snälla ge mig sommar?!

 
Finns inget hellre jag vill ha nu än sommar. Shorts, linne, sommaroutfits, bikini, sol&bad, härliga båtturer, bruna ben, massa roligheter, sena sommarkvällar med underbara vänner. + det här sommaren är jag 18 vilket betyder att jag kan göra såå mycket mer än tidigare. Den här sommaren måste bara bli bra och hoppas verkligen att Sveriges väder är bättre än förra året, o året innan o året innan det, haha nej men ni fattar ;)
 



Loove!♥♥

 
 
 
 
Lately I've been thinkin', thinkin' 'bout what we had
I know it was hard, it was all that we knew, yeah.
Have you been drinkin', to take all the pain away?
I wish that I could give you what you, deserve
'Cause nothing could ever, ever replace you
Nothing can make me feel like you do.
You know there's no one, I can relate to
And know we won't find a love that's so true.

There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together through the storm.
There's nothing like us, there's nothing like you and me
Together.

I gave you everything, baby, everything I had to give
Girl, why would you push me away?
Lost in confusion, like an illusion
You know I'm used to making your day.
But that is the past now, we didn't last now
Guess that this is meant to be.
Tell me was it worth it? We were so perfect
But baby I just want you to see
............................................
............................................
............................................
............................................
 

happiness

 
 
Hejdäär!
Kom typ precis hem från träningen, blev ett jympa/medel pass i en timme och sedan gymmet en stund. Helt slut nu och skulle nog kunna sova redan. Haha men det kommer inte att hända, ska snart ta en dusch och invänta Fråga Olle, sååå grymt sjukt men roligt program!
 
 

snart helg igen

 
Missade bussen imorse, bra start på dagen right? Haha men kom i tid iallafall, brukar ju faktiskt aldrig komma sent, helt sjukt. Har just nu mediaproduktion, grafiskt, ska göra en broschyr. Kommer verkligen inte på något ämne jag ska göra om. Eller jag har fyra förslag änså länge, 
 
Topp 5 snygga killar
SummerBurst
Topp 5 cupcakes
 Dubai (resebroschyr)
 
Aja vi får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för, skriver sen!
 
åå vad jag vill ha sommar!
 

:*


Take care

 
Skoldagen gick ganska fort idag, psykologilektionen var faktiskt rätt sköjj iallafall. Efter skolan tog jag bussen direkt till friskis, blev 30 minuter på löpbandet och 30 minuter på typ en crosstrainer (fast på den här kan man ha höga ben). Åkte sedan hem efter det, käka och sen somnade jag. Och nu ska jag kika lite på samhällen och engelskan. Puss!
 

Nothing like this

 
Hejsan godingar!
Skickade precis in min psykologi uppgift "Vem är jag?", skönt att den är inlämnad så jag slipper sitta med den och stressa imorgon. Idag hade vi debatt på svenska lektionen, tur att min grupp angående dödstraff inte kunde debattera idag, var inte direkt förberedd om man säger så, det får bli på fredag istället. Haha sjukt underhållande och sitta och titta på när de andra har debatt. Men iallafall dagen har varit bra, helt okej skoldag och en skön träning på det. Förutom att jag glömde vattenflaskan, trodde jag skulle dö där ett tag ;)
 
Men nu ska jag fixa lite och sen krypa ner under mitt skööna täcke och sova, älskar att sova ♥
 

yeey!

 
Nu har jag verkligen chansen att inte ha någon matte och inte heller någon engelska i 3:an på gymnasiet. Fattar ni hur otroligt skönt det känns? Då kanske jag inte behöver ha lika stor ångest till att gå till skolan som jag har nu. Gud så jag längtar tills dom kurserna är klara, en stor sten kommer att släppas från mina axlar när kurserna är slut. Nu ska jag byta om och åka på ett spinningpass, skriver mer sen!
 
Amen då kör vi då!

betrayal


 

 

 

 
 

 
 

 
                                                       So not fun :(                         /PrettyLittleLiars
 

give me love!

 
Sitter just nu och skriver på min inlämning om bomull, kommit en bit iallafall. Skulle vara skönt om man blev klar med den men det finns nog ingen risk. Har lunch om typ en timme, skönt. Sedan har jag journalistik/reklam/information och Samhäll, sen slutar jag! Då blir hem för mer plugg och sen förhopnningsvis hinner jag åka iväg på ett träningspass. Men nu ska jag fortsätta på min inlämning, skriver nog senare!
 

Sometimes I miss you

 
Söndagen är snart slut, skola imorgon, samma sak varje gång och självklart är ångesten över skolan över mig som vanligt. Så sjukt mycket att göra, men jag orkar inte bry mig om det just nu. Drog iväg imorse och kollade på ännu en innebandy match, brodern Simon spelade, blev en förslust trost att de hade övertaget i stortsätt hela matchen, sen tappade dom typ allt i sista perioden, stod 5-5. Sen var det endast 5 sekunder kvar av matchen och motståndarna gör mål. SKRÄLL, haha väldigt ovanligt.
Så kan det vara och en sur emelie på det haha! Menmen det var en bra match iallafall.
 
Nu har jag precis duschat och ska kolla på några fler avsnitt av Pretty Little Liars, (skräll).
Sen tänkte jag sova och avsluta söndagen.
 
 

Filmtips!

 
Django unchained!
 

 

Lördag

 
Då var lördagen snart borta, snart måndag igen då.... kul osv.
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Var och kolla på en innebandy match, som höll på över 2 timmar. Sjukt lång tid. Men det blev en seger för skattkärr mot skoghall, 7-6.
Nu väntar man på mat och ikväll blir det mys med Emma . Aldrig fel.
 

I wanna drop my guard



Skönt med helg!
 

The Impossible

 
Haha bloggpausen höll på länge.
Men är bara tvungen att tipsa om en väldigt bra film som jag precis såg, The Impossible. Otroligt bra och den är baserad på en sann historia om en av de tusentals familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004, tsunamin. Vi får följa hur dom tog sig igenom detta, kämpar för livet och försöker hitta vägen tillbaka till varandra. Den här filmen var jobbig att kolla på eftersom detta verkligen har hänt, och jag som är så känslig för filmer kan ju självklart inte hålla tillbaka tårarna. Kommer fortfarande ihåg den dagen 2004 då man fick höra att denna katastrof hade hänt, helt sjukt är det....
Men rekommenderar iallafall den här filmen.
 


 

Bloggpaus!

 
Har bestämt mig för att ta en bloggpaus, är väl tillbaka om ngn/några dagar.
Haha kanske redan har lust att blogga imorgon, vi får se helt enkelt.
tjaao så länge! ♥
 

It's a new beginning

 
TjenareTjenare mina kära läsare.
Dåligt med uppdatering och nya bilder känner jag nu. Men förhoppningsvis blir det bättre snart. Ingen ork just nu, allmänt less på skolan, haha den trycker ner mig sååå enormt. fyfan! Menmen har iallafall precis kommit ut från en skön dusch efter ett träningspass. Körde mest på ben och rumpa idag, även en powerwalk fick det bli. Ska snart kolla på något avsnitt av Pretty Little Liars (besatt), och sen blir det väl sova förhoppningsvis.
Puss!
 

Done!

 
Nu är även svenskan inlämnad, thank you!!!
Precis i tid, haha. En börda släpptes från mina axlar, såå skönt. Så nu ska jag belöna mig själv med ett eller två avsnitt av Pretty Little Liars sen ska jag sova i min sköna nybäddade säng. Puss!♥
 

Back to school!

 
Japp nu sitter vi här igen, måndag,ny vecka, skola, fyfan. Det är sjukt hur jävligt trött man är på skolan, får verkligen kämpa för att komma upp på morgonen. Thats life. Jag har just nu natur men tänkte skriva lite på svenska inlämningen istället , badass! Haha den ska in ikväll så lika bra att skriva lite nu.
 
 

Söndagsångest

 
Dagen började med att jag vaknade upp hos Malin, blev att fixa sig för att sen åka och kolla på brorsans innebandy match som dom förövrigt vann med 13-2 (tror jag?!). Sen åkte vi vidare till Moster på 50 års kalas, grattis till dig! Och direkt efter det ett träningspass med Emma på friskis&svettis, skönt. 
 
Just nu sitter vi och pluggar båda två, Emma med sitt bildprov som hon har imorgon och jag försöker mig på svenska inlämningen. Förhoppningsvis får jag ner några menningar. Ska kila, puss!
 

bild i repris

Lördag

 
Halloj!
Var och kollade på Crilles hus förut, lyllos han som får flytta till ett hus det första han gör när han flyttar hemifrån. Annars har jag inte gjort så speciellt mycket än, lyssnar på lite musik nu. Ikväll blir det hem till Malin får se vad vi hittar på för något! :D
 


håret står rakt ut som vanligt haha

Fredagsmys


 

Fredag

 
Det är somsagt fredag igen om ni inte redan visste det.
Imorse tryckte jag på snooze på Iphonen minst 10 gånger, värt haha. Nu är jag trött och vill bara hem och ta helgen. Skräll att håret ska vara elektriskt också haha. Jag har svenska nu och försöker skriva en debattartikel om kamphundar, sen har vi spanska, vilket jag aldrig ser fram emot. Så jävla skönt att det är sista terminen jag kommer ha spanska, sen är det ute ur mitt liv!
 
Direkt efter skolan blir det åka till gymmet som vanligt, sen ikväll ska jag nog bara mysa ner mig i mitt rum med filmer och en massa gott, det förtjänar jag efter den här veckan.
 

Klar!

 
EN jävla minut till godo den här gången gällande en inlämning. Skulle vara inne senast 23:55 och jag lämnade in det 23:54 haha bra planerat där! Nu får man bara hoppas på att jag blir godkänd. Ska kika på en film nu och sen ska man sova, fredag imorgon, yeyy, godnatt!

bjuder på en bild från nyår
 
 
 

så känner jag;



Torsdag

 
Jobbig dag i skolan. Dryga lärare och tråkiga lektioner, och sen en hungrig tjej som hatar dryga lärare, är ingen bra match. Idag skippade jag träningen, kände mig alldeles för trött för det idag. Men imorgon så kör vi igen. Det är ju rätt viktigt med att man vilar musklerna ibland och inte anstränger dom för mycket genom att träna varje dag. Så japp vilodag idag fick det bli.
 
Direkt när jag kom hem blev det mat och sedan hade jag fått hem mitt Nelly paket. Med de svarta jeansen gjorde jag en rejäl chansing och tog XS som jag i vanliga fall inte brukar ha. Men eftersom att de skulle vara
mycket stretch i dom så tog jag en chansning. Haha ansiktsuttrycket jag fick när jag såg dom, :o råsmåå. Hur fan ska jag få plats där?! Men det var väldigt bra stretch så det gick, jeansen sitter toppen.
Så är ni sugna på ett par snygga/sköna svarta jeans beställ Dr Denim! :D
 

 

orkar inte

 
Jä*la samhällsinlämning, vill bara bli klar.
Det dåliga var ju att när jag skulle börja skriva så inser jag att sidorna jag har tagit all fakta ifrån ifrån kostar pengar om jag är hemma. Hur tänker skolan där egentligen? Menar dom att jag ska betala 59kr för en dag? Haha nonono. Då får det fan vara. Då får jag väl kolla på en annan sida som man inte fick, bra jobb där!
Haha skräll att jag är sur ;)
 
Men jag bjuder på ett smile ändå!

Trött och hungrig tjej!

 
Nyss kommit hem från träningen och nu väntar man på mat och ska snart ta tag i samhällen, förhoppningsvis flyter det på bra. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till eftersom det ska in imorgon.
 
 
 

Sovmorgon

 
Två inställda lektioner idag!
Har en engelska lektion som börjar 12:30 sen är skoldagen slut. Så skönt!
Och då drar jag till gymmet. 
 
breakfast
 

House at the end of the street

 
Helt okej film när man inte har något annat att kolla på.

Don't give up.


- Nobody sees, nobody know

 
Hallådär, har precis vaknat faktiskt haha. Sovit i 3 timmar, trött chey. Haha nu är ju frågan om jag kommer sova inatt, ;) Nu väntar jag på att Hollywoodfruar ska börja och ska nog även kolla lite på samhällen.
Idag körde man på slappkläder och håret uppsatt i en toffs! 


Nashville

 
Sitter och kollar på Nashville som hade seriepremiär idag, verkar vara en rätt bra serie än så länge. Förövrigt är jag hungrig och väntar på mat. Träningen gick super idag, dock var det fullt på gymmet, skräll. Friskis behöver skaffa sig en större lokal, speciellt nu när de har så mycket medlemmar. Och allt folk med deras nyårslöften om att komma iform som kanske håller i 2 månader. Haha vi får väl se om det är lika många kvar i mars-april ;) Aja men nu ska jag kika om maten är klar.
 

work hard

 
Sitter på biblioteket med Malin och pluggar. Har iallafall skrivit lite på inlämningsuppgiften, haha alltid något. Men nu ska jag snart ta bussen och åka till gymmet. Blir nog att träna kondition idag om jag orkar haha, rååtrött. Kommer nog somna tidigt ikväll, fast sååå borde jag nog egentligen inte säga, slutar väl med att jag ligger i sängen till typ 02:00 som vanligt. Men förhoppningsvis inte. Måste kila, puss! :*
 
bild i repris

HELLOO!

 
Imorse ville jag verkligen inte gå upp, kunde inte somna igår förens vid halv 2-2 någon gång. Och imorse var det nära att jag missade bussen men klarade mig fint haha. Fick t.o.m vänta en minut innan bussen kom. Fick även sällskap av Filip på bussen också, trevligt. Har just nu naturkunskap och ska snart börja skriva på en uppgift som ska vara inne om ca.3 veckor. Kanske bra om man börjar med det i tid den här gången kanske haha :* Btw så fick jag tillbaka naturprovet, yeey godkänd! Trodde jag skulle få F men klarade mig den här gången, bra start på dagen! :)
 
Hey boy, I like you!

Love! ♥♥

 

orkar inte

 
Samhällsuppgiften kan ju ta sig någonstans!
Förstår verkligen ingenting om vad man ska göra, även om jag läst igenom det x antal gånger. Och även om läraren har tagit upp det typ 3 gånger, jag förstår inte ändå, det måste vara något seriöst problem? Jag får panik och damp, för det ska vara inne på torsdag och jag kommer ingen vart. Han har verkligen gjort den här uppgiften komplicerad. Men aldrig ska något vara lätt i den här världen inte. Hahaha åå jag orkar inte med det här. fuck my life 2 times. Sätter hellre på en film, men japp det får väl vänta. Nu ska jag läsa igenom uppgiften ännu en gång. Wish me luck!
 

Beställt!


Dr Denim

 
 

bra kväll!

 
Precis kommit hem och tänkte nu krypa ner under täcket.
Hoppas ni också haft en bra Lördag.
Godnatt!♥

Sagan om konungens återkomst!

 
Yepp den filmen är nu på, tv4.
Och Aragorn kommer alltid vara min man.
 
 
 

Träningsutmaningen på F&S!

 
Träningspasset igår var enormt kul, tror jag aldrig varit på ett sådant pass som varit så jäkla roligt. Ska ju inte glömma att skriva att det även var grymt jobbigt, så svetten bara rann, mysigt! Det var ett hårt pass med lite olika småpass. Som ni ser här nedan. Skulle ju vara super om de bestämmer att ha ett sånt pass någon annan gång också eftersom efterfrågan på detta var väldigt stort!
 
Träningspassen igår:
  • Jympa
  • Dans Afro
  • Jympa/styrka/medel
  • Utmaning med gyminstruktörer (sjuuuukt jobbigt)
  • Cirkelfys
  • Spinning
  • Core
  • Dans Fusion (grymt kul)
  • Flex
  • Yoga
Alla de här passen på 120 minuter, blev övertid skulle ju egentligen vara 100 minuter.
Men jag klagar inte :D

Så jävla grym!

 
Hennes röst, wow!
Och för att inte prata om låten som förövrigt hade en grym text.
 

Engelskan inlämnad

 
Skickade precis in engelska inlämningen då man skulle skriva en filmrecension om "The Great Debaters".Thank god att jag blev klar med den i tid, trodde jag inte att jag skulle bli. T.o.m 5 minuter till godo, haha inte dåligt. Men ska väl stänga av datorn, läsa lite och sen sova så jag kommer upp imorgon.
Helt ärligt så är jag råtaggad för träningsutmaningen imorgon, tror det kommer bli jäkla kul.
Godnatt! 

Två grymt roliga klipp
, försök att inte skratta.
Hahaha nejrå skrattade ihjäl mig åt dessa två faktiskt, check it out!
 

Torsdag

 
Har just nu samhäll och jobbar på en inlämning som ska in nästa vecka. Hade medieproduktion imorse, rådrygt dock, men fick bra feedback om min affisch,Swedish House Maffia som jag gjorde för ett tag sen. Så det är väl bra iallafall. Resten av dagen har bara varit dryg like always och slutar 16:20 :(
Men sen blir det hem o käka, plugga lite och sen blir det antagligen till gymmet ett tag.
Imorgon är det äntligen fredag igen, skööönt!
 
 
 
 

9/1-13

 
Hallojsan allt bra?
Själv är man redan trött på skolan och det har endast gått en dag. Det enda positiva är väl att man får träffa goa vänner och att man får komma in i en rutin. Annars skulle jag nog helst av allt skippa skolan, men man gör det man måste för att man ska komma någonstans i den här världen. Ska snart kika på en film vi ska skriva om imorgon på engelskan, känner att jag behöver kolla på den en gång till för att förstå bättre.
 
Men först av allt ska jag boka ett pass på friskis, det ska tydligen vara en träningsutmaning på 100 minuter på fredag (specialpass). Verkar enormt kul och jobbigt då man ska ha en massa minipass med en blandning av olika friskis&svettis pass. 100 deltagare, så ska man vara med så får man nog boka i tid för tror många vill gå på detta. Har ni ett friskis&svettis kort så tycker jag att ni ska boka det här,
tror nämligen att det kommer bli kul! :D
 
 
 
 

Godnatt!

 
Lägger mig och läser igenom engelska boken.
Prov första dagen efter lovet, känns väldigt bra ??
ångest,ångest,ångest.
Godnatt!
 

Yoga

 
Testade ett yoga pass på F&S förut, haha joo men det var väl ett speciellt pass.
Jag kan nog säga att det inte riktigt var min grej, så håller mig till den träningen jag brukar haha...
 

Års-resume Del 2

 
Juli:
Trots de dåliga sommarväder som vi brukar ha i Sverige, tog jag vara på dagarna då solen var framme. Tränade även väldigt mycket den här månaden. Spenderade ngn/några dagar i båten med brudarna. Humöret/känslorna gick upp och ner under den här månaden. Började även sommarjobba i slutet av Juli på Kronogården, som är ett gruppboende för långtidsjuka (fick det av kommunen). Blev besatt av The hunger games trilogin, lästa ut dom under den här månaden.

 
Augusti:
Fortsatte jobba, långa jobbiga dagar.
Åkte till Stockholm med Emma&Erika för en shoppingdag.
Dagarna innan skolan kom allt närmre, fick en grymt bra ny klass.
 
 
September:
Händelselös månad, hände inte alls mycket.
Mys kvällar med Emma framför en skön film, partykväll med Kellsan & en massa plugg.
 
Oktober:
Mycker plugg och stress, men bra dagar i skolan med Malin.
Gick även och fixade för första nagelförlängning på Fine Nails.
 
November:
Ingen händelserik månad!
Klarade matteprovet - stolt!
 
December:
Snön kom, julbakning med Emma, klassfest.
Sjuukt mycket inlämningar/prov i skolan.
Julafton, Nyår!

 
 
 
 
 
 

7 januari


¡Hola!
Inte långt kvar innan skolan börjar nu och jag känner en stark ångest över det. Så sjukt trött på skolan.
Men iallafall så har det inte hänt så värst mycket idag, var och fixade naglarna på Fine Nails och sen tog jag en 20minutare i solariumet. Längtar sjukt mycket till sommaren, då man kan få bli sola 4real.
 
Men nu ska man dra ut på en promenad med hundarna,
bättre uppdatering kommer när skolan börjar!

Pop Songs 2012

 
Han har fått ihop låtarna rätt bra!
 

Lördag

 
Hade en rätt bra dag i Gbg igår, dock så gick inte innebandy matcherna så bra för Club 30, men de fick 1/3 vinster. De hade väl även lite otur men så kan det ju vara. Hade ganska många timmar att dra ut på mellan matcherna. Så åkte in till nordstan,kika runt och käka mat så man trodde att magen skulle spricka haha!
Fick med mig en snygg topp hem iallafall, kan visa en bild sen!
 
Sen för att kill some more time gick vi till Universeum som typ ligger brevid Liseberg. Faktiskt rätt intressant ändå, man fick se allt från regnskogar, oceanens djup, lite rymden skit, djungeln och en massa djur. Haha ormarna var nog dock inte direkt en favorit att se enligt mig men... haha nej men det var faktiskt kul, det trodde jag inte. Här får ni lite bilder därifrån!
 




Gbg imorgon!

 
Hallojj!
Jag och Emma bestämde oss för att följa med till Gbg imorgon för att kolla på när brorsan spelar innebandy matcher, alltså på GothiaCup (vi har inget bättre för oss helt enkelt).Ska upp om typ 3,5 timme, helt ovärt att sova egentligen, men kanske får en timmes sömn. Sen kommer man ju självklart sova i bilen, älskar faktiskt att sova där haha råååskönt! Blir säkert en tur på stan också, men vi får se. Men nu ska jag tvätta bort sminket och grejs får se om jag hinner blogga något imorgon, puss!
 
 

stronger


Halloj!
Körde ett litet träningspass här hemma förut, svettigt men gött!

 

Torsdag

Godmorgon!
Nu har pappi och brormin lämnat mig ensam hemma för helgen, skönt.
Idag vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra, men kommer väl på något.
Års-resume del 2 kommer snart, ska bara finna mig lite ork till det först haha :D
 

.

 


"When I give you my time,
I'm giving you a portion of my life that I will never get back.
So don't waste it."

humöret...

....är tyvärr inte på topp idag, vettefan varför men är bara allmänt irriterad och grinig. Skulle egentligen bara vilja lägga mig under täcket och vakna imorgon. Haha känns nästan som man kommer få värsta "grin"attacken snart, haha så irriterad är jag. Men vet ju inte på vad. Men jaa sådana dagar kan man ju ha ibland.
Och en av mina råkar vara idag. Usch...

 haha ful katt btw!

2 januari 2013

 
Sitter just nu i sängen och tar det bara lugnt, det värsta är att jag kom på att det endast är en vecka kvar av lovet. Varför ska jullovet vara så kort för? Tillbaka till skolan, helvetet, plugg, prov, inlämningar, tidiga morgnar osv... Fyfan... Hoppas bara att den här terminen går snabbare än höst-terminen. Vill bara gå ut 2:an. Värsta är nog att vi har prov i engelska första dagen efter lovet, på onsdag. Vem gör så? :(
 
Men iallafall kommer jag vara ensam hemma hela helgen, sååååå sköönt!
Kan säga att det inte händer ofta, så under helgen ska jag bara njuta av ensamheten haha!
Aja men iallafall tänkte jag snart ta ett litet träningspass här hemma, har ju inskaffat lite träningsredskap och nya träningskläder, känner på mig att det här året kommer bestå av mycket träning. Måste komma igång igen efter att inte tränat på drygt 2-3 veckor. Och även börja tänka på kosten igen, som jag inte har gjort de senaste veckorna. Men klarade jag det förut så klarar jag det igen! :)
 
 
 

Gårdagen!

 
Nyårsafton, trevligt sällskap, god mat, tolvslaget, fyrverkerier på sandgrund =  En lyckad kväll
 
Mycket kommer hända det här året, jag blir 18 år i april, myndig, på väg mot vuxenlivet (kan medge att det skrämmer mig lite), körkort,(!) börjar mitt allra sista år på gymnasiet, mer ansvar, studentfester, träffa mer bra vänner. Så jag hoppas året blir bra, känns iallafall som det just nu.
Men hur som helst så måste det bli bättre än 2012.
 
Tyvärr ingen nyårskyss iår heller, men fick en på "kinden" iallafall av ngn random? haha emm japp okej.
Får hoppas på att man får en riktig av en bra kille nästa gång ;)
Efter fyrverkerierna på sandgrund gick vi till torget och träffade lite vänner, random folk  och bara stog o snacka, väldigt trevligt och roligt folk ute haha.
 
Tack för en bra kväll!
 

Bra kväll'

Haft en grym kväll,men nu är jag såå jävla trött och kissnödig så jag säger godnatt, bloggar imorgon! Puss o hoppas att ni också har haft en bra kväll!