Beställt

Klickade precis hem lite sköna grejer från bikbok,
superbra att man kan beställa därifrån nu! :)

haha fan!

Satt och klippte ihop en video, men självklart fuckar datorn upp och moviemaker stängs ner precis när jag skulle spara. Haha jaa livet äger väl? Aja får lägga upp videon någon annan gång, orkar inte krångla igen. Sitter just nu med hårinpackning och tänkte snart ta och tvätta ur det. Sen ska jag läsa samhällsboken och lite ur engelskaboken sen tänkte jag sova. Godnatt på er godingar!

En riktigt vän?

 
Vad är det som gör en person till en bra vän?
 
Alla har olika åsikter om vad som är just en bra vän, hur en vän ska bete sig och hur den inte ska bete sig.
Vad man än går igenom, hur hårt eller jobbigt det kan vara så står de riktiga vännerna alltid kvar i slutändan. 

En vän för mig och för dom allra flesta är nog en som alltid har tid för att lyssna på vad man har att säga.
Ifall man har ett problem så ska dom finnas där och stötta dig. Men en vän ska även kunna vara en som ger kritik om man har gjort något fel. Den ska vara förstående men ändå hård.
En vän ska inte vara en som bara hör av sig någon gång varannan månad när den bara behöver/vill något. Eller en som bara slutar skriva helt random och sen skriver 3 månader senare och sen tror att allting är som det alltid har varit. En vän är en som man kan lita på och vara säker på att den inte går bakom ens rygg eller ljuger. Värsta jag vet är när någon ljuger rakt framför ansiktet på en, och nu menar jag inte massa smålögner, även fast dom heller inte är så värst roliga. En vän torkar ens tårar när man bara vill gråta ut all smärta och ilska man bär inom sig. En vän sviker aldrig. En vän brukar oftast veta om man mår dåligt och försöker då få personen på bättre humör. En bra vän tycker om dig även när du inte är på ditt bästa humör.
En vän står kvar nomatterwhat!

 
 

:*


Mot gymmet!

Nu ska jag byta om och sen drar jag till gymmet och kör hårt.
Hörs senare!
 

Söndag!

Vaknade för ett tag sen, funderar nästan på om man ska sova lite till, bäst att passa på.
Idag blir det iallafall att plugga och förhoppningsvis träna, kanske ska på släktkalas senare också, kusinen har fyllt år. Börjar få lite söndagsångest, har så grymt mycket i skolan just nu. Men skriver senare, puss!

Project X!

Film med godingen nu, hörs imorgon!

Bilder!

 

Fotat!

Varit ute och fotat med Emma, bilder kommer snart, stay tuned!


- Someone had to draw a line


Hold me now I need to feel complete

Haha hamnade i depp-mode tsm med Emma, nu torterar vi oss själva med kärleksvideos, lovesongs osv.
Hahha fuck life ;)

See heaven’s got a plan for you!

Tjeniiispeniiiss!
Sitter och chillar med Emma, snackar en massa och lyssnar på musik. Det är aldrig fel. Typ bara en månad kvar till halloween, hmm kanske ska börja planera på vad man ska hitta på... ÄÄsch det fixar sig, hoppas jag ;) 

Fredag och jag mår bra!

Tack fredag för att du är här, såå skönt med lite ledigt!
Inget direkt planerat idag, ska antagligen ner till mammi igen och umgås lite med Emma. Sen får vi se vad det blir.  SÅ ska väl typ försöka få ner det jag ska ha med mig, jag skriver senare, puss på er godingar!

Dagens:

Spanska snart:(


new in:

n:

We ruled the world,


Torsdag!

Fyyyfan vad jobbigt det var på orienteringen, haha tur att mina brudar gör det skojj!
Det var så blött och lerigt i skogen så vi gjorde det bästa av situationen och lekte att vi blev barn igen, 
Haha tro mig, askul! :D
Hahaha, vi tog iallafall 7/10 kontroller, bra för att vara oss. Helt slut i hela kroppen,
och får se om man drar iväg på tjejkvällen, men ska käka typ nu,puuss!
taack skogen för dom är mysiga fötterna!

Godmorgon!

Precis vaknat, ska snart börja fixa mig lite och sen käka lite frulle. Fan vad trött jag är, känner inte alls för orientering. Men ändå rätt gött att det är det enda vi ska göra dag. Så är väl hemma runt 13 igen, ;)
Tjejkväll på stan ikväll, najs, blir att dra dit !

Träning!

Ska snart dra på mig träningkläderna och drar ner till stan för att möta upp Kelly och sen tar vi bussen till F&S för ett boxningspass. Kommer vara så jobbigt, men så grymt skönt!! Juste tog sprutan förut, fan vad ont det gjorde....:( men jag överlevde iallafall, det är positivt ;) Men nu ska jag byta om, puuss!♥

Onsdag

Har just nu engelska , så drygt. Sista lektionen iallafall sen har vi bara klassråd sen drar jag hem och taggar för ett boxningspass med Kelly! :) Har inte tagit sprutan än , ska göra det snart, åå kommer dö:( wish me luck!


Nya skor!

 
Tack mamma!♥

Spruta imorgon!

Vaccinering imorgon, fan, frukar det enormt.
Hatar sprutor, som tur är det den tredje och sista sprutan!

Mys!

Sitter i vardagsrummet med skönaste mjukisbyxorna, framför brasan med tända ljus och hockey på tvn. Just nu är livet bra. Men måste dock plugga lite nu, men aja. Hehe får njuta en liten stund till :D 
 
 
 
 

Taggad för idrott?

Blir att springa direkt på morgonen då, haha fyfan vad jobbigt...
Men nu måste jag ta bussen till skolan skriver senare, puss!

Tröött!

Så grymt trött, sleten, idag har det verkligen inte varit en bra dag överhuvudtaget. Hoppas på att morgondagen blir mycket bättre och att jag vaknar med ett bra humör. haha godnatt! ♥

Skolan

Så här ser man ut idag, rätt sleten;)
Har iallafall natur nu, och äntligen har jag fått tillbaka min skoldator, så ingen lånedator längre sååå skönt :D


Höst

 
weheartit

Söndag

Har såååå grymt tråkigt just nu, panik,haha måste hitta på något nu puss!

Film med godingen!


Länkbyte!

Kolla in den här tjejens blogg, hon skriver om allt mellan himmel och jord. Ni kommer inte ångra er!
http://erikasofiej.blogg.se/
http://erikasofiej.blogg.se/

Tack för igår kära vän!

Hade en grym utgång med Kelly och massa andra folk igår,!

- Still hear the song

Tjeenare!
Gjort svenska inlämningen, den blev inte alls bra, men den är inskickad iallafall. Får hoppas att man blir godkänd! Sen åkte man in till bergvik med mamma, kollade runt lite. Sen blev det hem, duscha, och har precis sminkat mig. Ska snart börja fixa håret. Ikväll blir det antagligen utgång, woopwop! 

Hissar!

Hissar One Directions nya låt/musikvideo, grymt bra! 

Dagens låt:

 

hÄÄLGA nuuu!

Nyss kommit hem, helt okej dag i skolan ändå. Nu tar jag fan helg! åååå vad skönt! Firades självklart med en cheeseburgare och en glass på mc med Malin,  det är aldrig fel. Cheeseburgare 4-life ;) ♥


Media

Har just nu media, och snart ska vi gå igenom photoshop, super! Så man kanske äntligen fattar lite ;) imorgon har vi studiedag rååågött, fast måste plugga men ändå :) blir tvungen att lägga ut en bild på min babe igen, för snygg!


Hårt pass!

Skolan rullade på som vanligt, matte suger, förstår ingenting, vet inte vad jag ska göra med matten, får panik.... Men iallafall var jag somsagt på ett boxningspass förut med Emma, haha jo men det gick väl bra?! haha eller? Rååjobbigt, men det ska det ju vara. Tror nog det blir lite lättare nästa gång då man vet ungefär vad man ska göra osv. Kollar på tv:n nu och smsar lite med fooolks, ska läsa det sista av engelskaboken, och sen antagligen soova. Lång skoldag imorgon, men ska försöka uppdatera er lite mer då ;) 

trött tjej!

Rååtrött, inte haft tid för uppdatering idag heller. Slutade sent idag, halv 5.. fyfan. Sen blev det hem, träna och sen blev det iväg och sola solarium med Emma, aldrig fel. Idag körde vi på kondition, och imorgon blir det förhoppningsvis ett boxningspass, men vi får se.

Jag tror jag dör?!


Det här går inte, för snygg! Måste se filmen, får panik.... och jag menar det .. hahaha :(










Måndag!

Inte bloggat något än idag, sorry!! ;) Inte direkt haft tid idag, stannade kvar efter skolan och pluggade med Malin. Duktigt? ooja! Kom hem sen har jag bara umgåtts med godingen Emma, snackat om allt som vanligt, skönaste bruden! Åååå vet ni vad jag kom på? Jag har sovmorgon imorgon, åå vad skönt.

Söndag

Kom precis hem till mamma, hunnit packat upp all dret. Nu spöregnar det ute också, härligt? Kan inte bli så mycket bättre, haha.... Nejrå men har en riktigt jävla söndagsångest... :(

Nytt:


 
Jackan "olga canvas parka" -  699.99 kr, Veromoda
Rosa tröjan: 99kr, h&m
Stickad tröja - 249 kr, h&m

Hänger med broo!


Lördag!

Ska käka om en stund och sen drar man ut och träffar Andreas, får se vad vi hittar på.
Lägger upp bilder på vad jag köpte senare!



Shopping på G!

Nu drar man till bergvik och shoppar lite !:D


Saknar tiden då man var liten!

Minns du när man var liten?
Det fanns inget som kallades skitsnack. När kärlek bara var en puss på kinden. Och den största rädslan var monstret under sängen. Höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet eller bilen tappade hjulet.

Det kändes som om man hade hela världen i sina händer. Fanns inga bekymmer, inga problem, att man bara kunde krypa upp i mammas famn när man var ledsen över något och sen var allting bra. 
Man kunde vara som man var och gå ut och träffa vem som helst. Man sprang ju bara upp till lekparken och träffade massa nya barn och började leka direkt med dom och blev bästisar. Nu går man ut med dom vänner man har, man börjar inte prata med första bästa kille/tjej i sin ålder direkt, utan man håller sig lixsom på avstånd. Allt var så enkelt när man var liten. Man längtade tills man skulle bli stor och få göra saker man inte fick annars, som smink osv. Man trodde då att det var så mycket bättre att vara större. Det är nu alla känslor kommer, alla problem, eget ansvar, att behöva växa upp och sen bli en vuxen människa. Det är ju det som är menningen med livet.

Nu är skitsnack som vardagsprat. Kärlek har blivit mycket svårare. Den största rädslan är att förlora dem man älskar allra mest. Värsta gråten är när den du älskar mest över något annat sårar dig.

Ibland vill jag bara vara liten igen..♥
 


                                                                                                                                 Emelie solsten



 

Yeeey! ;)

Äntligen! Nu har jag fått min lön från sommarjobbet ,inte så mycket men alltid något ;) Så sitter och kollar lite på några hemsidor och funderar på att beställa hem något kanske? ;) Fylla på garderoben lite, det är ju aldrig fel. Pengarna kommer säkert förvinna direkt, damn... Nej men får se till att lägga undan lite.
Men iallafall sup inte för mycket ikväll !;)
 



Fredag!

Så jävla skönt med helg!

Songs!

 
Älskar att lyssna på depplåtar, älskar texterna, allt, hihi!
Därför delar jag med mig av min spotify-lista Beautiful songs, klicka där och njut av låtarna(a)
Lägger ut några fina här också: 
 

Några bilder från idag:









 
 

Torsdag

Tjenaredärborta!


Tjaaa

Gick hem tidigare från skolan idag, grymt ont i magen, jävla mensvärk. Sjukt hur ont man ska ha precis varje gång, fyfan! Aja men nu för tillfället är det borta. Imorse fick vi fota för första gången med skolan, riktigt kul, kanske slänger upp några bilder här senare, håll utkik! ;) 
HAHAHA hade väldigt tråkigt, så bjuder på den här ;) 

Mot skolan

Sitter nu på bussen på väg till skolan, mattehjälp nu på morgonen, efter det har vi medieproduktion , det är rätt kul iallafall :) fast matten kan ju ta sig någonstans...


Skönt!

En promenad blev istället en springtur, fyfan vad skönt det var att springa och idag var det inte ens jobbigt?!
Say what?.. Men fyy så skönt det var att springa. Love,Love ♥ Nu ska jag duscha och sen plugga lite matte.

Footprints in the sand

Nu drar jag mig ut på en promenad, får se om man kanske springer ett varv i elljusspåret också.
Hög musik i hörlurarna, check!

- fuck you then...

Tjaaba, dåligt humör nu känner jag, ska försöka att inte dra ut det över bloggen haha... Har huvudvärk, lite pissoff oxå haha. Men så kan det vara... Men nu ska jag chilla lite så huvudvärken försvinner och sen ska jag kanske ta mig en promenad, puss!♥
 

Bibblan!

Sitter i bibblan just nu och pluggar, duktig tjej? haha....eller?
Väntar på att engelskan ska börja, vi ska ha något muntligt prov (?) tror jag... vad jag vet iallafall. Hahah kommer gå åt helvete, för jag suger verkligen på engelska och egentligen alla andra ämnen också då, men ah iallafall. Tänkte att ni kanske ville veta det? helt onödig fakta about me, kan jag säga. Börjat lite på svenskan iallafall, stolt! Dock kommer jag sitta där dagen innan det ska lämnas in och klaga över att jag inte har skrivit klart skiten. Språkhistoria är väl inte det roligaste att skriva om direkt. Aja men jag bloggar när jag är hemma, hööörs då, puuussgodingar!♥


Snygga?!

Godmorgon!

Taggad för matte?
Najj inte direkt ;)

Svar:


Svar: Gjorde den på en sida som heter picnik men den togs bort, men det går att göra liknade på den här länken: http://www.picmonkey.com/, sen går man bara in på Create a collage! :)

Tisdag

Kom hem typ för 20 min sen, så drygt att sluta så sent.... Har iallafall hunnit käka och nu tänkte jag chilla en stund innan jag drar och tränar, får se vad man orkar träna idag, rätt trött, men ska röra mig lite iallafall, hahha feeling bad när jag inte har gjort det :) pussgodingar!

Mot skolan!

Sitter på bussen nu, mot skolan, skönt med sovmorgon men mindre skönt att sluta halv 5 .... Men skriver sen!:)


En dag ska jag dit!

Drömmen!
Fan vad kul!

We are the kids with the hungry hearts!

 
 
 
Inväntar X-factor, ska sätta på mig ett par sköna mjukisbyxor och ha det allmänt gött.
Sovmorgon imorgon, sååå skönt!


weheartit

Dagens:


Naturkunskap!

Måndag igen då, ny vecka, mer plugg, kan inte bli lyckligare? haha....
Har just nu naturkunskap, kort rast just nu sen ska man börja jobba med instuderingsfrågor. Lunch efter naturen sen 2 lektioner, sen är drar man hemåt. Blir antagligen träning och lite plugg, men nu ska jag börja jobba puss!:*
 

Skön känsla!

Så otroligt skönt ute, en av dom bästa promenaderna med Emma, fyy vad skönt. Blev på så grymt bra humör direkt när man tog de första stegen utanför dörren. Inte för kallt, inte för varmt, perfekt!
Har precis tagit en skön dusch och nu sitter jag i sängen framför tvn och datorn, inte alls taggad för skolan imorgon. Men när är man det? om jag får fråga, haha ;)

- Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

 
 
 
 
- Melissa Horn

Söndag!

Söndags ångesten börjar långsamt komma fram.
Precis pluggat lite matte, försöker iallafall ahaha, går inte så bra. Fick huvudvärk och gav upp. Har inget planerat idag, får se om man kanske drar iväg och tränar något sen, beror på om man orkar somsagt(a) Aja hoppas ni har njutit (?) utav helgen för imorgon är det måndag vilket betyder tbx till skolan....
Måste bara säga att Emma gör sig grymt bra på bild, hahah ;)
 
 

Why so serious?


Resultat:


Frisören snart!

Inte alls redo för att klippa mig eller slinga mitt hår, nervöös! Dör ju om det inte blir bra!

Love comes slow and it goes so fast



:*

 
 

Fredag!

Ännu en dag man fick gå upp tidigare än vanligt för mattehjälpen.
Fyyy hade verkligen inte någon lust att gå ifrån sängen imorse, ville helst bara ligga kvar. Menmen plikten kallar, haha nejdå men ah ni fattar ;) Nu har man precis käkat ääcklig skolmat, kycklingen var torr och nudlarna var hårda, hahaha bra jobbat där. Sitter i biblioteket nu och väntar på att spanskan ska börja -.- sen kan jag äntligen ta helg!!!

trött

Inte orkat blogga idag, för trött och har inte haft tid. Men iallafall har nu bokat tid hos frisören för att göra massa mörka/bruna slingor och sen blir det klippning då. Så på lördag klockan 13 kör vi. Får hoppas att mitt hår fortfarande är något långt när jag är klar, annars vet jag inte vad jag gör :s Aja ska tvätta bort sminket nu och sen sova. Fan vad gött med fredag imorgon!


Onsdag

Dagens:


..

There comes a time when walking away is the best for everyone.

 

Länkbyte!

Kör på ett länkbyte med den här goa tjejen på bilden nedan, som förövrig är en av mina bästa vänner. And I looove her! Checka in hennes blogg här. Hon skriver om allt mellan himmel och jord, bjuder verkligen på sig själv. Ni kommer inte ångra er!! http://www.nattstad.se/kellythornqvist
http://www.nattstad.se/kellythornqvist
http://www.nattstad.se/kellythornqvist
http://www.nattstad.se/kellythornqvist

Min värsta fobi !

Kul att den här dyker upp på väggen när man ska sova!!!! Ååå :( tur att man har sån modig bror som hjälper mig hahaha :( .......


Trevlig kväll



 

New in:


måndag!

Det är måndag och jag har redan slutat?! fatta vad gött, skulle egentligen slutat 15:20, men fick två inställda lektioner. Och jag klagar inte:D Så nu sitter jag hos Malin och lyssnar på lite musik och pluggar lite, ska snaart åka in till stan med mammi och kika lite. Ikväll blir det antagligen en liten träff med tjejerna i klassen på sandgrund, men vi får se om det blir något. Skriver sen!
 

true


hahah åååå!

Stör mig som fan på den här låten, hör den överallt, snart låter den bra i mina öron,åå fyy ahahha!
 

party

Haha mår mindre bra idag, iallafall hade en skön kväll igår, dock fucka det ur på slutet. Haha så taaack till de som hjälpte mig. pinsamt läääge...skäääms som fan nu menmen haha. aja whatever vill inte snacka mer om det. Iallafall nu väntar jag på att pappi och brormin ska komma hem så vi kan dra ner till mamma. Imorgon är det måndag igen, inte alls taggad för ännu en skolvecka. Nu börjar allt på riktigt, allt plugg och det värsta måste vara pressen och stressen, åå vill inte ens tänka på det. Aja men nu ska jag packa puss!

redo för kvällen




Lördag

TjenareTjenare!
Hög musik i högtalarna, allmänt slapp, försöker komma på vad man ska hitta på idag?
Men iallafall kommer inte på något att blogga om, har ni något tips eller något på vad jag kan blogga om så kommentera gärna, för har slut på idéer. Så please vet ni ngt skriiiv! :D

rätt bra!

 

Godmorgon

weheartit.com

godnatt!

dåligt med bilder på den här datorn...