. yeeah!

En trött emelie bloggar.
Sååäre jag är tröött, men ska inte söva ännu. Har laddat hem första säsongen av Desperate housewifes så då ska jag glo på det nu en stund. hahaha Torkel i Knipa måste vara den knäppaste film jag sett hahah, ssån jävla skadeglädje, fan sjukt att jag inte sett den förens nu hahahahha! Morgondagen vet jag inte vad den består av än, men jag kommer väl på något. vi hörs !
bild i repris

- måndag.

blev att vakna upp imorse fixa sig o sen drog man till Bergvik o efter en stund mötte jag upp Andreas där. Jag köpte iallafall 2 tröjor,lösögonfransar och eyeliner. Drog o käka på max med Andreas då och snacka lite o sedan tog vi bussen hemåt. Direkt när jag var hemma vare bara att byta om o sedan dra sig mot träning, naajs :) O nu har jag precis kommit hem och är hur trött som helst :D Ni får bilder på vad jag har köpt antagligen imorgon, orkar inte idag. Nu ska jag bara njuuta framför tv:n o datan o sen ta en låång duusch ! :) pöööss!

- skype

Snackar just nu i skype. Skööjj eller? hahahha

- njut av livet!

ahhaha guud vet inte vad jag har gjort idag, ingenting . heheh. Känner mig bara allmänt uppsvälld,äcklig o proppmätt, heheh myysig blandning, oooja! Från och med imorgon ska jag föörsöka köra hårt med träningen har jag bestämt mig för, behöver få upp min kondition som fan. Den ligger väldigt dålig till just nu. Mår bara allmänt dåligt när jag vet att jag inte har tränat , inte bra.. eheheh Imorgon drar jag mig in till bergvik, får ju studiebidraget så varför inte?;o Alla pengar kanske försvinner:o Nejdå. Men ska även kolla efter ngn vinterjacka, äär verkligen jätte kallt ute nu ju. Nej men nu ska jag glo på ngn film på tv:n hare bra godingar!

mobbad bild jag vet. hihihi !


Halloween bilder !

heheh buussiiigt !
Do you want to play the game ?
HAPPY HALLOWEEN!

Tack för kvällen igår Kelly,Malin och Nona ! :D

- ställ om klockan :)

Vaknade o kollade på mobilen o det stog att klockan var 10, börja undra för ja brukar aldrig vakna vid den tiden , men då hade ju mobilen ändrat sig själv under natten, så klockan var ju egentligen 11. :D memen vaknade upp med världens huvudvärk.... Men nu äre ju fan höstlov och gårdagen gjorde en bra start på den =) Ska baara njuta nu o försöka att inte täänka på skolan. Vill läägga ut bilderna från igår men grejen är den att kabeln är hos mamma. Men jag ska ju till henne sen ändå. så ikväll ngn gång kommer bilderna . Nu ska jag kääka frukost pööss!

- halloween ägde!

Dagen/kvällen/natten kunde inte blivit så mycket bättre. Hade det härligt med brudarna berättar mer imorgon för nu vill jag faktiskt duscha ur mitt hår och mitt smink, men vi höörs pööööss!!
Mer bilder kommer, har inte kabeln till kameran här, ni får bilderna imörrn.

- I got a hangover wo-ooh !


Just nu spelas det hög muusik från spotify och jag bara njuter av livet. Idag blire en mysig hemmakväll o imorgon blire utgång med bruuudarna ! ingaa fel alls inte . Hängde med Kelly efter skolan, snuurrade runt lite ,sprang runt som idioter för att hitta vampyrtänder allt börjar ju ta sluuut :o  men vi hittade några tillsluut :), det enda ja funderar är på vad ja ska dra på mig för klääder, men det blir nog bra ! Sen drog vi hem till miig o köörde Kinect o dampa hihih (a) skräll . :D I´m happy. hehehe nej men nu ska jag leta klääder vi höörs ! :D

- hehe

Nuu mår jag bra igen hehehe :D Nyss kääkat o blev verkligen göör trött nu, så ja antar väl att jag snart somnar till. Skulle somsakt inte förvåna mig. Drar till affären partaj imorrn igen för att kööpa en greej, heheh. Har antagligen bestämt mig för vad jag ska klää ut mig till nu, blir grejer det. Nej orkar inte blogga nu vi hörs ! :D

- dåligt humör idag

wow vilken huvudvärk ... allmänt sur o irriterad idag vet inte vad det äär.. Hatar att vara på det här humöret. Två lektioner kvar sen drar jag hem . vi hörs tja !

- förändring? eh ja !

hahaha satt hos frisören i 2 timmar o 40 min, jag dooog ahahha ! :D Mitt håår är kort nu (enligt mig) och mitt hår är mörkare, vilket är en stor förändring. Hur ska jag kunna bli van med det här hehe. Hade tänkt att kanske bara klippa 1cm men håret var för slitet så dom tog mer än 5cm, o 10cm från höövve. jaag dog :( Men iallafall det är inte lika slitet och det ser väl bättre ut, hoppas jag :o Menmen ska kolla på Grey´s anatomy nu , vi hörs ! Får se om folket känner igen mig imörra i skolan :o
.
Resultatet:

- and it goes like this.

Fick ett meddelande på itslearning förut om att det blir inget omprov i spanska imorrn eftersom läraren är sjuk, suuck! Men gött ändå, bara det att jag ville få det gjort lix. Så vi får vikarie på spanska lektionen imörra. Kunde det inte bara varit inställt? Jaja såå äre. Men vi höres, pööss!


- lite bilder från Lördags.


- halloween?

Sitter o funderar över vad man ska dra på sig för kläder på Halloween, hmmm svårt detta. Får väl hoppas att man kommer på något, annars blire töörligt. Bara det att jag har inte en enda aning om vad jag har tänkt mig. heheh det blir nog bra. Blev ingen träning idag, känner att jag inte oorkar riktigt. Fick dåligt resultat på matteprovet haahha skräll. ;s Jäävla spanska omprov skit imorrn, jag orkar inte... behöver inte göra om hela provet som tur är. Men är rädd för att det ska gå dåligare än föörra gången... o dt vore ju inte så bra. Vill bara få det gjort så jag kan slaappa sen (a) aja jag får väl ta o plugga snart. Hahah jag gillar verkligen inte att plugga.
weell I will miss my blond hair.

- fml

fan säger jag bara.... Kom te skolan 20 över 8 för att ha spanska, men oxå när man är framme får man reda på att den är inställd, fuck! o Den lektionen är typ 2 timmar lång ooxå.. kunde soovit :( Så just nu sitter kelly o har franska, malin är hemma och jag satte mig i ett tystrum i biblioteket. Lika bra, så får jag plugga lite. Det lär behövas så det är bra att det finns så tysta rum här som man kan sätta sig i o plugga, även fast jag jag känner mig som en nörd när jag sitter häär ahaha. Jaja nu ska jag få ngt gjort.

- yeeah !

Har precis laddat hem Hangover 2 , såå ska snart ta o kolla på den. Sägs att den inte är lika bra som första filmen men det tror inte jag heller :D Första filmen äägde ju. Såäre iallafall kollar även på 2 1/2 men just nu. Men ska börja ta bort sminket o grejs så slipper jag göra det senare. pöss!
`
Såhär blir nog förmodligen veckan:
:
Tisdag: Skolan, blir antagligen gymmet efter (löpbandet), plugg.
Onsdag: Skolan,omprov och sen frisören.
Torsdag: vääldigt lång dag i skolan, kanske trääna?, plugg.
Fredag: skolan, sen inga planer än så länge.
Lördag: kanske Halloween? vet inte riktigt om det blir den här helgen.
Söndag: Träna? , Blir förmodligen ngn polare

- let's start over.

Gött vare att sluta 12, drog mig hemåt o sov. Var verkligen hur trött som helst. Nu har man bokat tid hos frisören också så efter onsdag så är jag inte blond läängre ;o Onsdag klockan 17. Nejrå får hoppas att det blir bra :) Är så trött på mitt hår just nu så det är lika bra att göra något åt det :) Ska försöka gööra lite mer på Insändaren som ska vara inne på fredag o sen plugga lite spanska. Men vi höörs ! :)

- slappdag

ingen blogging idag sry för det. Har varit typ en pyjamas dag idag, bara gått runt i pyjamas kollat film o bara haft det allmänt gött. Loove it. Ska snart blåsa håret för duschade ju föörut o nu ska jag platta håret på erika som har slingat hååret :D Tröött är jag också, hehehe .. men sängen får vänta lite. Imorgon slutar jag 12 !! :D Idrotten=inställd, love it!

- kvällen ägde!

fetttaade i oss godsaker,mycket snack,film o party till musik kan inte bli sådär jäätte mkt bättre:) Kom iallafall precis hem o ska erkänna att jag är rätt så trött just nu. Tog enormt mkt bilder men dom har inte jag så som kommer när jag har fått dom :) Men nu ska jag tvätta av mig sminket o läägga mig under tääcket o goossa med min voovve! Tack för den här kvällen/natten bruuudar!♥



- lördag

Lördagskvällen kommer att spenderas hos Malin med henne,Kelly och Lina. MovieNight, inte fel det inte:) Så ska ta bussen 18:26. Kommer hem senare ikväll/inatt. Och jag har betsämt mig för att färga håret, men denna gången hos en frisör så ska boka tid oxå får vi se när det blir. Men nu ska jag fiixa lite pöss :)
mitt hår blev väl lite fränt på bilden iaf hahahaha:)

- The way I follow my heart And it led me to a miracle


ååh.. :S

beslutångest o beslutångest...
Funderar starkt på att färga håret brunt igen, för att det sliter gör mkt på håret att blondera det hela tiden o utväxten kommer ju hela tiden. Men det är ju så att jag trivs så jävla bra som blond o inte lika bra som brunett. ÅÅhh jag vet inte :( jobbigt att bestämma sig juuu, men om ja ska täänka på att mitt hår inte går av så måste ja bli brunett ett tag. Fan.. hahaha vi får se vad jag bestämmer mig föör :s

- yeeah!

SLutar om 40 min och då är det HEEELG ! Har just nu samhäll o väntar på att mitt namn ska snart ropas upp också ska jag ut o snacka med läraren om hur det gick på provet, gick säkert hur dåligt som helst. menmen vad kan man gööra. Så är det ialllafall, nöjer mig med ett E :D Men vi höörs sen pööss!

-lalala

trött jag är, ska nog soova snart. FREEDAG IMORRN iallafall fan va göött :D sovmorgon o grejer, aldrig fel det inte. Hände inte direkt ngt speciellt i skolan idag så har inget skojj att berätta. Orkar inte blogga faktiskt, sry men vi hörs !

- That chould be me.

Shuullaahopsan :D
Lyssnar just nu på hög musik o högtalarna tsm med Emma samtidigt som vi sjunger mkt vaackert, eller inte hahah! Eller ah Emma sjunger bra, men ja suuuger :D Ska snart iväg o kolla på när brorsan spelar innabandy match,får se hur det går då. Ååh torsdag imorrn, vilket betyder att jag slutar 16.00 från och med den här veckan.. :( skit ooxå. Jaja men så är det. Iallafall inte långt ifrån helg nu heller, ååh fan va ja längtar.

-hihi

vet att måånga tycker att han suger o lalalala, men själv tycker jag att han är rätt så bra + han gör skiit bra lååtar, så här får ni den nyaste lååten :D Om han inte hade varit bra så hade han ju inte blivit as känd,right?:)

- snart mot skolan.

Godmorgon!
Ska snart dra mig till universitetet för att ta bussen till skolan,uuusch jag orkar inte. Blir slappklädsel precis som igår tjocktröja o jeans, loove it. Jag orkar inte bry mig möörkt ute,kallt,trött osv... Kommer sääkert somna på bussen:) Första lektionen är matte -.- sen samhäll,spanska,Lunch,Engelska och sen drar jag mig hemåt ! :) Men vi hörs väl,pööss!

- ahah vafan ! :D

fyfan vad skööna, ni mååste kolla hahahah :D

- bra text !

And I want it.

- F.M.L.

hhahah somsakt FML fan, jävla spanska skit,hatar läraren ,han är stöörd soorry man han är det. hehe har damp nu:) Somsakt blir omprov i spanska nästa vecka, yeeeey ! kommer ja lix ens klara det provet , njaaa tveksamt... Men blev chockad över att jag klarade hörförståelsen, haha jaha ja. så kan det vara. Matteprov sen då, ig-barn. Kommer inte gå bra blir nog omprov där ooxå. Mååste fan skaffa mig en extralärare i matten ;o jaja ska fortsätta ha spanska nu -.- pöösss!

- you make me happy.

shuuulahop, soovit en stund, skräääll! eheh men jag älskar att sova, så jävla gött. Skolan flög på bra idag.pluggade på håltimmen med Kelly inte för att det gick så bra men hehe ändåå:) Matteprov imorrn, jag kommer inte klara det. Tänkte dra mig till gymmet snart o köra på löpbandet i en timme typ o sedan hem o plugga,duscha. men ja bloggar nog sen pöööss!
.
Från balen.


Om igår:

gårdagen började med att jag drog mig från Pontus stuga vid kanske 9 på morgonen,drog hem sov,duschade och sen vid 18.00 blev det ut och kääka på en resturang eftersom brormin har fyllt år och blev hur mätt som helst . Efter det drog jag mig till Malins place med henne och Kelly. Hade en grym kväll med riktigt goooa brudar ! måste göras om =) Sen vid typ 12 drog jag mig hemåt o då blev det tv:n sen sooova (a) Bjuuder på några webb bilder på mig o Malin , haha sköööna va? :)
.
bildbooomb
Joo men man lever väl sig in i bilden hahahaha!
//pööööss!

trött.

är göör trött, berättar om dagen imorgon. Godnatt !

- döda mig hehehe!

forfarande kvar i stuugan, alla somnade typ runt 5 o typ nyss drog vi oss upp.
Vene om jag ska dra härifrån snart, rätt så tröött, o behööver ta en låång dusch.
Ååååh vad sköönt det hade varit. jag dör typ häär hahahh =) =)

- i stugan

sitter just nu i pontus stuga med dom boysen ni vet ahaha.... typ alla sitter med en varsin dator o nördar hhahah. Tror jag blir kvar här under natten, men vi får väl se . hehehe! Verkar som det iallafall hahaha. Menmen nu ska jag vara social så vi hööörs väl imorrn ifall det inte blir ngt inlägg senare . :)

- fridaynight

blev ingen kellyfis, hon fick inte komma... ;/ Jaja men så är det får se om jag drar mig neråt till boysen sen by my own, om jag orkar. Blev rätt så tröött nu kände jag men det kanske ändrar sig. Nu ska jag glo lite på Idol. Ha en härlig fredagskväll ! ♥

- stop fighting about the same old thing.

precis kommit hem från träningen, gött att få röra på flääsket lite. Ska fiixa till mig lite snart ser ut som jag vet inte vad. Hopppas Kellybelly får komma hiiit idaaag, så ska vi på ''lan'' elr vad vi fan nu ska göra med company! Om inte kellsan kommer så vet ja inte vad ja hittar på, men ja kmr väl på ngt tillslut ändå :D men hon måste koomma.hheeh. men vi får väl se.. guuud det luktar mat hääär, muuums! o ja bara bablar o bablar haha rolig blogg va? eller inte :) Men har inte tvingat er att läsa den heller så hehehe (a) nej nu ska jag sluta o babla vi höörs!



- kul på rasten.

sitter här nu på rasten med Kelly. Malin har precis dragit . vi väntar på att våran lektion ska börja. Hahha tog kort förut o kände att det inte blev bra haha. piinsamt typ en fläkt som blåser som fan när man skulle ta enskild kort ahahh hååret bara flööög! haah nejmen vi får väl se hur det blev. FREDAG IDAG, SÅÅ JÄVLA GÖTT !!!








- åh.

tänk att jag egentligen skulle börjat 11 idag, men vårat skolfoto sak är 8:30, faan :( Sitte fortfarande o funderar vad jag ska dra på mig för klääder. Orkar inte bry mig så det blir säkert samma som igår om ja inte ändrar mig i sista sekunden, heheh brukar bli så. aja men så är det iallafall. Egentligen skulle jag ju sovit nu:( menmen vi hörs !

- Maybe we reached the mountain peak and there's no more left to climb....

lalalala lyssnar just nu på musik. O kelly ville att jag skulle blogga så då gör jag väl det då =) Inte för jag vet vad jag ska skriiva men ändå. Kanske blir att leka häär på krp imorrn med Kelly o company men vi får väl se hur det blir. Och på lördag ut o kääka på en resturang för att fira att Storebrorsan Christopher som har blivit 21 år . O kanske en movienight med tjejoorna... Käkade på DOnken idag på rasten ,hihih standard ! såå jävla gött asså. Nu ringer väl snart Adam på skype så får väl va lite social. Imorgon äre skolkort eheh ,fan ja kommer bli cp! blir jag alltid ahhah!
Men nu ska jag kääka mat, pööss!
.
ooouuf !! skulle gärna ha ngt utav det här!
o lyyssnar på denna lååten.

- skype

snackar just nu i skype med några boys, skaa snart soova tror jag.
Börjar blii trött nu, känner jag. men vi hörs orkar inte blogga (a) pöss!

- trött igen men är hemma.

typ precis kommit hem o nu försöker jag hålla ögonen öppna, jäävla skola som gör mig så trött hehe :( Ska göra klart engelska inlämningen senare, åååh hade fucking spanska prov idag ooxå , hörförståelse, o hur tror ni det gick? hahah åt helvete. oj man kanske inte ska sväära men ja måste ju vara äärlig :) Jaja såäre iallafall. Hoppas kellyfiisen kommer till skolan imorrn, inte lika kul utan henne, haha :D Skolkort på fredag, hmm vad ska man ha på sig? hoppas vi ska ha ngt tema, men säkert inte :D

- buhu min mobil.

åååh fan! råka tappa min Iphone i marken, så nu sprack skärmen :(, föörsta gången det häänder mig, trodde ja skulle få slippa det jag. men näää nu vare min tur så nu är den trasig... Fungerar fortfarande att skriva med den o grejs men hela skärmen är fuckad så delarna ramlar väl av snart.. fan min teleboobbo.:( såäre iallafall spanska provet sket sig, tror jag. haahh inte gick det sådär jätte bra iaf. Ska försöka göra engelska uppgiften lite bara idag, får se om dt blir ngn träning sen. men vi hörs väl.
.
syns inte sådär jätte bra, värre in real. som tur var så var det
inte hela skärmen som sprack.

- om ja ska vara ärlig.

Om ja ska vara rakt av ärlig nu så kan jag inte spanskaprovet.... så mycket som man ska kunna så det går inte att få in det i min lilla hjärna. Så det får väl gå som det går imorgon. Förhoppningsvis kan ja få ett godkänt ahha men inte mer än det. Jag är trött o tänker fan snart sova(a) eller? fan skulle lääsa engelskaboken ooxå . Jaja jag får väl tvätta bort sminket o lägga mig o läsa då. menmen slutar iaf 13:50 imorrn, ååh äälskar't. Så dagen är inte sådär jätte jobbig imorgon förutom spanskan då... Men vi hööörs väl ha det bra!

- 2 1/2 men.

Någon mer än jag som bara läängtar till det börjar idag kl.21.00!
ASHTON KUTCHER är ju med i den serien nu, ooouuf han är snygg.
Bara det att han har odlat skägg o inte klippt sig  så är han inte lika snygg som
han brukar vara menmen,, programmets fel :(
Tror faktiskt att programmet kommer bli hur bra som helst. :D
.

- hatar spanska, heheh

hmm, hoppas ja få godkänt imorgon. Det mesta som jag är dålig på i spanskan är att skapa menningar tycker det är göör svåårt .. + att komma ihåg alla verb o allt typ hur det böjs i presens,perfekt,preterium,imperativ blandar ihop dom, heheh ! fandå. Såäre, får väl försöka lära mig. Och engelska boken ska vara utläst till imorgon, ooojråå har hälften kvar att läsa. Får väl läsa ikväll ist för glo på film,tv:n :( Skojj att sitta o läsa om det här känner jag,haha nä. Vet inte ens vad ja pratar om nu ehehhe. Jaja ska inte babla mer nu ska återgå till pluggandet, puss!

- trött som vanligt.

hahh trött som vanligt efter skolan o går sedan o lägger mig o sover.
Vaknade nyss nu då o ska nu börja plugga även fast ja inte orkar.
Skulle iväg o träna idag men eftersom vi sprang på idrotten så orka jag inte.
Spanska prov imooorrn :( ja kmr dööö.... nu måste ja plugga puss!

godnatt!

tar natten nu.

- I wait for you to giving me a sign

maybe I'm the one for you, maybe you're the one for me 
maybe we were meant to be together forever.




- hos pappa

Är hos farmin nu kom hit för kanske en timme sedan elr ngt. Fint vääder det är ute då. hahah regn är väl härligt, eller?;o Kallt ute nu ooxå, snart vinter;o Ska nog snart dra på någon film o ha en härlig söndagskväll kanske lite chips o dipp. HAhah kmr ihåg när jag hatade chips nu jag älskar det, muumma! inga fel alls det inte. Måndag imorrn, fan hoppas veckan går fort. Spanska prov på tisdags får plugga imorrn, orkar inte nu. men ha det najs!
var hur härligt som helst att sola!

- fade into darkness

sitter o surar lite för att V är dryg o inte svarar... hahaha skräälll.
Samma sak varje gång ju.. Skiter it nu :) såäre iallafall har precis vaknat,
sov hur gött som helst inatt,loove! Gjorde inte så värst mkt igår utan blev in
till stan en stund o köpte där en skjorta o en halsduk. Sen hem och fick då
världens mensvärk ,aaj... Menmen så äre i en kvinnas liv , haha!
Men sen blev det ut i vinterjackan o kolla på meteorregnet, lite fränt faktiskt.
Sen in snacka skype med Pontus,Tuana och Kellybellan! sen film o godnatt =)
Idag ska jag nog till solstaden o sola, såå jävla gött. Men vi hörs puss!


jag vill ha sommar ju :(


- nu blev man trött

ojoj chattat med roliga,sköna nya människor på ngn sida, haha fan va skojj.
men nu blev ja hur trött som helst så det blir att glo på tv:n en stund, ha det
bra ooxå hörs vi imorrn, puss! :D

- sveper en öl o hare gött!

yeeah, umgås med mina låtsas systar just nu, hur underbara'?!
ska färga håret på Emma snart o sedan ha en härlig fredagskväll med dom.
hihihi buuussi ja könner mig, love life fan !! =) ha det gött oxå hörs vi! :)

- För en minut sen var du min

ahhaha var ju hos tandläkaren o lagade ett hål ja har lyckats få :(
så fick ja bedövning då, känner mig hur uppsvullen som helst i munnen o
i kinden ehehhe, men tur att det inte syns. Får nu inte äta på några timmar.
Risken att jag biter mig själv i munnen utan jag vet om det är stooor.
Men ska dra mig till Samhällslektionen snart för en timmes läsning och sedan
lunch o Engelska, sen hejdå skolan och Hejjj till helgen :)

- tandläkaren, sen skola

ska snart åka iväg till tandläkaren :( o sen skolan. Freedag idaaag !!!





-tv

Glor just nu på tv:n typ något på 4:an, inväntar parlamentet heheh så jävla skojj. Fredag imorgon fan vad göött! Fr se vad man hittar på för något hihi älska helg fan, finns inget bättre ;) för en stund sen så förhörde jag Emma med hennes läxa om könssjukdomar hahah jora så att...:) menmen ska forsätta glo på tv:n, puuss!


-tröött o sliten efter prov

som rubriken säger är ja hur trött som helst efter provet, men jag tror att dt ja kunde på provet räckte för ett godkänt om inte mer. Det är jag nöjd över, men nu ska jag kliva av bussen ha det bra puss! =)


- haha döda mig elr ngt.

Sitter o skriver massa frågor till mig själv o inte visste jag att det skulle ta över en timme o sitta o skriva det. Inte klar än ens. Fan. Sen ska ja sitta o gå igenom dom frågorna om o om igen tills jag lär mig... hmm hur ska man hinna allt det där innan klockan 21.00 då greys anantomy börjar :o ojojoj streess + ska duscha innan . Hahaha fan vad jag klagar, hahahha ! Nu äre som det är right =D hmm jaja hoppas bara att man får till ett godkänt imorrn då är jag nöjd ! :)

- vill inte, orkar inte, kan inte!

Sovit en timme nu så nu äre väl dags att börja plugga, buhu! Ska börja med att läsa aaallla sidorna som är bra att läsa o sedan skriva frågor te mig själv o svara på dom hehehe, smart va? Inte direkt men dt hjälper mig lite iallafall.:) jaja får väl se hur det här går vi höörs!


-samhälle

har just nu samhäll och läraren håller på med att snacka om ngn powerpoint medans vi antecknar på datorn. Och fyfan vad tröött jag är.... vill bara hem o sova i min sköna säng. Har spanska efter detta, drygt -.- men nu ska jag fortsätta att lyssna på vad han sääger.;D

- pluugg

Just nu pluggar man, haha o tror ni att det går bra? nää inte direkt va :(, gud fastnar typ vid varje fråga,kan inte ett piss. Men det kanske är därför man pluggar. hahaha. ÅÅh så ovärt inlägg . Men gör nog det här för att få slippa plugga en liten stund bara, hihi . Väntar oxå på att maten ska bli färdig, muumms! Jaja ska väl fortsätta nu så jag kommer någonvart, men det blir ju att man klickar in på FB ist heheh !
.
bild från somras, I think?
ha det bra! // Emelie S.

- Grattis Mamma 37 år idag ! =) <3

Säger grattis till min älskade mamma som idag blev 37 år.
Loove heer! ♥♥♥♥♥





- plugga vare ja!:)

Hmm ska nog sova lite innan jag sätter igång med att plugga, så jag lix orkar att plugga. Desperate housewives (stavning) börjar idag igen, yeees!! Älskar dt programmet, men nu ska ja sova pööss!;)


- hatar spanska..

sitter nu o tränar inför spanska provet på spanska lektionen hahah!
Läxförhöret gick bra, tror jag. vi slutar om typ 20 min, fan vad gött.
Sen ska vi lääsa på engelskan ,chiill. Jaja men höörs sen !

- hhaha garvar varje gång.

svär varje gång jag kollar på den så garvar jag som fan hahaha.!!
fyfan hahaahahha!

- trött o stressad

ååh känner mig gör stressad inför samhälls provet på torsdag så jag tror jag döör snart :( Imorrn då jävlar ska jag fanimej plugga o inget sova efter skolan hahaa. Nu ska jag försöka klara av spanska orden som vi har till imorgon men som tur är kan jag redan dom flesta, så det blir nog inga problem ! =) Ska hoppa in i duschen ooxå. Körde rugby idag på idrotten o det var as skojj ahahha, garva som fan! Kom hem så jäkla sent idag så jag hann inte iväg till träningspasset som började 16:45, suur blev jag.. bussjävlar som går dåligt :( Jaja men så kan det vara. Nu orkar jag inte blogga mer, pööss!
bilder från i igår:
- Sometimes I pretend to be normal
But it gets boring so, I go back to just being me.

- snart till mamma

sitter nu o väntar på att mammii ska komma o hämta mig
och brormin, blir alltså ner te henne nurå =) Drog till bergvik förut,
fanns inte direkt det ja hade tänkt att ja ville ha men jag fick med mig 3
tröjor hem iallafall. Uussch o jag är jääätte mätt nu också ,tror ja spricker hahah.
Jaja vi höörs, pööss!

- tröötter, men lever ! :D

ska nog dra på en film nu o mysa ner mig under täcket.
Hoppas ni hade en häärlig Lördag ! =)
,
haha bjuder på denna, inge smink och ofixat hååår men det får gå.
Pööss!

- Love the life !

snyygga osv...♥

- yesterday was nice ;D

Hallojsan alla glaada !
Jag har precis vaknat och guud vad trött jag är.
Kvällen igår med Kelly var hur najs som helst,måste göras om! ♥
hihi, kan ju sääga oxå att hon verkligen äägde på att skjutsa på
cykel hahahh ! =) jaja men idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra än.
Vi får väl se om man tar och hittar på något.
Kellan har alla bilder vi tog på hennes dator så tyvärr så kan jag inte lägga
ut ngn bild just nu ;( Vi hörs senare, pööss!