bara 2 år?.. Anses det vara mer okej om en 18-åring gör det eller? Borde vara exakt samma straff !
.
Aja efter den lilla pratstunden, hittade vi Kelly's kompis Linus o hängde med han en stund innan vi drog oss till Bowlingen, inte fel att bowla på idrotten inte haha!Körde med Sofia,Kelly,Malin och Eddie :D fast jag söög... men nu ska jag duscha o grejs sen ska jag plugga. Vi hörs!
..

.

- Bio

!Ska snart åka in till stan för att möta min bruuuds Kelly och Malin, bio på ingång hahah :) Blir ju såklart Breaking Dawn! Hoppas på att den är bra, men det är den nooog :) Innan blire ju såklart att köpa godis o grejs, kanske träffa Pontus E och Marcus innan, vi får se. Men iallafall ska fiixa lite innan ja drar, pööss!
Självklart håller jag fortfarande på: Team Jacob ! Snygg den killen!

- If this was a movie.

come back,come back,come back to me like
You would,you would if this was a movie
Stand in the rain outside
Til I came out

come back,come back, come back to me like
You could, you could if you just said you're sorry
I know that we could work it out somehow
But if this was a movie you'd be here by now.
.

Så grym!

trött!!

kom hem 19:30 idag från skolan, fyfan vilken skoldag.... gick på mattehjälpsak 17.00 .. nu fattar jag mer iallafall, det är ju bra :D Är hur trött som helst skulle inte förvåna mig om jag somnar nu... men måste hålla mig vaken ett tag till. Känner inte för att blogga, inte gjort det på ett tag heller. Men har mkt att göra o grejs nu så jag hinner inte. Jag bloggar när jag väl hinner och känner för det :) Imorgon har man Nationellaprovet i Engelska, hahahahah good luck! Jag suger på engelska.... får väl grina mig sönder på provet imorrn. Nejrå men får väl hoppas att man åtminstånde får Godkänt på det. :D menmen pöss!




:D:D:

orkar inte prata om skoldagen idag. Blev inget omprov i spanska idag, hmm... sur blev man hahaha eftersom man väntat i skolan i över 4 timmar på provet, kunde dragit hem :( menmen hade Kelly som sällskap (a) Hahaha kom på att jag har en väldigt gammal header, ska nog fiixa om den. Men mååste få till några bra bilder först :) Idag kom skolfotona i brevlådan som man hade beställt, hahaha , snyyggiisch or nooot ;o haha. Torsdag imörrn, dagarna går fort.
.
bildoors från skolan,

- sjukling o pluggar.

funlife, hahaha näääj ... tur att jag inte drog te skolan imorse fyfan vad ont i halsen man hade när man vaknade imorse. Hörde oxå att provet var svårt typ. Hur ska detta gå ? aja hahaha :D ska forsätta plugga nu puss!

- hata plugg

Idag hade jag tänkt att plugga hela dagen eftersom jag har prov imorgon. Men det ändrade ju sig imorse när jag vakna... sjuuk! Guuud om ja inte orkar plugga idag pga det , så kmr jag nog inte till skolan imorgon. Isåfall är det ju bättre att vara hemma o vila , plugga, vilket gör att jag kommer vara bättre på provet. Frågan är då bara när jag ska göra provet? Aja vi får se hur det löser sig, pöss!



- sjuk?

fyfan vad dåligt jag mår, ont i halsen o sen väääärldens huvudvärk, så det känns som om huvudet närsomhelst ska sprängas..... kan inte sova heller. Försökt hela natten... Hur fan ska ja klara att plugga idag när jag mår såhär?... fan! Ont det gööör :( 

stop the hate and spread the love!

.
Följ min blogg med Bloglovin ! - så klicka där bara :D
.
.


Mr know it all
Well ya think you know it all
But ya don't know a thing at all
Ain't it something y'all
When somebody tells you something bout you
Think that they know you more than you do
So you take it down another pill to swallow

Mr bring me down
Well ya like to bring me down don't ya
But I ain't laying down, baby
I ain't going down
Can't nobody tell me how it's gonna be
Nobody gonna make a fool out of me
Baby you should know that I lead not follow.

ÄÄÄLSKA LÅTEN


- pizzatime !

Nu inväntar man Pizza, tag sen man käka det. Ska bli gött dä hahaha:D Blev såklart en Vesuvio med Pommes på , mummmaa! :D ♥

- kika på detta!

you don't wanna be the reason for someone losing their smile!
truue !

- what makes you beautiful


- Godmorgon!

Vaknade för ngn timme sen, så gött att verkligen få soova ut på morgonen. Men iallafall idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Men kommer nog på något, annars så får ja väl plugga, prov på måndag! Aja kanske ska ta mig lite frulle nu men vi höres, pöösss!

- haha :D

sa ju att jag inte skulle komma ifrån spelet, yees thats true ! :D Gryymt jobbigt o dansa äre iallafall, ahahh döör typ! men nu blev jag trött , så ska tvätta bort sminket o sen sova förmodligen. Hoppaas ni hade en härlig fredag!
.
Bild från när ja köörde kinect ! :D
GODNATT !

- Dance your ass off.

Köpte spelet Dance Central 2 förut till Kinect så ska väl snart taaa o dansa lite hahahha, så jäkla kul. Kommer säkert hålla på flera timmar. Man blir ju typ fast i det. Men iallafall pluggade med Kelly förut, efter att ha pluggat ett tag belönade vi oss själva med kladdkaka o dricka, muuums! ååh känner att byxorna ja köpte förra veckan är alldeles för stooora :(, sitter alldeles för lööst, haha fan får väl försöka tvätta dom så dom krymper haha!:D
.
Amen släpp ut som,låt dom hänga friitt haaaaa :D skooojjj
.
Men iallafall om gårdagen, i STOCKHOLM. Den ägde förutom besöket i riksdagen och museumet. När vi hade fri tid där så drog vi o kääka mat, hahaha på donken då. Hahaha jävla ''toalettmannen'' som typ vakta så man inte skulle gå in på ''barnskötartoan'' hahah bara wtf !!! Men iallafall vi fick upp oss några ragg iallafall, härliga stockholm! fräna killar. På vägen hem så sov man inte alls, alldeles för hyper! Cp som fan med några goa klasskamrater. Älska Felicias kommentar : Emelie, ditt hår är så fascinerande! haha go brud! Bestämde oss även för att försöka fixa en Klassfest, får se hur det går med det ahha! :) Fick iallafall med mig ett Halsband hem, som ni såg i det förra inlägget.
.
// tog inte så mkt bilder därborta, med dessa får dugga :D

- Mr.Know it all.

tjoohopp !
Tar mig en snabb tur till bergvik, för att köpa ett spel , hihi . Om nu pappa kan bli klar i tid ! Skriver mer sen !:)
nya halsbandet !

-plugg en fredag ?;o

ahha ledig idag ju, hur gött som helst. Just nu äter man minipizza och väntar på att Kelly ska komma hit också ska vi plugga ! Får se hur det går. :) Gårdagen var as najs ! berättar mer om det senare o bilder o sånt kommer sen oxå, håll utkik !
.
oxå ville Erika att jag skulle lääggga ut några bilder vi tog för ett tag sen, så då gör jag det då :D
sådär , nu fick du några bilder Erika ! :D

- tagga !

glor just nu på en grym film på tv:n, ska snart hoppa in i duschen.. Kommer nog inte somna i tid ikväll ändå... hahaah :D skräll. Men iallafall behöver ju gå upp typ 05:45 eller tidigare tillochmed ! Men det ska bli härligt att dra te Stoockholm ! vi höörs! tagga,tagga,tagga !
.
Fräääna klassen!

- stockholm imorrn!

Imorrn drar vi till Stockholm med klassen yees, gött att slippa skolan iallafall :) så vi åker 07:30 från skolan,snacka om tidigt...... men vi blir lediga på fredag eller ja vissa av oss pga vi fick engelskan o samhällen inställd o ist fick vi hemuppgifter, hur gött?! Tränat idag skulle man men när man kom hem så ändrade jag mig, får bli ngn annan dag. Men nu ska jag ta det lugnt, o senare blire te affären för att köpa lite grejor man ska ha med sig imorrn ! pöss!
.
Ps. blev veckans blogg på kellyt.devote.se , taack ! :D
.
heheh ehm ja vet inte vad det blev med Iphoneskalet, för så där ser det ju inte riktigt ut va hahaha ! Men iallafall såhär såg man ut idag.

dålig uppdatering

vet att det har varit dålig uppdatering senaste tiden, sry för det. Men har inte orkat :) Tänkte dra o träna idag men jag var alldeles för trött så det orkade jag inte. kör en annan dag. Ska sätta mig o försöka plugga snart, hmm får se hur det går. På torsdag ska vi te Stockholm med klassen, blir väl sköjj, bättre än att vara i skolan iaf :) Hade simning idag på idrotten , men jag var inte med pga magont. haha roligt att veta (?) aja men iallafall vi höres senare !


- nya grejer inköpta.

tack mami och papi ahaha (a) drog te bergvik med Mamma fick med mig en ny vinterjacka och ett par nya skoor, yees ! :) Även ifall vinterjackan blev en större storlek för storlek 34:a var slut, buuhu :(  Drog sedan till kyrkogården o tände ljus på mormor&morfars grav ♥ miss u! gör vackert när alla ljus lyser på kyrkogården ! Och resten av kvällen ska jag nog bara slappa o hare gött. Snart skola igen nu, så det är väl bara att passa på. Ska nog kolla på Desperate housewives igen (a) ahha desperat, jajamen !

- ska facebook verkligen läggas ner?

alla skriver på fb om att det kommer läggas ner idag och det stog även på Aftonbladet, hmm kanske det händer kanske inte. ahahh vet inte vad jag ska tro. Om det verkligen kmr stängas ner så kommer det kännas lite konstigt för det går ju inte ens en halvtimme innan man är inne igen + man har kontakt med alla där. Men det vore ju positvit på något sätt ändå... så man äntligen kan lägga ner sig på pluggandet än att sitta framför Facebook 24/7, så på det sättet vore det bra! lääs mer här : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13888401.ab.
.
Soorry för dåligt bloggande , inte haft lust. :)

- mot mallan:)

nu tar jag snart bussen o drar o möter Malin på torget oxå får vi se vad vi hittar på för sköjj ! :)

- wtf!

mitt hotmail konto har blivit spärrat ! så om ni har fått ngt konstigt där eller något så är det inte från mig. Antagligen så har säkert ngn annan loggat in på det kontot o hållt på så kontot har blivit spärrat så ja kmr inte in på den. Faan fick nyss sms om att bilderna vi tog i skolan har kommit, uuuuh fyfan vad ääcklig jag blev, på varje biild :o omg uuuuusch. åå nej ahhaha nu mår jag dåligt . hahahhaha !

- lovet snart sluut...

Torsdag redan,hahah fan skolan börjar ju snart igen... Prov o skit..oorka :) Har sån jävla lust att se Paranormal Activity 3 på bio, haha men ingen stackare vågar föölja med mig. Typ alla säger att den är bra o skit och då vill man ju bara se den mer :) Men iallafall idag ska jag nog vara med Malin, när vet jag inte än men vi får väl se :D Blir att skööjjj det ! :) Men nu ska jag ta mig frukost men vi höres senare !

;D

Resultatet utav bakningen igår :

- kanel/vanilj bullar står på listan.

Är just nu med systrarna o vi håller på o göra bullar, muuums ! Drog till stan imorse med Erika och jag köpte ett par nya jeans från Vila . hahah gjorde ett test igår om ja skulle klara av att inte logga in på Facebook på hela kvällen o gissa vad? hahah jag klarade det ! :) Kände mig duktigt (a) nejrå, men man loggar ju in på det konstant. Haha ska försöka dra ner på det lite nu (a) Men iallafall egentligen borde jag nog plugga lite, men nää inte nu . Vi hööres puss!



- Desperate housewives.

Har bara kollat på massa avsnitt av desperate housewives, hehe o ska nog kolllaa lite mer. (a) Men börjar känna att man börjar bli lite hungrig, inte äätit ngt än så det blir o ta ngt o kääka snart . Senare vid 18.00 drar man till F&S o tränar. Kan oxå tipsa över att hela den här veckan (v.44) så tränar alla mellan 12-19 år gratis fram till klockan 15.00 på Friskis&Svettis. Så vill ni träna så äre bara att åka dit innan 15.00 o träääna ! :D

-trött

GODNATT ! ♥