En bättre look på naglarna

 
 Här får ni se en bättre bild på hur mina naglar ser ut just nu
lovelovelove
 

Första Advent

Blev lite städning i rummet idag istället, då jag var för lat för det igår haha. Tagit fram lite julpynt också så nu är det mysigt i rummet. Typ det enda positiva med vintern/julen är just när sånt här kommer fram eftersom det blir mer mysigt. Annars så föredrar jag ju självklart sommarn och värmen.

The hunger games:Mockingjay part I

 
Igår såg man äntligen Hunger Games MockingJay part I på bio tillsammans med Malin och Nea. Den var självklart lika bra som jag trodde att den skulle vara om inte snäppet bättre.
Can't wait tills nästa och sista delen kommer ut! 
 
 
 
                 
BETYG: 5/5 
 

ooh happy day

 
Då var min praktik på nöjes avslutad och fick idag veta att jag även har fått jobb där, timmar då. Men det är ju alltid något så förhoppningsvis kan man få några jobbpass där framöver och börja tjäna lite pengar. Känns riktigt bra! Sen är det bara att fortsätta söka flera jobb och inte ge upp helt enkelt haha.
 
Menmen idag är jag antagligen ledig och ska nog städa mitt rum så det blir fint och få in lite julmys-känsla. Det är ju trotsallt 1:a advent imorgon!

Love my new nails

 
Jag tycker ju om att köra på lite annorlunda ibland som ni kanske har märkt haha. Det blir så snyggt! Supernöjd, Silva på Khloeé Salon de Lux, är grym. Sjukt att jag har fixat naglarna i lite mer än två år nu, fan vad tiden går fort. Vet inte hur jag någonsin ska kunna sluta med detta haha.

This house no longer feels like home

 
Det här är en favoritlåt för tillfället, lyssnat på den minst 3 gånger varje dag i ungefär 4-5 veckor.  Den är rätt gammal men upptäckte den inte förens då & nu går den på repeat. Love it.

 
Oh,you can't hear me cry
See my dreams all die
From where you're standing
On your own.
It's so quiet here
And I feel so cold
This house no longer
Feels like home.
 

Oh,when you told me you'd leave
I felt like I couldn't breathe
My aching body fell to the floor
Then I called you at home
You said that you weren't alone
I should've known better
Now it hurts much more.



Not yet, but soon

 
Fredag, men inte helg för mig än tyvärr. Ska ju jobba även den här helgen, menmen ledig mån-tis, så ska ej klaga haha. Iallafall så är jag otroligt trött just nu och skulle kunna somna närsom, men får hålla mig vaken ett tag till, inte natta än inte ;)

Easy baby maybe I'm a liar

 
Sista lediga dagen sen är det 5 dagars praktik som gäller. Ska antagligen iväg och träna senare ikväll och kanske kolla på brorsans innebandymatch om han har tänkt att spela då haha. Men nu ska jag plocka lite i rummet, det ser förjävligt ut här om man säger så.

Ed Sheeran / Ericsson Globe

 
Kan bara säga AMAZING!
Att en person på en scen med endast sin röst och sin gitarr kan underhålla publiken på det sättet han gör är något som jag förundras över. Det här är något jag kommer att leva på länge.
 
 
 

Gud jag dör....

 
.... längtar så 

Sliten

 
Haft rätt mycket denna veckan och inte direkt haft tid för att blogga, men är ledig imorgon och på tisdag, så då kommer det att dyka upp några inlägg, speciellt från Ed Sheeran-konserten och Stockholm då såklart. Men tror faktiskt jag ska sova nu, har lite svårt för att hålla ögonen öppna känner jag, puss och godnatt!

Home sweet home


Precis kommit hem och tagit en dusch, nu ligger jag nerbäddad i sängen, så skönt att vara hemma. Men klart att det var gött att komma bort lite från goa kära Karlstad. Ed Sheeran var hur bra som helst, kan inte ens beskriva med ord hur grym han var på scenen, men berättar mer om detta imorgon, för är rätt sliten nu och ska upp och göra mitt första praktikpass imorgon, wish me luck, puss!
 
 

Framme i Stockholm




Stockholm imorgon / Ed Sheeran

 
Imorgon drar vi äntligen till Stockholm för Ed Sheeran - Konsert och lite shopping såklart. Vi bokade detta redan i våras och nu är det dags! Lär bli så sjukt kul och ska äntligen få lyssna på Ed Sheeran live!
Och det är ungefär ett år sedan vi såg vår kära Bruno Mars live också, tror detta kommer bli minst lika bra!
 
 
 
 

Farsdag!

Idag är det din dag bästa pappa ♥

One more drink and I'll be okay

 
Hade en riktigt bra kväll i fredags med Lina,Nico och Emelie!
Thanks girls!♥
 
 

Lever för fredagar!

Som rubriken lyder, fredagar är det man lever för. Okej, kanske inte riktigt så men nästan. Just eftersom det är dags för helg och oftast massa roligheter haha. Ikväll blir det antagligen tempel med fina & saknade brudar, kommer garanterat bli riktigt kul, well like always!;)
 
 

- We did everything right, now I'm on the outside




Håller just nu på att fixa mig för att sedan åka in till stan för jobbcoach, känns som den här dagen kommer vara väldigt dryg dock. Ska vara där 3 timmar sedan hem och byta om till träningskläder och dra och träna då. Jag får se vad man kör på idag, men lär nog bli lite cardio, var ett tag sedan. Lär väl inte orka något haha, men får helt enkelt kämpa!

Some good news!

 
Hej!
Idag har jag äntligen gjort lite framsteg på jobbsidan, har nämligen idag fått praktik på nöjesfabriken och kan finally skaffa lite erfarenheter och om det går bra och sådär, kanske få möjlighet till ett jobb där.  Glad att jag bestämde mig för att gå till jobbcoach, lyssna på nöjes och bli intervjuad imorse då jag egentligen inte ska vara där den tiden. Gick dock därifrån med tanken att intervjun gick apdåligt, men någon halvtimme senare ringde dom och sa att jag hade blivit vald. Så gjorde ju garanterat rätt väl att dra dit imorse! :)

Dawn of the planet of the apes

Tipstipstips!
Jag kollade på den här filmen igår, det var riktigt bra & spännande.
Helt klart en film som levde upp till mina förväntningar. HÄR kan ni se filmen.

Frukost / Bra start på dagen

 
 

Snart halloweenfest número dos

 
                                                                                                               litet smakprov inför ikväll
 
Har sprungit runt i stan, i sista minuten, köpt blod och lite sådant till ikväll. Och nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska packa ihop lite grejer som jag ska ha med mig ikväll, fest och övernattning står på schemat. Tror detta kommer bli riktigt kul. Juste, testade ju Sushi igår och det var inte så illa som jag trodde, gick faktiskt att äta haha. Så det kanske blir Sushi någon mer gång ;)