Liseberg -10

Heej, äntligen har jag fått in bilderna från Liseberg så här kmr det liite bilder oxå
ska jag berätta liite :)

Det började med att åka ifrån karlstad kl.8 o var framme på Liseberg runt 11.10 ,
sen så sprang vi från karusell till karusell,  träffade massa av sköna främmande folk, fast vissa kanske var lite föör mkt hahah, menmen dt ska vi inte gå in på:)


         i spegelhuset ahha ser sjuuk ut :O


       HAHAHHAH, fyyfan :), måste ju bjuda på sig själv:)


                              haha Balder


 Flumride haha , en ganska så rolig historia om den här bilden :)
 efter vi hade åkt den skulle vi köpa kortet som togs när vi åkte
 säger te en kille som jobbar där att vi vill ha kortet sen när han
 ska ge oss den så säger han aah Modelerna i båten o vi bara hahah
 okkkeej ?:P o då köpte vi bara en bild, sen kom jag på att jag oxå
 ville ha den bilden så då går vi tbx o säger att vi vill ha en till.
 o han som jobbar där frågar om vi e säkra på att dt e den bilden vi bah jaa dt är den, Han bara men jag visar den här *värdens skärm*, sen hör man en kille som bara ooh,kolla. madde vänder sig om o kollar haha, o killens kompis knuffa te han, o han tog sig i håret o gick hahah :) men iaf den som jobba där börjar snacka som fan, tyckte ni om den bilden?ni får komma hit oftare o ta såna bilder, den blev riktigt het o ja vet inte vad.
Menmen dt var iaf en aas sköön dag vill dit igen (A)

jaru

Idag blev det att vakna runt 10.15 o drog med mamma till kroppkärr o solade typ en timme,
sen blev det hem cykla upp mot universitetet o mötte madde o drog vidare till örsholmen sola obada(Y)blev att cykla hem vid 4:ra, drog ut en stund med folk o spelade fotboll, sen så har jag inte gjort såmkt idag, är riktigt trött nu så ska nog soova snart tror jag :) förlåt att jag uppdaterar dåligt dom senaste dagarna men jag har inte haft tid elr luust :) hahah aja byye (A)

Mobilen funkar ej ! -.-

Heej, ahhah nu äre så att min mobil inte fungerar o jag vet inte varför o då fick jag ta min gamla mobil så jag får inte in några bilder på datan, :/så bilderna från Liseberg får jag lägga in lite senare när jag har fixat in bilderna :)Men iaf idag blev det att vakna upp hos madde fixade sig o sen vid 9.50 blev dt att ta bussen ner till Bergvik,blev att köpa två linnen, (Y), sen så drog vi hem te min pappa o packade lite grejer o sen kom mamma o skjutsade oss ner te henne , o då blev det att jag o madde tog cyklarna ner till Örsholmen, blev att sola och tog första doppet, kaalllt vare hah :), sen drog vi hem o käka mat o grejs.O nu har precis madde dragit hem så nu sitter jag här o ska nog börja plugga så jag nån gång kan ta det dära moppekörkortet .  /// heejdååe ;)

sry :)

Heej, förlåt att jag inte har bloggat dom senaste två dagarna, men hela helgen har tillbringats med madde, o då har jag inte haft tid med att blogga. Men det kmr ett inlägg sen hur Liseberg var o massa bilder. Nej men nu ska vi försöka hitta påå nåt,  pööööss:)

Heeej

Idag blir det ett kort inlägg igen sry :)
Blev att dra ner te mamma förut o sola, sen vid halv 5 kom Madde blev att åka lite moped, sen ut med kompisar snart blire film o sova , För imorrn blire Lisebeeerg , dt gilllas (A)


   
    Gammal bild :)


MovieTime

snart blire film o sen blir nog att sova , imorrn kommer madde heeem :), saknat diig enormt mkt gumman<3O då blire att va med henne, innan dt blire nog att sola om det blir fiint vääder(A). Hhah På fredag (midsommar) blire Liseberg för mig o Madde kmr bli riktigt kuul, är där varje ååår, o dom senaste åren har dt tillbringats med Madde o så blire i år med . Nej men nu ska jag nog sätta på en film, hare braa  //pööööss! :)


Moped kööpt !

Heej igen,
blev att jag drog ner till mamma o solade o lyssnade på musiik dt gillas (Y)
och sen så kom mamma o micke (låtsaspappa) med min nya moped som dom idag hade köpt ,det blev en sliver färgad moppe, aas fin faktiskt :), blev att testa den o den gick riktigt bra kan jag säga hahah,såna mopeder ska egentligen gå i 45 km/h men den jag har kan gå upp te 60 km/h hahah(Y)Men iallafall nu kommer det lite bilder !



             älska soool (A)


                     Miin Moppe ! :)
          



soooool

Heej, Jag orkade inte blogga mer igår , men iaf så var ja ju ute o körde moped igåroch det gick väl bra så nu har man bara Teori provet kvar att klara sen har jag mitt körkort.Men dt sägs att det är svårt att klara provet, av 70 frågor ska man ha 52 rätt har ja för mig.Och hälften av alla som gör det brukar få göra omprov, + att omprov kostar runt 220 kr.Oxå har jag typ sämsta minnet så ja kmr inte ihåg allt, för la plugga som fan dåe men jag har ingen lust :PAja nog om det, men sen efter dt blev dt ut en stund med massa drog ner te alster o grejs.

Idag: vaknade för en stund sen kollade på våra bästa år, fattar inte att man kan va så insatt i ett sånt pogram som jag haha men ah, nu sitter jag här o funderar på om jag kanske skulle dra ner till mamma o sola men på datan ståre att dt bara är 13 grader just nu, så vi får se.
Kanske ska iväg o kolla efter en moped o köpa en om jag hittar nån, men om det inte blir idag så fåre bli en annan dag ,annars vet jag inte vad ja ska hitta på idag bloggar nog mer senare :)

Mopedkörningen

Moppekörningen gick bra fast ja hade förväntat mig att pappa skulle skjutsa mig till gamla flygplatsen men så blev dt inte utan vi skulle träffas på solsta trafikskola o sen ta mopeden därifrån o åka till flygplatsen o då blev man lite nervös kanske haha;) Det var lix kanske ett år sen ja testade köra men aja, när vi var där borta (alltså jag,läraren och en till tjej)skulle vi åka runt koner o grejs, ibörjan vare ju lite svårt men tillslut gick dt väl bra.Det var verkligen jätte varmt eftersom man skulle ha på sig värsta mc kläderna + så hade jagjeans under(Smaaart) , så ah det blev inte lite varmt . O imorrn ska man ut o köra i stan 8:15-10.15.hahh 2 timmar i stan *lycka te* menmen så blire ifall man vill ha körkort.Aja men nu ska jag hoppa in i duschen o sen blire film o lite pluugg, hare bra:)



 Ursäkta bilden är gammal från förra året när jag testade köra;)

Nervööös

Vakna för en stund sen, är verkligen övertrött och snart så kommer pappa
och hämtar mig för att skjutsa mig till manöverskörning som är på karlstads gamla flygplats.
Lite smått nervös är jag väl, inte så att ja är så jävla bra på att köra moppe hahah. Menmen måste ju försöka iaf elr ? ;) aja jag bloggar mer efter körningen så berättar jag hur dt gick, pööös :)           

+ fint väder gillas :)
























Snabbt inlägg

Heej igen, slänger in ett snabbt inlägg bara :), blev att vara ute med
massa folk förut gjorde inte så mkt utan dt blev mest snack, sen efter det
blev det hem o kolla på This is It , riktigt brra film faktiskt. och nu si
tter jag här med Emma (min låtsas syster) o glor på tv och snackar.<3
Men iaf det blir snart för mig att hoppa i sängen ska ju upp ganska tidigt imorrn,eftersom det är moppekörning haha vi får se hur dt går,
Pöööss (A)


Nyvaken

Jag orkade inte blogga mer igår, jag kom hem runt halv 1 o då blev dt tv.
Men iaf så har jag precis vaknat, somnade runt halv 4:ra igår så, men idag har jag inte planerat nåt jag ska göra så vi får väl se vad jag hittar på sen. Blir säkert att plugga lite Teori sen för moppekursen så man iaf fattar nåt ;P och imorrn ska jag övningköra så vi får se hur dt går,
(tror inte att dt kommer gå bra men) 
bloggar nog mer senare , hare bra :)


Utgång

Nu ska man ut med Madde och Andreas , vettefan va vi ska göra men:)
Bloggar mer sen om jag hinner. hare bra så länge pööööss (A)<3

Jag o Madde


hahah, sjuk




   hahaha så jävla sjuk asså :)

Äntligen!

Heej :)
Äntlgen så har man skaffat en blogg o tack te dom som hjälpte mig med designen,
hade inte klarat dt själv hahah ;), aja men iaf så har man precis städat klart rummet
(såg ut som jag vet inte vad innan). har ingen aning om vad ja ska hitta på idag , egentligen
skulle man ut o köpa en moppe idag med mamma, men så var affären stäng.
Så det får bli en annan dag, men nu ska jag nog hoppa in i duschen
Bloggar mer senare.
  pöss :)
         


Välkommen till min nya blogg!