Home sweet home

 
Bråvalla var sjukt bra!
Skriver mer om det imorgon eller under veckan, haha måste bara återhämta mig lite först ;)

 

Då drar vi oss mot bråvalla!

 
Eftersom vi ska jobba på festivalen så åker vi ner idag och jag är supertaggad. Men är mindre taggad över att spendera 5 nätter i ett tält haha menmen, känna på lite campingliv haha. Så det blir dåligt med uppdatering nu igen, men ska försöka slänga ut något inlägg under veckan.
 
 

Best day of my life/Studenten

 
 
 
                                                                                                                           
Äntligen var den dagen här - STUDENTEN
Jag minns när man började ettan på gymnasiet och det kändes som en evighet tills man skulle få springa ut genom entrén på sundstagymnasiet med studentmössan på. När den dagen väl närmade sig, undrade man hur allt kunde gå så fort och om man verkligen var redo för detta. Allt jag ville var att stanna tiden de sista 2 veckorna, det var då livet var som bäst.
 
Men jag har aldrig varit LYCKLIGARE än vad jag var den dagen.
Vill bara uppleva det igen och igen och igen!

söndag 22/6

 
Undrar när man kan bli frisk igen trooo.
Förkyld har jag ju dock varit ända sen studentresan, alltså i lite mer än 2 veckor och det är inte direkt mitt största problem just nu. Utan det är att jag fick ögoninflammation i onsdags som fortfarande inte har försvunnit. Om det är kvar till bråvalla så vet jag inte hur jag ska lösa det. Så vore ju nice om något kunde vara på min sida för en gångs skull.. 
 
 

Non-Stop

 
Såg precis på den här filmen, riktigt bra, rekommenderar!
Ni kan se filmen HÄR!
 

Glad Midsommar!

 
Eftersom jag fortfarande är sjuk så måste jag skippa festligheten idag och det känns astråkigt!!
Men får försöka tagga och bli frisk inför BRÅVALLA istället.
 
Hoppas ni får en grym midsommar och drick med måtta, eller vem försöker jag lura, gå all in ;)

Bli frisk!


Måste bli frisk till imorgon, det är ju midsommar? Då vill man inte direkt ligga hemma och glo in i väggen.... 



En till bild från balen


Halloj!
Det har varit rätt dålig uppdatering de senaste dagarna och bilderna från studenten kommer när jag mår bättre. Dessutom så krånglar blogg.se för mig för tillfället...suger.. Men jag har nämligen åkt på den omtalade studentfebern som går runt bland många som tog studenten i torsdags. 



Studentbal 2014

 
Underbar kväll!
 

Bal/studentnaglar

 
Lite annorlunda, men väldigt snyggt!

 

Ayia Napa/Studentresa

 

 
En minnesvärd resa!
Satte mig på ett flyg för första gången och fick uppleva något som jag tidigare inte upplevt. Riktigt spännande men även nervöst över att åka utan föräldrar för första gången, men hade ju två goa brudar som höll mig sällskap. Dessutom så trodde jag att det skulle vara värre att flyga än vad det var, men inge farligt inte ;)
 
Jag klarade att dra ut 4/7 kvällar, då min kropp sa emot mig dom andra dagarna haha... Bakis, solsting och feber får sammanfatta dom dagarna. När jag väl var ute hade jag jättekul och jag har träffat många nya och härliga personer. Legat vid poolen och stranden hela dagarna och där har vi bara njutit av solen och värmen. Tack till alla som gjorde den här resan till en perfekt vecka!

Lägger ut mer bilder senare under veckan!