Bodaborg imorgon!


 
Blir till bodaborg imorgon med Emma,Marcus och Filip.
Så uppdateringen kanske inte är på topp imorgon, men kanske får in något inlägg.
Puss godingar, hoppas ni njuter rejält av sportlovet!

..

 
Sjukt dålig dag idag, sjuuukt irriterad så jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen. Hahah ååå orkar inte med mig själv och mitt humör idag. Kan nog bero på att man inte har käkat något + huvudvärken. Så kanske inte så konstigt att man har det här humöret ändå... hahaha hoppas det slår över och blir bättre snart.
 

Onsdag

 

Det drabbar inte bara dig...

 

Heart Attack

 
Min kära vän Malin, tipsade mig om en ny låt som har kommit ut, måste säga att den var grym! :) 
 


Putting my defenses up
Cause I don't wanna fall in love
If I ever did that, I think I'd have a heart attack

Never put my love out on the line
Never said yes to the right guy
Never had trouble getting what I want
But when it comes to you I'm never good enough

When I don't care 
I can play him like a Ken doll
Won't wash my hair
Then make him bounce like a basketball 

But you make me wanna act like a girl
Paint my nails and wear high heels
Yes you make so nervous that I just can't hold your hand

You make me blow
But I cover up, won't let it show
So I'm putting my defenses up
Cause I don't wanna fall in love
If I ever did that, I think I'd have a heart attack
I think I'd have a heart attack 
I think I'd have a heart attack
.............................................
............................................
.........................................
.....................................

- I'm putting my defenses up

 
Okej ...haha, jag erkänner.... step-passet... ja vad ska man säga om det passet, haha... kände mig dålig, hängde inte alls med i svängarna, trodde att det skulle vara såååå mycket lättare än vad det var. Hhaha gud pinsamt! Där stog jag och Emma som två stora frågetecken och försökte iallafall hänga med på något. Hahah nej men måste nog gå på fler step-pass för att kunna det där, för om man kan det tror jag nog att det kan vara grymt kul, och jobbigt då. Haha kanske får ge det en eller två chanser till. Eller vad säger du Emma?;)


fint väder idag btw, det gillar vi!
 
 

Bak och teorikurs

 
Precis bakat kärleksmums med Emma, lika gott som vanligt. Nu ska jag börja fixa mig för att sedan åka till tingvalla på teorikurs efter det blir det direkt till friskis för ett step-pass, första gången jag testar det, får se hur det är, säkert rååjobbigt;)
 

känslan

 
Igår hade jag en sån där kväll/natt då man bara vill krypa upp i någons famn och bara ligga där, känslan, att känna sig trygg, doften av killparfym, närheten, själva känslan av att man har någon där som bara håller om en. Igår var det verkligen en sån kväll som jag hade den där känslan. Det var då, det hade varit så perfekt att bara ha någon man tycker om brevid sig. Går bara och väntar på att den där speciella killen ska dyka upp.
 

24/2

 
Idag blev det en sväng in till stan och sedan till bergvik. Det är väl självklart att när man väl har pengar så hittar man ingenting och när man inte har pengar alls då finns det hur mycket som helst man vill ha. Jobbigt läge. Somsagt hittade jag verkligen ingenting som jag egentligen var ute efter, bara en massa snygga jackor. Kunde inte stå emot och köpte hem en jacka för 600kr, som om jag inte redan har nog många jackor...
hahaha bra där emelie solsten.
 
 

mys


haha sjukt kul

 

♥♥




 

Sportlov

Äntligen!:D


En lektion kvar!

 
Endast en lektion kvar och det blir ett spanska prov. Snart är det fan sportlov, kan inte längta mer nu. Behöver ett långt break från skolan. Dock kommer man få plugga under lovet, men är iallafall borta från skolan ett tag.När klockan slår 14:45 då är jag glad!
 

Jag just nu:

 

Victoria's Secret ♥

 

Väntar på teorilektionen!

Sitter hemma hos Malin och ska om en stund dra oss mot teorikursen. Sen ska jag hem och plugga spanska direkt,kul... Fick reda på att jag ska göra provet som jag missade förra veckan den här fredagen istället , orkar inte :(


Värt att kolla på!

 
Sätt er ner och ta ungefär 2 minuter och kolla på den här videon.
Underbara.

19/2

 
Idag hade jag inte samma ork som igår när jag vaknade imorse, kände som om någon stog och slog en hammare mot mitt huvud. Så fick bli hemma idag. Gillar faktiskt inte att stanna hemma från skolan, speciellt inte när det finns så mycket man måste få gjort. Går alltid till skolan även om man känner sig lite "krasslig" haha, men idag så ville inte mitt huvud följa med mig till skolan, helt enkelt. hhaah!
Men nu ska jag försöka ta något att äta.
 
 

Halloj!

 
Första teorinkursen gick bra, trodde det skulle vara mycket drygare faktiskt. Men det gick rätt fort. Ska snart ta en dusch och sedan sätta på det senaste avsnittet av The walking dead. Så grym serie! Menmen, imorgon slutar jag 12:30, otroligt skönt, eftersom i vanliga fall brukar vi sluta runt 16:30, rätt stor skillnad ;) Så jag behöver inte direkt ha någon speciellt ångest inför imorgon, härligt!
 

18/2

 
Tvingade mig själv att gå upp och dra till skolan imorse.
Trots förkylningen, huvudvärken och ögonen som rinner. Haha jag ser väl kanske inte så normal ut idag om man säger så haha. Gäller att bita ihop. Har hört att det är jätte många som har drabbats av det här, undrar om det är något litet virus eller någon influensa? Men iallafall, jag har ju min första teorikurs angående körkort idag efter skolan, så tänkte att det kanske inte vore så bra om man missade det. Skriver senare!
 



Idag mår jag inte bra.

 
Ussch inte mått speciellt bra under helgen och idag är det nog värst.
Så bloggar när jag mår bättre.
 
 

avslutar fredagen

 
Nu ska jag krypa ner under täcket och börja läsa en bok, femtio nyanser av honom, efterlängtad, sägs vara bra. Imorgon åker jag antagligen till Hagfors (för innebandy) under dagen och på kvällen kanske det blir att träffa saknade Kelly och ha en myskväll om vi inte kommer på något annat.
Endast en vecka kvar i skolan sen är det lov, skönt!
 

Resultatet:

 
Fick ingen direkt bra bild, suddigt o grejs, men ni ser ju på ett ungefär hur färgen blev.
Dock syns det inte att jag har klippt mig på den här bilden. Men det har jag, haha!
 
     
 
 

Home!

 
Blev att skippa skolan idag, var nog bäst så skulle jag tro.
Så sitter hemma med huvudvärken och lyssnar på musik. Tänkte ta ett kort på mitt hår snart så ni kan se resultatet, blev väl inte en jääätte mega stor skillnad men ändå. Ska snart ta en promenad med hundarna och sen borde jag egentligen sätta mig och plugga, men haha det vet jag inte om jag känner för. 
 
Sökte ett sommarjobb igår på kbab, det sommarjobbet är nog inte riktigt min grej om man säger så. Men om man kollar på lönen man får från KBAB och lönen man får från Komunen, så är det en väldigt stor skillnad. För hos KBAB kännar man 93kr/timmen och hos Kommunen 55kr/timmen, vad är då mest värt?!. Om man får mer pengar på ena stället så känner jag att det lugnt är värt det. Förra sommaren fick jag bara runt 4500 kr.
Det tog ju slut på nästan 2 veckor.
 
Och sen ska jag även anmäla mig som funktionär på Putteiparken.
  
Menmen får väl se vad det blir för sommarjobb iår, det är ju ett tag kvar somsagt ;)
Men är det någon av er som har börjat fundera på något sommarjobb?
 
#lastyear
 
 
 
 
 
 
 
 

Alla♥dag

 
Idag har det absolut inte varit min dag, kämpat mig genom natten med en enorm huvudvärk som har hållit på ända sen dess. Är väl säkert på väg att bli sjuk nu. Men iallafall var hos frisören förut klippte mig och gjorde slingor. Bild får ni se imorgon för nu orkar jag inte.
 
Idag var det ju även alla♥dag, haft en mysig dag?
Jag hade väl egentligen inget planerat idag men kunde ha träffat en pööjk förut, men tog så lång tid hos frissan och sen så är jag väl inte direkt på topp idag, om man säger så. Får se om man ens går till skolan imorgon. Men hoppas ni haft en bra dag/kväll och myst mycket ;)
 
Den här bilden passar in på mig just nu,haha!



Gott!

 
Gjorde mig precis en supergod och nyttig smoothie.
Och nu ska jag sätta på senaste avsnittet av Pretty Little Liars, wooho.
 

panik!

 
Det var fan inte lite man behöver göra inte!
Det här möts man av direkt när man sätter på datorn. Sick.
 

 
 

Stay

 
Musikvideon till Rihannas låt Stay, kom ut igår.
 

Godmorgon!

 
Sovit gott?
Sitter just nu och pluggar lite, måste ta mig igenom spanskan sen, ååå hatar muntligt blir så nervös.
Får hoppas att det går snabbt, så det är gjort sen. Har en psykologi lektion först + en fikakurs, haha inte direkt så sugen på fika direkt på morgonen, men får nog i mig något ;)
Nej men nu ska jag forsätta med spanskan, skriver sen, puss!
 

- Life is good

 
Blev sjukt trött nu, så funderar på att skita i spanskan för tillfället och gå upp lite tidigare imorgon istället. Sitter verkligen och försöker hålla ögonen öppna och då känns det inte som någon större idè att vara vaken. Men iallafall så var jag och tränade förut, hårt pass, sjukt skönt, brände runt 750 kalorier. Riktigt träningssugen var jag. Förövrigt har den här dagen varit super och jag är på ett riktigt bra humör, fler sådana här dagar tack:D
 
Har även bokat tid hos frisören på torsdag, spännande!
Så det är hos frisören jag tänker spendera min alla♥dag, haha superduperkul!
Haha nej men det blir ju så när man inte har någon pojkvän och då får man väl hitta på något själv istället. Så ändå rätt tur att jag fick tid på torsdag så slipper jag kanske all tjat och gulligull om den där dagen i några timmar iallafall haha. Deprimerande. Aja min tur kommer väl snart, förhoppningsvis. Haha.
 
Fettisdagen idag också, käkat någon semla? ;) 
Själv gillar jag verkligen inte semlor, uusch bara tanken på en semla, nej fy hahah.
Haha semlor och jag går väl inte direkt ihop.

12/2-13


 
 
Hejdäär.
Sitter just nu på tingvalla studiecenter och ska plugga lite innan jag åker och tränar.
Imorgon har jag ju muntligt spanska prov,svårt... Men är fortfarande as glad pga matten, så otroligt skönt när man har/haft stort problem med det, och har verkligen lagt ner mycket energi på just matten, sen råkar man få ett bra resultat på provet och en lärare som är stolt. Ååå så underbart.

Sjukt glad!

 
Godkänt på matteprovet, fick tillochmed ett D, helt sjukt.
Trodde inte att jag skulle klara provet och nu när jag gjorde det känns det hur skönt som helst.
Lägger man ner tid så lönar det sig, det märkte jag idag.
 
 

Sleep tight!

 
Nu blir det att tvätta bort sminket och fixa för att sedan krypa ner under täcket.
Blev tyvärr inte såå mycket plugg idag "lat", men imorgon så kör jag på.
 

Nytt kändis par!

 

Molly Sandén & Danny Saucedo 

Har nu kommit ur som ett par, kul!
 
 

svarar igen:

 
 
Visst kan jag det, ska försöka tänka på det.
Så förhoppningsvis kommer det en dagens outfit imorgon! :D
 
Ge gärna tips på mer ni vill se i bloggen!

Svarar:

 
Fick en fråga angående horoskopet som jag la ut tidigare idag.
 
Det finns på veckorevyn.
Klicka på länken här nedan och tryck sedan på veckans horoskop
för att sen kunna ta reda på hur ditt horoskop för den här veckan ser ut :)
Extra tur i kärlek den här veckan kanske?
 
http://www.veckorevyn.com/horoskop 
 

intressant;)



 

En skitsnygg Rihanna!



Grammy-galan ägde rum igår och där var nog Rihanna en av dom som klädde sig bäst.
Otroligt snygg var hon, med en sjukt fin röd klänning.

ny vecka.

 
Då är vi igång igen.
Har just nu en liten rast, typ 10 minuter, värt haha.
Det värsta är att jag måste plugga när jag kommer hem och det har jag ingen lust med. Vill hellre åka och köra ett träningspass men självklart så måste ju skolan vara prio1. Får se om man hinner med träningen, men det kommer jag nog troligtvis inte. Sjuuk huvudvärk också, men det är väl inte så kontigt med tanke på den läraren vi har + att jag är blind och måste anstränga mina ögon för att se vad som står på tavlan, bra där emelie! :D
 

orkarinte

 
 
Vill inte ha måndag, vill inte till skolan, vill vara hemma....

- Nothing in common

 
Äntligen är den härliga söndagen här igen, så vi har längtat, håller ni inte med? ...
Haha nej fy mår bara dåligt av tanken som vanligt. Har nämligen grymt mycket i skolan nu (som vanligt), 4 prov den här veckan står på schemat. Två engelskaprov, sedan har jag ett muntligt i spanska på onsdag och ett "vanligt" spanskaprov på fredag. Och med det har jag även en massa inlämningar som ska in, #ALDRIGVILA.
 
Men jag hoppas verkligen att den här veckan går fort så man kan få helg igen.
Nej men nu ska jag kika på Teen Wolf igen tillsammans med min goding Emma.
 

chillin' i beebisdreessen ;)

9/2

 
Min kväll blir sittandes i sängen framför Melodifestivalen med en enorm huvudvärk och lite sådär trött på livet-känsla. Haha dock standard. Men iallafall även om Mello egentligen suger, så måste man ju sjävklart kolla på det + idag så är ju Erik Segerstedt med och det vill man faktiskt inte missa. Hoppas på något bra bidrag idag, dock är det ju väldigt teksamt. Haha aja ska gooosa lite med Milouoch fortsätta kika.
 

-


Hello!

 
Har hunnit med ett träningspass och även släktkalas för farfar som blev 70 år. Ska snart klicka på ett avsnitt av Teen Wolf och sedan får man se vad kvällen bjuder på, har planerat något men vi får väl se om det blir av helt enkelt :D puuss!
 

Helg!

 
Pluggade som en idiot inför matteprovet och tydligen hjäpte det väl inte speciellt mycket på provet jag hade imorse, ååå damp. Jaja blir nog ett omprov på det, men vi får väl se vad resultatet blev när han har rättat dom. Men nu är det iallafall helg och då orkar jag inte bry mig om matten känner jag.
 
Alltid lika skönt med helg ♥♥
 

pluggarN

 
Precis kommit hem efter 3 timmars plugg med matten, stoort matteprov på fredag som jag antagligen inte kommer att klara. Men jag försöker iallafall, alltid något, sägs det iallafall, haha! Så blir rätt dålig uppdatering den här veckan eftersom jag kommer plugga matte några timmar efter skolan. Men något inlägg ska jag väl få in. 
 
 
 
 
 

Träningsvärk!

 
Har sån sjuuuk träningsvärk, kan knappt sätta mig eller ta mig upp från toan utan att bli tvungen att ta emot mig själv med händerna mot väggen och samtidigt skrika till lite av smärta. Hahaha det är så sjukt. Frågan är hur jag ska kunna ta mig upp från stolarna i skolan imorgon, det ska bli kul att se.
 
 

Naglarna fixade.

 
Varit och fixat naglarna igen då.
Så här blev det den här gången:
 

Bra start på veckan!

 
Måndagen började med en naturlektion på ungefär 3 timmar, fick reda på att de två sista lektionerna var inställda pga sjukdom. SKÖNT! Så sitter redan nu hemma. Ska snart göra mig något käk och ta en sväng med hundarna. Sen får man se vad man hinner innan man ska iväg och fixa naglarna igen, och det behövs verkligen. Eftersom jag har brutit tre naglar, oont! 
 
Och nu snöar det sjävklart ute igen... :(
 
 
 
 

Godmorgon

 
Söndag igen, som vanligt.
Ska ta lite frukost nu sen ska jag sätta mig och plugga en stund.
 Börjar få ont i halsen också känner jag, kuuul! Aja men nu ska jag ta mig upp ur sängen. Puss!

 

..

 
Lite förbannad nu faktiskt om jag ska vara helt ärlig.
 
 

Det var den lördagen!

 
Halloj.
Följde precis Emma till M. Skulle egentligen blivit utgång idag men det fuckade upp sig lite, så det får väl bli typ nästa helg eller något. Har iallafall hunnit med lite plugg och sedan kollat på två innebandymatcher, intressant va?... Förstår det. Mitt liv är ju så himla intressant haha eller inte ;) Nej men nu ska jag sätta på Vampire Diaries, ha det gött så länge!
 
Skulle inte tveka en sekund ...... (han till vänster, black hair)

Match nummer 2!


Plugg


Drar mig mot tingvalla för att plugga lite matte och natur, finns inget som passar bättre att göra en lördagsmorgon? har jag fel?... Nej helt seriöst, skulle hellre vilja vara hemma och sova, men man gör det man måste göra helt enkelt. Förhoppningsvis kan jag skicka in min inlämning i natur idag.

skulle inte sitta fel...

....med massage. 
Såå sjukt ont i nacken och axeln, får panik. Kanske ska ringa mammi?(a)
Imorgon ska man vara sjuuukt duktig och åka till tingvalla tidigt på morgonen för att plugga matte, fun_life. Eller inte, men det är något jag måste göra. En inlämning i natur ska in på söndag också, så den behöver göras. Det är ju helg och då ska man egentligen inte behöva att tänka på skolan,
men den följer med en hem ändå.
 
 

Kära fredag



Little Mix - Change your life

 
 
 
  
Musikvideon till Change your life kom ut igår, sööt video! :)

Dålig dag

Dagen började råådåligt, sjuk irriterad,arg så jag vill bara lägga mig under täcket o grina.... Men det går ju inte.... Sitter iallafall nu äntligen på bussen med en enorm huvudvärk! Hoppas att dagen blir bättre sen!