Födelsedagsfirande!

 
I fredags åkte man till Skoghall för att fira Alex som blev 20 år, riktigt kul när vi väl var därborta, men måste erkänna att det blev lite för mycket för mig när vi kom in i stan haha, hann vara på inne på ankan kanske högst en kvart innan jag bestämde mig för att det var dags att åka hem. Ett ganska smart val tycker jag ändå haha. Aja kan ju inte sluta på topp varje utgång. Men i det stora hela så var kvällen bra haha!
 
 

We are fire and our love will burn

 
Äntligen har jag fått mig en extern hårddisk (backup), så nu behöver jag inte vara orolig om att förlora massa minnen om datorn crashar. Puuh, väldigt viktigt för mig att inga bilder försvinner, det är ju minnen hehe, vore ju förjävligt om datorn gick sönder o allt försvann, men inget jag behöver oroa mig för nu haha.
 
Aja vaknade iallafall för typ 3 timmar sedan, hunnit äta frukost och kolla på Paradise Hotel Danmark. Men nu ska jag väl få på mig mer vardagskläder eller vad man säger, puss!
 

- You catch me in your eyes

 
 
 
Idag ringde alarmet runt 8, för jag hade nämligen tänkt att åka och träna innan pappa börjar jobba, (för lat för att ta bussen + kostar pengar). Till min förvåning så tog jag mig faktiskt upp och åkte till friskis&svettis där det var ganska tomt, förståeligt dock haha. Men nu behöver jag inte åka träna sen ikväll eftersom det är gjort. Det är väl det som är det positiva ;)
 
Sen när man kom hem blev det duschen och sen somnade jag en stund framför tvn. Men nu ska jag ta något och käka sen får man se vad man gör. Kanske ska börja kolla på någon ny serie, något tips?

Finns inget mysigare




Sons of Anarchy

 
 
 
Kollade sista avsnittet av Sons of Anarchy i förrgår och fick reda på att det ska komma en till säsong som börjar i september, så det var ju väldigt passade haha. Riktigt bra serie måste jag säga, en serie som jag satt bänkad framför i ungefär två veckor, drömde t.o.m om serien, så ni förstår ju att jag var ganska insatt haha. Så tipstipstips! Första avsnittet hittar ni HÄR!
 
Btw, ge inte upp efter ett avsnitt ;)
 
 
 

Nelly - SALE / Favoriter

 
 
 
 
 

#SOPIGSTRAFFSKALA

 

"Den svenske skådepselaren Joel Kinnaman tar ställning. Han vill se högre straff för människor som gjort sig skyldiga till sexövergrepp mot barn.

 

Samtidigt uppmanar han alla människor som håller med att dela klippet för att stödja kampen."

 


LÄNK

Då kör vi då





Ella Henderson - Yours

 
 

- When I am with you, there's no place I'd rather be

 
 
 
 
I fredags stod det utgång med mina chicas på schemat och det blev en riktigt lyckad kväll trots att jag bröt min älskade klack precis innan vi skulle in på tempel, haha så typiskt! Som tur var så hade ju tjejerna lösningen så fick låna ett par pumps av Sara och sen Neas skor när dom skulle dra. Gissa om jag hade ont i fötterna? Haha men det var det värt.
 
 

We are soldiers of the light

 
Halloj,tänkte berätta lite om min vecka eftersom jag inte direkt har bloggat.
Har dock inte hänt så mycket men i onsdags var jag iallafall på min första arbetsintervju på Poco Loco (mexikansk restaurang) som restaurangbiträde, gick väl helt okej så vi får väl se hur det blir med det. Sen har jag även börjat se Sons of Anarchy, på andra säsongen redan, såå ja jag har blivit rätt besatt i en serie till haha. Annars har jag bara myst med vovvarna och tränat.
 
Men nu ska jag äta lite frukost och kolla ett avsnitt av SOA.
 

Ella Henderson - Glow

 

Två tips!

 
Kollade på två skräckfilmer igår, Oculus och The Purge Anarchy.
Ingen av filmerna var direkt scary enligt mig utan mer spännande, men dom var bra, även fast slutet på Oculus sög så är det två bra filmer. Så har ni inget och göra och gillar skräck/thrillers så kika in dessa.
 
 

måndag 11/8

 
 
 
Efter att ha städat rummet och rensat lite kläder (vilket inte händer ofta) så ligger jag nu död i sängen, nej men det var jobbigt haha. Men nu känns rummet mycket fräschare och det känns bättre att vara här inne om man säger så. Men iallafall så försöker jag nu samla lite energi inför träningspasset ikväll, jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon, men det är det värt.
 

Söndag 10/8

 
 
Ska snart dra mig till friskis och köra ett träningspass, trots att jag är ganska trött haha.
Menmen bara att ta tag i det, så kan man ta det lugnt resten av kvällen :)
 
 

- Back to reality

 
 
Nu var det dags att ta tag i träningen på riktigt igen. Förnyade mitt kort på Friskis&Svettis, så nu är det bara att röva sig dit så ofta man kan typ. Vilket kommer bli ofta då jag inte gör något speciellt på dagarna. Ångrar att jag har tagit sådan lång paus från träningen, för det märktes verkligen idag. Usch kändes inte alls bra, bara att börja om från början och få igång kroppen igen. Men känner mig ändå ganska motiverad, ska fan få lite resultat nu!
 
 

Breakfast time






Måndag 4/8

 
 
 två från i fredags
 
Det är alltså redan augusti?!
Vill inte ens tänka på att sommaren snart kommer att vara slut, det är ju enligt mig den bästa årstiden, så känns ju lite sådär deprimerande att det kommer bli mörkare och kallare ute. Men finns inte så mycket man kan göra åt saken direkt. Iallafall så har det ju åskat och regnat ganska mycket de senaste dygnen och för mig som kanske inte direkt är så glad i åskan så har det inte varit nådigt haha. Menmen hoppas att det är över nu så vi kan få tillbaka det fina vädret.
 
Nu ska jag snart försöka sova så jag kommer upp imorgon, för klockan 10 ska jag iväg och fixa naglarna (behövs verkligen), så ingen sovmorgon för mig. Men kanske är bra ändå så jag kommer upp i tid haha.
 

Båttur


En liten tur på sjön passade bra idag



Sam Smith - I'm not the only one

 
För bara två timmar sedan släppte han sin nya musikvideo.
Så otroligt fint!